6-7.09 KOMENTARZE
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
ku*** nie zrozumiecie tego, że jeśli dalej będą takie drogie bilety na kadrę to będzie co raz gorzej i będą przychodzili tacy kosmici jak wczoraj, którzy mają klapki na oczy i są wpatrzeni w rogera? nie jest ważne gdzie gra reprezentacja, nie ma nic do tego stadion, tylko ludzie! mówicie Śląski czy Poznań, ale co to zmieni? od jakiegoś czasu na reprezentacji jest lipa (przykład-Warszawa, Kraków), pokazało to też euro i jeśli wszystko będzie szło w tą stronę co idzie to do lepiej już nie będzie!
ja również nie chcę już kadry we Wrocławiu.
ja również nie chcę już kadry we Wrocławiu.
-
chcialbym nadmienic ze ta flage nie posiadaj chlopcy z Jaworzna...tylko pewne bogate malzenstwo....zainteresowani wiedza o co chodzipojara pisze:Flagi do Wrocka pojechały prosto z Gliwic, więc po c*** miały się dusić w autach jak można wywiesić
tyminho pisze:ale co po raz kolejny robi Wislackie Jaworzno na kadrze to nie wiem.
na następnym meczu kadry podbij do chłopaków z Jaworzna i się spytaj.
A jak nie pasuje to idz jeden z drugim i je zdejmij, bo żale w internecie nic nie zmienią.
-
-
-
Według mnie reprezentacja jest pierwszym przejawem robienia w naszym kraju tego co w Anglii kilkanaście lat temu tzn drogie bilety i wymiany kibiców na bogatszych nie sprawiających problemu. Dziady z pzpn-u ustalają takie wysokie ceny biletów bo wiedzą ze i tak zejdą. Na wyjazdach ta tendencja jest w jakimś tam stopniu omijana, przeważnie można kupować bilety w tańszych cenach na miejscu. Moim zdaniem pod względem dopingu w ostatnim czasie najlepiej wypadł mecz w Kielcach.
-
[link] zdięcia z tego linku są "przerażające"...tzn. "sajgonki" w Naszych barwach stojące nad Flagą Narodową, pseudo flaga Polski reklama pewnego piwa powieszona do góry nogami (napis Polska na niej jest), ochrona która odsłania banery reklamowe przez co flaga WKS-u jest spychana na drugi plan, kolorowy piłkarz Polski....
Nie bywam na meczach reprezentacji ale przyznaje, że takie żenujące widoki skutecznie mnie odstraszają od uczestniczenia w takim "tanim kabarecie"
Nie bywam na meczach reprezentacji ale przyznaje, że takie żenujące widoki skutecznie mnie odstraszają od uczestniczenia w takim "tanim kabarecie"
Łódź Moim Miastem-1908-ŁKS Moim Życiem
cwks1905,wks1946,gks1971
WHITE POWER
cwks1905,wks1946,gks1971
WHITE POWER
-
no to nie rozumiem, mowia ze Lech podaje sie za Stilon, to wygrana nalezy przypisac Stilonowi chyba tak? co to nowy fan club powstal w Poznaniu? pierwszy raz slysze o takich dziwnych akcjachH.F.K pisze:To był Lechtwim pisze:Stilon taką ekipą?szcz25 pisze: farmazon, to nie Lech, to był Stilon Gorzów
-
sami nie wiemy, chyba po prostu przed Katowicami nas przejmowali. nas 250 osob z jedna flaga, doping dobry, GKS prowdzi na poczatku doping, pozniej sie denerwuja na pilkarzy i prowadza antydoping. na poczatku meczu przez 15 min brak dopingu z obu stron by uczcic pamiec kibica GKS ktory zginalairon pisze:czemu kibice z Lubina jadący do Katowic zostali w pewnym momencie zatrzymani na autobanie?
Gdański cHarakter pisze:Czemu wielkie Zagłębie pali flagi Śląska w młynie? Bliżej się nie dało?
-
Czemu kitajec w Barwach PL jest dla ciebie porażką i skąd wiesz że przyjechał prosto z Pekinu ?? Chciałbym usłyszeć rozwinięcie twojej wypowiedzi ?ojojoj pisze:flagi wisły na reprezentacji i żółtki w barwach polskich to porażka...
ile Korony w Pruszkowie?
I chciałbym jeszcze usłyszeć odpowiedz na pytanie czy osoba o innej maści która urodziła się w PL może iść na mecz reprezentacji w koszulce czy to też jest porażka i bardziej należy się taki przywilej Anglikowi co przyjechał na wieczór kawalerski do Polski.
Ostatnio zmieniony 08.09.2008, 09:35 przez Tommy, łącznie zmieniany 2 razy.

-
Nie jest to pierwszy raz. Od jakiegoś czasu panuje taka nowa świecka tradycja. Parę lat telu wracalismy z Piastem z Widzewa i zadzwonił Raków w wiadomym celu. NIc nie wyszło, ale na drugi dzień się okazało że to Zagłębie S. Po prostu jak masz na to ochotę to jest ostatecznie rybka z kim, na jedno wychodzi. Bo co ktoś za silny, a my za słabym składem? Wkurzają mnie takie kalkulacje bo jak jedziesz na wyjazd to musisz sie liczyć z atrakcjami, albo odpuść wyjazd. No mercyszcz25 pisze:no to nie rozumiem, mowia ze Lech podaje sie za Stilon, to wygrana nalezy przypisac Stilonowi chyba tak? co to nowy fan club powstal w Poznaniu? pierwszy raz slysze o takich dziwnych akcjach

Rest in peace blue-red soldier, war is over!
Bamber 1957 - 2008
http://pl.youtube.com/watch?v=2k8D_t0fpx8
http://pl.youtube.com/watch?v=6TvGGAikh4o
Bamber 1957 - 2008
http://pl.youtube.com/watch?v=2k8D_t0fpx8
http://pl.youtube.com/watch?v=6TvGGAikh4o
-
...
Dziwi mnie troche napinka Motoru po pierwsze mialo to zostac miedzy ekipami po drugie przejechaliscie w maksie 140 klm po trzecie mowiliscie ze bedziecie sami a wzieliscie sobie do pomocy 2 inne ekipy mimo ze w sobote zapewnialiscie ze bedziecie sami pewnie dlatego nas nie bylo gdybysmy wiedzieli ze nie bedziecie sami my tez pewnie bysmy sami nie byli i by to inaczej wygladalo ale niema o czym mowic mysle ze to by bylo na tyle a ten koles co pisze ze frajery to stan sobie przed lustrem i bedziesz wrzystko wiedzial.
-
szcz25 pisze:no to nie rozumiem, mowia ze Lech podaje sie za Stilon, to wygrana nalezy przypisac Stilonowi chyba tak? co to nowy fan club powstal w Poznaniu? pierwszy raz slysze o takich dziwnych akcjachH.F.K pisze:To był Lechtwim pisze: Stilon taką ekipą?
Bo gdyby wiedzieli ze to Lech to by nie przystali na grzybobranie

-
No niestety tak jest ze duzo ekip na mysl o wyjsciu z lepsza banda przeciwnika wychodzi z zalozenia ze lepiej tego nierobic...nobo po co psuc sobie statystyki szczegolnie tyczy sie to ekip ktore maja juz jakas wyrobiona marke...mozna na palcach jednej reki wymienic ekipy ktore bez wzgledu na swoj sklad wychodza zawsze i wszedzie...taka jest niestety prawda...Łupaszko pisze:Nie jest to pierwszy raz. Od jakiegoś czasu panuje taka nowa świecka tradycja. Parę lat telu wracalismy z Piastem z Widzewa i zadzwonił Raków w wiadomym celu. NIc nie wyszło, ale na drugi dzień się okazało że to Zagłębie S. Po prostu jak masz na to ochotę to jest ostatecznie rybka z kim, na jedno wychodzi. Bo co ktoś za silny, a my za słabym składem? Wkurzają mnie takie kalkulacje bo jak jedziesz na wyjazd to musisz sie liczyć z atrakcjami, albo odpuść wyjazd. No mercyszcz25 pisze:no to nie rozumiem, mowia ze Lech podaje sie za Stilon, to wygrana nalezy przypisac Stilonowi chyba tak? co to nowy fan club powstal w Poznaniu? pierwszy raz slysze o takich dziwnych akcjach.
-
-
-
mozna sie sprzeczac kto jest lepszy w ultras, porównywać frekwencje u siebie i na wyjazdach i sie sprzeczac czy np. Jaga czy Pogoń w Krakowie w 500 osob jest lepszym osiągnieciem niz Ruch w Wodzisławiu w 2000 itd itp ale jedno jest pewne jesli chodzi o sport to Lech nie ma sobie równych.
Gdański cHarakter pisze:Czemu wielkie Zagłębie pali flagi Śląska w młynie? Bliżej się nie dało?
-
Jeżeli już to kolegę z ŁKS-uPROJEKT CENTRALNY pisze:Zamotasupuany pisze:do wyjebania czy do nie wyjebanie to kazdy moze miec wlasne zdanie jedno jest pewne jezeli jakas banda miala by ochote wyjebac Lecha niech da cynka i smialo dzwoni na 100% sie dogadamy i mozecie nas j**** ile chcecieaqq08 pisze:podoba mi sie ostatnio moda jaka panuje na tym forum, mianowicie zrobienie z Lecha ekipy nie do wyjebania![]()
pozdrawiam kolege z Rts-u
1910
-