Siema szukam własnie gościa odpowiedzialnego za oprawa.prv.pl czyli jak pise na www ZSYP jakiś kontakt do niego bo nie moge sie z nim skonaktowac leci kase za to czego nei wykonał... prosze o kontakt odpowiedz
Strona jest swietna z kreatorem, banalna w zlozeniu zamowienia. Zaprojektowanie swojej np. smyczy to kwestia 3 minut. Nastepnie dostajemy na maila wiadomosc z projektem, zatwierdzamy go, badz skladamy poprawki, otrzymujemy numer konta, wysylamy pieniadze i za 4 dnii smycze sa juz w domu =) Calosc to kwestia 5 dnii. I juz mozna rzeczy zamowic od 1 sztuki. POLECAM !
Gorąco polecam, dziś przyszły do mnie koszuleczki, jakość rewelacja na maksa, nadruk świetny, jeszcze nigdy nie spotkałem się z taką [link], a już w kilku miejscach zamawiałem ciuchy. Szybkie wykonanie. :D
Strona jest swietna z kreatorem, banalna w zlozeniu zamowienia. Zaprojektowanie swojej np. smyczy to kwestia 3 minut. Nastepnie dostajemy na maila wiadomosc z projektem, zatwierdzamy go, badz skladamy poprawki, otrzymujemy numer konta, wysylamy pieniadze i za 4 dnii smycze sa juz w domu =) Calosc to kwestia 5 dnii. I juz mozna rzeczy zamowic od 1 sztuki. POLECAM !
Posiadasz może jakiś cennik - tj. cena za sztuke w zależności od ilości zamówionych smyczy?
Walker pisze:A nie możesz napisać na necie przykładowych cen?
Minimalne zamowienie sreberek to jest 500sztuk dostepne sa kolory (niebieski, czerwony, zolty, bialy,czarny,zlielony) jeden pakiet miesci w sobie 50 sztuk i kosztuje 25zl. Rabat jest przewidziany jezeli zamowienie na jeden kolor sreberek wynosi 250 sztuk,a cale zamowienie przekracza 750 sztuk. Zainteresowanych prosze o kontakt przez PW.
Potrzebne pasy materiału. Pisalem do kilku firm jak na razie jedna odpowiedziala. Macie jakies konkretne namiary gdzie dostane odpowiedz? oprawa.prv.pl nie wchodzi w gre póki co...
Bieziak24 pisze:Potrzebne pasy materiału. Pisalem do kilku firm jak na razie jedna odpowiedziala. Macie jakies konkretne namiary gdzie dostane odpowiedz? oprawa.prv.pl nie wchodzi w gre póki co...
Czy ktos moglby mi powiedziec gdzie mozna wyprodukowac takie cos:
[link]
Chodzi mi konkretnie o twarz, ze na podstawie jakiejs fotki robia cos takiego lub podobnego.
pozdrawiam
a ja proponuje Jarka ze Szczecina jak widzialem ja zrobil flage GKS Jastrzebie z twarza Szymka to naprawde mnie zaskoczyl ostatnim czasy jarek(kooloo) naprawde robi kawal dobrej roboty
Bieziak24 pisze:Potrzebne pasy materiału. Pisalem do kilku firm jak na razie jedna odpowiedziala. Macie jakies konkretne namiary gdzie dostane odpowiedz? oprawa.prv.pl nie wchodzi w gre póki co...
Podbij do mnie na priv lub na gg: 2805902
http://www.flagidlakibicow.pl - PAMIĄTKI DLA KIBICÓW
Gorąco polecam, dziś przyszły do mnie koszuleczki, jakość rewelacja na maksa, nadruk świetny, jeszcze nigdy nie spotkałem się z taką robotą, a już w kilku miejscach zamawiałem ciuchy. Szybkie wykonanie.
czy ktos jeszcze cos tam zamawiał i moze potwierdzic zdanie kolegi ?
Posiadasz może jakiś cennik - tj. cena za sztuke w zależności od ilości zamówionych smyczy?
Za 7 smyczy razem z przesylka placilam 91 zl. Przy tworzeniu smyczy w kreatorze sama pokazuje Ci sie cena...
Ogolnie jezeli chcesz zamowic 1 smycz to razem z przesylka zaplacisz ok. 15 zl.
Kibic, nie chuligan pisze:czy ma ktos kontakt z kolesiem [link] ?? Prosze o odpowiedz na PM bo sie chlopak nie odzywa
Zależy w jaki sposób się z nim kontaktujesz. Jeśli drogą mailową to on nie ma stałego dostępu do internetu i dlatego pewnie nie odpisuje. Polecam telefonicznie, bo mnie za każdym razem odbiera.
W ścianach bloku zawarta tajemnica...
Cobra Krotoszyn [link]
Szaliki-gdzie lepiej zrobic ?
Kibicowskie.pl ....czy OK z Krakowa...., co polecacie...kwestia kibicowskich to długie terminy..a Ok to moim zdaniem srednio sprawdzona firma i widząc ich szaliczki Polski na stronie obawiam się ze mogą sobie nie poradzić z trudnym projektem....
Werty pisze:Szaliki-gdzie lepiej zrobic ?
Kibicowskie.pl ....czy OK z Krakowa...., co polecacie...kwestia kibicowskich to długie terminy..a Ok to moim zdaniem srednio sprawdzona firma i widząc ich szaliczki Polski na stronie obawiam się ze mogą sobie nie poradzić z trudnym projektem....
Szaliki polecam robic u Michala z Łodzi jego gg to 2926078 robiliśmy juz na kibicowskie.pl oraz w OK ale u nich trzeba bylo dlugo czekac i nie raz mielismy przykre doswiadczenia z nimi natomiast z Michalem dobry kontakt oraz czas realizacji szala to 5-6 dni.
Czy ktoś wie gdzie obecnie można bez problemu zamówić fanę? Bo w temacie padło sporo linków ale otrzymać odpowiedź od któregokolwiek producenta flag graniczy z cudem.