jgsz3urektc.cba.pl pisze:Na allegro ciężko znaleźć kogoś kto robi poniżej 100 ale jest to możliwe. Często można się po prostu dogadać.
Możesz spróbować u Vikinga (gg:215819). Można się z nim dogadać może zrobi taką ilość. Co do projektów to z tego co pamiętam za drobną opłatą przerysowuje z jpg na krzywe. Krzywe są konieczne do wykonania smyczek. Nie znam producenta który robi z jpg. Prawda jest taka że jak ktoś ich od ciebie nie żąda to znaczy że sam przerysowuje lub ma kogoś kto mu to robi. Niestety ja nie zajmuje się krzywymi ale jak byś potrzebował jakieś projekty vlep, ciuchów itp. to zapraszam.
jajoslawski pisze:Może mi ktoś na PW podać namiary do producentów flag szytych ?
Bo nie chce mi się szukać w temacie.Tylko nie podawajcie mi Bogdana z Bytowa bo pisze do niego i nie odpisuje a Miras ze Stalowej flag już podobno nie szyje.
Przepraszam, wiem, że takich pytań było już pewnie mnóstwo, ale pomóżcie.
Potrzebuje zrobić jedną sztukę DAMSKIEJ bluzy z haftem/nadrukiem z przodu i na plecach. Zależy mi na jakości, ale żeby jednocześnie była to w miarę rozsądna cena !
LICZĘ NA WASZĄ POMOC, jeżeli nie tu to rzućcie na priv. Nie wiem, może ktoś z Was robił już bluzy dla pań to jest już jakoś rozeznany w temacie.
Robił ktoś kurtki kangurki u Michała z Łodzi ?
Jak tak to poproszę o foto.
I ogólnie gdzie polecacie robienie kangurek ?
Foto zrobionych mile widziane.
Polecam kangurki u Michała konkretne wykonanie jakościowo bardzo dobre jct mogę pokazać fotki walić na prv. Polecam naprawdę tego gościa zna się na fachu i robi to konkretnie:)
Radzio_AG pisze:Robił ktoś kurtki kangurki u Michała z Łodzi ?
ja robiłem naprawdę konkret!!! zajebisty haft kontakt itd.
Radzio_AG pisze:Robił ktoś kurtki kangurki u Michała z Łodzi ?
Haft przezajebisty. Jednak uważajcie na rozmiarówke. Jest mega zaniżona. Wiele osób musiało odsprzedać kurtki. Jak ktoś miał rozmiar L to bezproblemu wchodził do XXL. Inne były poprostu za małe.