Derby Krakowa 31.08.08 godz. 19 30
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
- ostatnie ostrzeżenie
Derby Krakowa 31.08.08 godz. 19 30
proponuję aby nie siać zamętu w komentarzach,zarówno przed jak i po derbach tutaj pisać swoje: opinie, zdania itp
!!KRUCJATA PRZECIW FRAJERSTWU!!
-
Moja opinia taka jak przed każdymi derbami na K. z d*** z d*** i jeszcze raz z d*** Co to za derby z liczbą ponad 300 sobową delegacją gości na stadionie będzie tylko słychać WTSK i tyle będzie o Świętej Wojnie
Już mnie bardziej emocjonują puchary niz te dupiaste derby 
Jak wspominam derby z 2 ligi to łezka w oku się kręci

-
-
-
-
Tommy pisze:Moja opinia taka jak przed każdymi derbami na K. z d*** z d*** i jeszcze raz z d*** Co to za derby z liczbą ponad 300 sobową delegacją gości na stadionie będzie tylko słychać WTSK i tyle będzie o Świętej WojnieJuż mnie bardziej emocjonują puchary niz te dupiaste derby
no to sie pomysliles jasnowidzu
na goraco
zaczne od gosci:
Wisly chyba troche wiecej niz 350, doping mizerny no ale sklad malo dopingowy, ozywili sie po bramce jednak wiekszosc bluzgi na Cracovie, mieli 2 sektorowki (+ ze oprava na derbach, a nie tydzien pozniej)
U nas fajna atmosfera oficjalnie 6500 miejsc (bo tyle krzeselek) ale zajety był tez stojący łuk wiec 7500, dobry doping, o oprawie dokaldnie nie pisze(duzo transparentow ktorych tresc moge pomylic) bedzie na fotkach.
Jesli chodzi o atmosfere mecz warty Derbow Krakowa jak na stan jaki mamy (stadion, sektor gosci itp)
warto dodac ze były to ostatnie derby na tym stadionie
kolejne miejmy nadzieje jak najszybciej na budowanym praktycznie od podstaw nowym stadionie.
HEJ HEJ CRACOVIA
-
takie docinki mógłbyś sobie darować jak nie wiesz o co chodziło z tą oprawą tydzien później...KS Cracovia pisze:Tommy pisze:Moja opinia taka jak przed każdymi derbami na K. z d*** z d*** i jeszcze raz z d*** Co to za derby z liczbą ponad 300 sobową delegacją gości na stadionie będzie tylko słychać WTSK i tyle będzie o Świętej WojnieJuż mnie bardziej emocjonują puchary niz te dupiaste derby
na goraco
zaczne od gosci:
Wisly chyba troche wiecej niz 350, doping mizerny no ale sklad malo dopingowy, ozywili sie po bramce jednak wiekszosc bluzgi na Cracovie, mieli 2 sektorowki (+ ze oprava na derbach, a nie tydzien pozniej)
U nas fajna atmosfera oficjalnie 6500 miejsc (bo tyle krzeselek) ale zajety był tez stojący łuk wiec 7500, dobry doping, o oprawie dokaldnie nie pisze(duzo transparentow ktorych tresc moge pomylic) bedzie na fotkach.
Jesli chodzi o atmosfere mecz warty Derbow Krakowa jak na stan jaki mamy (stadion, sektor gosci itp)
kolejne miejmy nadzieje jak najszybciej na budowanym praktycznie od podstaw nowym stadionie.
-
Kolejne Derby Bez wspomnien i chyba tyle by było ....KS Cracovia pisze:Tommy pisze:Moja opinia taka jak przed każdymi derbami na K. z d*** z d*** i jeszcze raz z d*** Co to za derby z liczbą ponad 300 sobową delegacją gości na stadionie będzie tylko słychać WTSK i tyle będzie o Świętej WojnieJuż mnie bardziej emocjonują puchary niz te dupiaste derby
a takie pierdolenia typu na stan jaki mamy (stadion,sektor gości itp) to sobie schowaj do spodni z dziurawą kieszenią bo to nie derby Pińczowa......

-
mieliście dużo czasu by się przygotować, plus sprawa zamkniętego sektora..."bo myśleliśmy że będzie otwarty".tskrk pisze:takie docinki mógłbyś sobie darować jak nie wiesz o co chodziło z tą oprawą tydzien później...KS Cracovia pisze:Tommy pisze:Moja opinia taka jak przed każdymi derbami na K. z d*** z d*** i jeszcze raz z d*** Co to za derby z liczbą ponad 300 sobową delegacją gości na stadionie będzie tylko słychać WTSK i tyle będzie o Świętej WojnieJuż mnie bardziej emocjonują puchary niz te dupiaste derby
na goraco
zaczne od gosci:
derby to derby a nie mecz z Łks-em.
Do d*** z taką robotą.
-
coś tam chyba będzie do pamiętania http://skwk.pl/news/show/1740
co do tego ze mieliśmy dużo czasu żeby się przygotować ,to do końca nie było wiadomo czy sektor D będzie otwarty czy nie (miały być jakieś manewry ze zamkną C itd)
co do tego ze mieliśmy dużo czasu żeby się przygotować ,to do końca nie było wiadomo czy sektor D będzie otwarty czy nie (miały być jakieś manewry ze zamkną C itd)
-
-
-
-
Przynajmniej torby nie musieliście zostawiać tak to zapakowaliśmy do niej w trans i wygląda to inaczejGordon Shumway pisze:Transparent w momencie zakonczenia eksponowania go, zostaje rzucony na ziemie, wiec ulega desakralizacji. Nie ma zadnej wartosci.
Na przyszłosc starajcie sie w PZPN o ustalenie terminu derbów na listopad. Pozbieracie tez liscie, moze komus sprzedacie.

-
wiedziałem że coś wymyślicieGordon Shumway pisze:Transparent w momencie zakonczenia eksponowania go, zostaje rzucony na ziemie, wiec ulega desakralizacji. Nie ma zadnej wartosci.
Na przyszłosc starajcie sie w PZPN o ustalenie terminu derbów na listopad. Pozbieracie tez liscie, moze komus sprzedacie.

-
Tuż po meczu w resorotwym porozumieniu z milicją wypuściliśmy w wasze rejony szpiega. ZOMOwiec ten przyuwazył ściągane i pakowane do wora elementy flagi/transparentu i ubecką metodą zawinął je podczas gdy wasi ultrasi pakowali resztę zdesakralizowanych elementów. Potem jeszcze tylko musiał przybiec na nasz sektor pod czujnym okiem milicji i ochrony, pokonac siatkę wraz z pakunkiem by dostać się na nasz sbecki sektor i już kradzież gotowa.JSC pisze:Nie róbcie zapłonu znowu o tą oprawę, dajcie już spokój. Co do tej oprawy w workach - krojona czy kradziona ? I jak to się ma do tego słynnego honoru ?
Bez honoru bo go nie mamy.
Nie musiał pokonywać drzwi, ba nie musiał odcinać kłódki, wystarczyło w wyćwiczony w milicyjnych koszarach sposób uśpić czujność waszych ultras by zapisać się złotymi zgłoskami w naszej szkarałatnej (kolor oczywiście nieprzypadkowy) księdzie historii trybun przy Reymonta 22.
-
-
-
Ależ stać nas. Mogliśmy przeciąć kłódki i sforsować drzwi.Yaguarundi pisze:Ukradliście przy pustym stadionie jakieś resztki z naszej oprawy i się tym szczycicie.
Żenujące - na więcej was nie stać?
PS. Jak tam lornetkowcy? Bo coś chyba słabo z nimi było po meczu
Flagami z oprawy na stulecie machacie co mecz i nie ulegają desakralizacji? Przecież jak trans też były elementem oprawy. Jesli trans w barwach klubu zrobiony na wzór długiej flagi, po meczu jest niczym to po c*** go zabieracie? Drugi raz daliście d*** i tyle.
Najlepsze jest to że krzyczycie "Kazdy to powie", a druga strona nie bardzo wie co odpowiadać. Takie to macie żądzenie w Krakowie.
Kraków jest wasz..... hehehehe.
-
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
-
-
Nie siej napinki i propagandy. W gadaniu to wy jesteście najlepsi.kawał c**** pisze:Ja tylko dodam, że wczorajsze derby pokazały Cracovii obecne miejsce w szeregu zarówno na stadionie jak i na ulicach i mam nadzieję, że podkulicie ogonki i przestaniecie tyle szczekać w końcu.
A ty hyundai chyba na innym meczu byłeś, bo druga strona głośno odpowiadała.
-