Polskie drużyny w europejskich pucharach (2008/2009)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Zamotasupuany - czyli jak eLka jechała Rosji od ku*** w Warszawie to było ok a jak odwrotnie to ci cisnienie skacze?
Odpowiedzią na każdą akcje jest reakcja ...prowokacje tego dwumeczu są idealna analogią tego co się teraz dzieje w polityce pomiędzy tymi krajami ...
idź sobie zrób poparcie dla bratniego narodu gruzińskiego ...
co do tego co napiał pojara
dla Wisły piłkarsko chyba najlepszy wybór to z pierwszego koszyka Spartak Moskwa będący obecnie w głębokim kryzysie z drugiego Rapid natomiast kibicowsko ...z pierwszego Hertha lub ...po cichu liczę na Partizan : ))) z drugiego natomiast Paryż lub Portsmouth
Lech natomiast nie ma specjalnie rywali których mógłby przejść (no może Rennes) a kibicowsko ...również Austria lub ...Olympiakos jako taka weryfikacja swojej siły ...
Odpowiedzią na każdą akcje jest reakcja ...prowokacje tego dwumeczu są idealna analogią tego co się teraz dzieje w polityce pomiędzy tymi krajami ...
idź sobie zrób poparcie dla bratniego narodu gruzińskiego ...
co do tego co napiał pojara
dla Wisły piłkarsko chyba najlepszy wybór to z pierwszego koszyka Spartak Moskwa będący obecnie w głębokim kryzysie z drugiego Rapid natomiast kibicowsko ...z pierwszego Hertha lub ...po cichu liczę na Partizan : ))) z drugiego natomiast Paryż lub Portsmouth
Lech natomiast nie ma specjalnie rywali których mógłby przejść (no może Rennes) a kibicowsko ...również Austria lub ...Olympiakos jako taka weryfikacja swojej siły ...
Podział na koszyki http://www.90minut.pl/news.php?id=771284 nie ma tu żadnego CSKA.
-
does.not.matter
- Kontakt:
-
White1910Pride
haha rozumiem, że żartujesz i to kontynuacja wykpienia przez mojego kolegę po szalu postu dyżurnego zza miedzyRKS1910RKS pisze:fotomontaz.. ban !
a jak to nie to
w temacie:
dobra postawa Lecha - pokrzyczeli ładnie i głosno.. Pusty stadion w meczu pucharowym nie wygląda ciekawie.
Ostatnio zmieniony 29.08.2008, 11:55 przez White1910Pride, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Olsztynianin
- ostatnie ostrzeżenie
byla tam Wisla, byla tam Legia to i nie moze zabraknac Lecha 
Wisla jak zwykle szczescie przy losowaniu
Wisla jak zwykle szczescie przy losowaniu
Ostatnio zmieniony 29.08.2008, 13:23 przez Olsztynianin, łącznie zmieniany 1 raz.
Valerengaa tam pozdro.pojara pisze: kiedy to nasze fatum losowań się skończy to ja nie wiem
A tak ogólnie to wg mnie jeśli chodzi o aspekt sportowy to obie drużyny mogą przejść. Kibicowski też nieźle, Lech może w ładnej liczbie wpaść do Wiednia, Wisła do Anglii też, a warto pamiętać o naszej emigracji. No i być może Angola przyjadą w ciekawej liczbie.
Czas pokaże.
-
aktywowany2
mimo że temat stricte KIBICOWSKI (a nie sportowy) to pozwolę sobie wtrącić - wg. mnie Wisła mogłaby gorzej trafić (Ajax), ale tak czy inaczej... i tak w grupie raczej by sobie nie pograła - najprawdopodobnie (po Tottenhamie) miałaby Ajax, Kopenhagę (tu jeszcze względnie), Levskiego (tu obstawiałbym remis, chociaż - nie wiadomo) i Borrusię/Udinese (tu chyba nawet obojętne kogo)
/a i zwalanie wszystkiego na 'bo to złe losowanie było' jest dość... dziwne - jakby nie Valerengi, V. Setubale czy inne Dinama (?) Tbilisi to może i nawet rozstawienie by było.../
kibicowsko - w Austrii pewnie histeria, jak to z reguły przed meczami z jakąkolwiek 'polską dziczą'
a Wisła mogłaby chyba jednak ciekawiej trafić
z innych meczów ciekawe może być spotkanie Banika ze Spartakiem, z wiadomych względów
/a i zwalanie wszystkiego na 'bo to złe losowanie było' jest dość... dziwne - jakby nie Valerengi, V. Setubale czy inne Dinama (?) Tbilisi to może i nawet rozstawienie by było.../
kibicowsko - w Austrii pewnie histeria, jak to z reguły przed meczami z jakąkolwiek 'polską dziczą'
z innych meczów ciekawe może być spotkanie Banika ze Spartakiem, z wiadomych względów
Najpierw, Wiślacy, cieszycie się że Legia odpada z Austrią Wiedeń kilka sezonów temu, bo ich nie lubicie, a teraz narzekacie, że nie jesteście rozstawieni i przychodzi wam grać z Tottenhamem.
kibicowsko - Lech średnio, chyba wolałby Hereenven albo Schalke jednak? Wisła nie ma najgorzej, nie ukrywajmy duże wsparcie z wysp bedzie.
sportowo - Lech da rade, Wisła przy jakimś farcie moooże.
kibicowsko - Lech średnio, chyba wolałby Hereenven albo Schalke jednak? Wisła nie ma najgorzej, nie ukrywajmy duże wsparcie z wysp bedzie.
sportowo - Lech da rade, Wisła przy jakimś farcie moooże.
Tommy pisze:W Austri też nie brakuje emigrantów zobaczymy jak będzie z selekcją
Mecze z TH będą kurewsko ciężkie mimo ostatnich wtop w lidze oglądałem ich w turnieju rozgrywanym w Rotterdamie?? więc specjalnie potencjalny out brany pod uwage (biorac też pod uwage mecz z Blackburn)
Jak ktos jest na emigracji, jest kibicem Austrii, a nie przepada za Lechem, to napewno bedzie na austryjackiej stronie.
Ja osobiscie nie przepadam za Lechem, i bede na neutralnej
P.S. pierwszy mecz ma byc w Wiedniu... 18.09
Do tego czasu niestety sektor wschodni jeszcze nie bedzie gotowy... = Lech dostanie 300-400 biletow. (chyba ze mecz sie odbedzie na narodowym stadionie)
-
avantgarde
Nie no chyba nie zrobią lipy i mecz odbędzie się na Ernsta Happela.. to wtedy będzie mogła wejść nieograniczona liczba kibiców Lecha..Dzikson! pisze:Tommy pisze:W Austri też nie brakuje emigrantów zobaczymy jak będzie z selekcją
Mecze z TH będą kurewsko ciężkie mimo ostatnich wtop w lidze oglądałem ich w turnieju rozgrywanym w Rotterdamie?? więc specjalnie potencjalny out brany pod uwage (biorac też pod uwage mecz z Blackburn)
Jak ktos jest na emigracji, jest kibicem Austrii, a nie przepada za Lechem, to napewno bedzie na austryjackiej stronie.
Ja osobiscie nie przepadam za Lechem, i bede na neutralnej![]()
P.S. pierwszy mecz ma byc w Wiedniu... 18.09
Do tego czasu niestety sektor wschodni jeszcze nie bedzie gotowy... = Lech dostanie 300-400 biletow. (chyba ze mecz sie odbedzie na narodowym stadionie)
-
ranyboskiejestemkioskiem
-
aktywowany2
-
ranyboskiejestemkioskiem
-
Fan_Brzozovii
Nie mam pojecia, nie chodze na lige angielska, jakos mnie nie ciagnie na premiership. Ale z tego co ludzie mowia to napewno londynski top razem z tymi co zawsze Millwall, Chelsea, WHU.Fan_Brzozovii pisze:Holba potwierdzisz, że Tottenham to obecnie nr. 1 jeśli chodzi o ciemniejsząstronę kibicowania w Londku ?
-
michal1989
- Kontakt:
http://www.tottenhamhotspur.com/news/ar ... 30908.html
między innymi nawijają że jak ktoś wbije w barwach Wisły na sektory Tottenhamu to zostanie wyrzucony ze stadionu.
A takich którzy chcą zarezerwować bilety na sektory TT jest wielu z obawy na ilość nam przydzielonych biletów... 3200.
między innymi nawijają że jak ktoś wbije w barwach Wisły na sektory Tottenhamu to zostanie wyrzucony ze stadionu.
A takich którzy chcą zarezerwować bilety na sektory TT jest wielu z obawy na ilość nam przydzielonych biletów... 3200.