warto dodac jeszcze :
widzewski Konstantynow
Widzewskie Polesie
Widzewski Uniejow
ogolnie jest git , ale trzeba przypomniec ze gdzie chodz jeden widzewiak , tam cały widzew jest
aqq08 pisze:warto dodac jeszcze :
widzewski Konstantynow
Widzewskie Polesie
Widzewski Uniejow
ogolnie jest git , ale trzeba przypomniec ze gdzie chodz jeden widzewiak , tam cały widzew jest
Widzewskie Polesie: Koziny ,Retkinia Karolew,os Mireckiego,
os Kopernika ,Stare Polesie: to rzeczywiscie "Widzewskie bastiony" bo tam gdzie jeden "czerwony tam jest cały.........."
Brakuje tylko "Widzewskiej Limanki" Poczekamy zobaczymy może ktoś sie odważy pokazac największy szczyt głupoty i hipokryzji
Mam nadzieje ze z "Waszym " rozumem długo nie będzie trzeba czekac
Ostatnio zmieniony 22.08.2008, 10:52 przez łksdbwa, łącznie zmieniany 1 raz.
aqq08 pisze:warto dodac jeszcze :
widzewski Konstantynow
Widzewskie Polesie
Widzewski Uniejow
Widzewskie Polesie: Koziny ,Retkinia Karolew,os Mireckiego,
os Kopernika ,Stare Polesie: to rzeczywiscie "Widzewskie bastiony" bo tam gdzie jeden "czerwony tam jest cały.........."
Brakuje tylko "Widzewskiej Limanki" Poczekamy zobaczymy może ktoś sie odważy pokazac największy szczyt głupoty i hipokryzji
Mam nadzieje ze z "Waszym " rozumem długo nie będzie trzeba czekac
Jeszcze zapomniałeś dodać Bastion Widzew FC Pomorze
Witam, mam do Was prosbe. Kiedys mialem kontakt, z mlodym chlopakiem z Poznania - kibic Lecha, Ultras.. Ktory projektowal vlepki, szale i inne.. Stracilem z nim kontakt, jedna flaga ktora zaprojektowal wyszla i wypada podziekowac - $$ oczywiscie. Jezeli ktos z Was ma, do takiej osoby kontakt, poprosze na PW. Mozliwe, ze tez przeczyta to ten grafik, wiec prosze o kontakt. Z gory dzieki.
Tymi vlepkami potwierdziliście to co jest wiadome od dawna, czyli brak ambicji i polotu. Pozostała wam jedynie propaganda na płaszczyźnie vlepek bo na każdym innym froncie nie macie już nic do powiedzenia. A tak przy okazji to zobacz jak powinny wyglądać vlepki osiedlowe: [link] Mam nadzieję że nowa flaga Widzewskiej Dąbrowy wam się spodobała. A to dopiero początek...
P.S: [link]
dobra moze cos ja wyjasnie:
- po pierwsze wyszły dwie serie oficjalnych vlep dąbrowy, te o które spór się toczy zostały zrobione pewnie po cichu w domu przez pojedyncze osoby bez zadnego kosultowania sie z osoba robiaca vlepy
- po drugie widzewskie moga byc stoki a nie dabrowa gdzie jak widze wszedzie siejecie propagande pod haslem widzewska dąbrowa, zapomnieliscie o podgornej i okolicach... pozdrawiam
fajna vlepa Korony ale szkoda że nie mieliście herbu miasta w większej rozdzielczość, a najlepiej w krzywych. A3 to duży rozmiar i te pixele w herbie miasta troszeczkę szpecą.