Trochę poniosło pedałów
Szybki diss powinien ktoś zrobić
[link] Linki umieszczane prze zemnie wymagają odświeżenie, jeżeli nie wchodzą to znaczy że jest przeciążenie serwera i trzeba spróbować później RUCH & WIDZEW
taa cała Moskwa się zjednoczy przeciwko Legii wiadomo ,że lekko nie będzie ,ale takie akcje i to jeszcze klubu a nie kibiców to rzeczywiście ewenement u nas pewnie juz by wykluczenie z ligi było...
By nabić se kasę, gość za każde odnotowane wejście na linka ma kasę, dlatego na połowie for dyskusyjnych założył takie tematy.
WG mnie któryś z modów powinien go pożegnać.
*MALek* pisze:By nabić se kasę, gość za każde odnotowane wejście na linka ma kasę, dlatego na połowie for dyskusyjnych założył takie tematy.
WG mnie któryś z modów powinien go pożegnać.
no i człowiek całe życie się uczy na jakiej zasadzie ma kasa? na priv może coby nie zasmiecać.
jak dla mnie to tania zagrywka ruskich Mam nadzieje ze Legia Konkretnie pokaze sie w Pucharach ilosciowo mimo ze do moskwy wcale tak blisko nie jest jak by sie niektórym wydawało
A takie filmiki to jak parodia parodi swoją droga ten /Polski hetman to nie nasz Michał Żebrowski ??
iluminati pisze:jak dla mnie to tania zagrywka ruskich Mam nadzieje ze Legia Konkretnie pokaze sie w Pucharach ilosciowo mimo ze do moskwy wcale tak blisko nie jest jak by sie niektórym wydawało
A takie filmiki to jak parodia parodi swoją droga ten /Polski hetman to nie nasz Michał Żebrowski ??
Tak Żebrowski i kilku polskich aktorów grało w tym filmie
weselny klimat, tak się zaczyna, jest biały welon a w nim dziewczyna.... strumienie wódki i trochę wina.Zarżnięta świnia...i ten tłusty bit
iluminati pisze:jak dla mnie to tania zagrywka ruskich Mam nadzieje ze Legia Konkretnie pokaze sie w Pucharach ilosciowo mimo ze do moskwy wcale tak blisko nie jest jak by sie niektórym wydawało
KP Legia robiło problemy w ambasadzie i sporo osób nie pojechało.
Głównie Ci którzy załatwiali wyjazd przez SKLW.
Ogólnie nie ma co sie spodziewać dużej liczby od nas.