Komentarze 15-17.08

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Q

Post autor: Q »

Jeśli już przy tym jesteście to ja mam pytanie: Czy jest jakiś podwarszawski lub dzielnicowy klub, który 'podpina' się pod Polonię ?
iparts.pl
leniwiec

Post autor: leniwiec »

owszem jeden podpina sie pod klub z Grodziska nazywa się ksp (nie mylić z nieistniejącym juz klubem "Polonia Warszawa")...
Averno

Post autor: Averno »

Przeciez Legia tez miala fuzje

za wikipedia:
"W 1922 uchwalono statut umożliwiający grę w zespole osobom cywilnym i zmieniono nazwę na Wojskowy Klub Sportowy "Legia" Warszawa. W tym czasie ogłoszono także fuzję z Koroną Warszawa, która spowodowała przejęcie nowych, biało-zielonych, barw klubowych."
kalashnikov

Post autor: kalashnikov »

Nie wiem jak Legia mogła nie strajkować przeciwko fuzji w 1922 :lol: ku*** śmieszne jest dla mnie porównywanie powstania DyskoPolo do historii z 1922 roku, kiedy ruch kibicowski nie istniał.
aktywowany2

Post autor: aktywowany2 »

poraz drugi z rzędu Polonia Warszawa, a właściwie to sama Warszawa zdominowała temat o komentarzach do danej kolejki /które z każdą kolejkąstają sięcoraz bardziej monotematyczne, mimo że tym razem była z początku szansa by było inaczej/, ba nawet wlkp88 wrócił!

jednym słowem: uroczo, ku*** :lol:

społeczność onetowa z jasiem_smietana na czele niewątpliwie byłaby z was dumna
mtvml

Post autor: mtvml »

Co do zwiazków Legii z klubami z Warszawy i okolic, sprawa jest dla nas prosta dla osob spoza tego regionu nie zrozumiala. Dla zainteresowanych polecam www.wwafans.prv.pl mozna pogrzebac sporo sie dowiedziec. Prosilbym o nieszufladkowanie bo w kazdym klubie wyglada to troche inaczej. Rodowity_Mazowszanin mniej wiecej przyblizyl sprawe i dla mniej dociekliwych niech to wystarczy. Nie znasz tematu to sie po prostu nie wypowiadaj, bo piszac ze przydupasy czy pacholki Legii a nie znajac klimatow sam sobie wystawiasz opinie.
Raul7

Post autor: Raul7 »

leniwiec pisze:owszem jeden podpina sie pod klub z Grodziska nazywa się ksp (nie mylić z nieistniejącym juz klubem "Polonia Warszawa")...
Polonia Warszawa istnieje i gra w IV lidze.
nikczemny

Post autor: nikczemny »

Michał z Łodzi pisze:...czemu nikt z kibice.net fanów nie ma pretensji do Wisły i Cracovii, że nie szukają konfrontacji z przyjezdnymi ekipami ...
troszkę tu za daleko poleciałeś - Korona, Sandecja, Czarni Jasło, Polonia Warszawa, Zagłębie Sosnowiec, Bielsko, Widzew, Bełchatów, Motor/Chełmianka...
...bo piszac ze przydupasy czy pacholki Legii...
chyba nie doczytalem tematu bo nie widziałem takich stwierdzeń
Tropiciel z lasu

Post autor: Tropiciel z lasu »

źle sie wyrazilem nie lap za slowka :)
LORDI

Post autor: LORDI »

Co było pierwsze ,jajko czy kura??
Czy poloniści zaczeli używać sprzętu bo byli wywożeni do lasu ,czy byli wywożeni do lasu ,bo używali sprzętu??
Na członka ta cała licytacja??Była akcja ?Była i koniec rozmowy.....
A co dalej to czas pokaże i tyle....

P.S: Sorka za ciągnnięcie dalej tego tematu!!!!
BornToBeRed

Post autor: BornToBeRed »

Chyba czas aby powstał wątek warszawski, bo już sie tych bzdetów czytać nie chce.
ODPOWIEDZ