Lecha poleciało 80 razem z piłkarzami i tyle dopingowało Lech na meczu. Na mecz była selekcja, czyli kto nagle poczuł się kibicem bo Lech gra w UEFA to nie poleciał i identycznie było na stadionie. Było 80 kibiców a resztę wypraszali z sektora.kolafy pisze:Może i coś w tym prawdy jest tak opisywał koleś z Lecha wyjazd do Baku i była tam wzmianka o tym że wyprosili z sektora pikników którzy jak się okazało byli pracownikami ambasady)

Polskie drużyny w europejskich pucharach (2008/2009)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
Jak ktoś mieszka na emigracji dłuższy czas, to w pierwszej kolejności liczy się dla niego to, że gra polski zespół, a nie to czy ta drużyna jest z Warszawy czy innego polskiego miasta. Ja osobiście nie widzę nic złego w tym, że w tym samym sektorze na wyjeździe siedzą fanatycy i pikniki/emigranci, którzy na co dzień nie mają możliwości oglądania na żywo żadnego polskiego zespołu.Fan_Gwardii pisze:pikniki i emigranci moga sobie siedziec sektor obok to nie reprezentacja a pilka klubowa. jezeli za rok z Barca spotkalaby sie np.Legia to ci sami ludzie beda wspomagac legionistow - czy wyobrazacie sobie jakiegos polskiego fana ktory jednego lata krzyczy Wisla a drugiego Legia bo jakos niespecjalnie.
Lech wybrał inne rozwiązanie, z punktu widzenia fanatyków tego klubu słuszne, ale ciekawe jakby się poczuł któryś z nich, gdyby pomieszkał jakiś czas na emigracji, a potem gdyby jego drużyna grała w europejskich pucharach i został "wyproszony" z sektora (wiadomo że nie jeden z najbardziej znanych), bo akurat na ten wyjazd nie pojechał żaden z jego kumpli (zmiana pokoleń itd.) i został potraktowany jak nieproszony gość...
Inna sprawa że inaczej wygląda "wypraszanie" w przypadku wyjazdu np. 100-osobowego, a inaczej gdzie ludzi przyszło na mecz 2000 (niemożliwe w realizacji).
Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły. Zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki. Chodnik zapluły, ludzi przepędziły. Siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie. Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy...
-
No i już po
wynik-gra wszyscy widzieli no comment. na trybunach to co zawsze , ponownie bez bluzgów na itiotów.
Przyjezdnych 30? Podsumowując szału nie ma...marazm, marazm i jeszcze raz marazm na wszystkich frontach

Przyjezdnych 30? Podsumowując szału nie ma...marazm, marazm i jeszcze raz marazm na wszystkich frontach
LoveLechPoznań pisze:Hahahaha legia? ludzie bzdury klepiecie, nigdy na żywo niebyło się na meczu Lecha a już?? Potwierdza to Orange Fair Play i tyle wam powiem!
-
-
-
-
.
Cóż, Lech klasa sama dla siebie.
Legia dostanie nowy stadion (choć nawet na klepisku można stworzyć dobry doping) i przestanie pierdolić się z ITI - wtedy porównamy.
W każdym razie - w Zurychu jedno jest pewne
" Gramy u siebie! Kolejorz gramy u siebie! "

Legia dostanie nowy stadion (choć nawet na klepisku można stworzyć dobry doping) i przestanie pierdolić się z ITI - wtedy porównamy.
W każdym razie - w Zurychu jedno jest pewne
" Gramy u siebie! Kolejorz gramy u siebie! "

LUBIN 1982
-
Re: .
Legia jak najbardziej potrafi dopingować.Legioner pisze:
A myślisz, że Legia nie potrafi dopingować i że tylko od stadionu zależy czy jest doping czy nie?
A mi się wydaje, że jednak przyczyną braku dopingu nie jest nieumiejętność...
Źle zrozumiałeś to co napisałem.
Chodziło mi o to, że nie wszystko da się wytłumaczyć brakiem stadionu i spięciami z zarządem klubu.
Z mojej strony EOT
LUBIN 1982
-
-
No coz, nastepnym razem nie ogladaj na czarno-bialym telewizorze.wykrys pisze:Miedziany???? A co to za kolor?ODRAFan pisze:miedziano-bialo-zielona jak juz - flaga "Pasjonaci" Zaglebia Lubin
Flaga która tam wisi to koloru do miedzi zbliżonego napewno nie ma. Może i taki miał być ale coś komuś się nie udało
Odra Opole
-
-
To jest przykład wzorowej współpracy na linii zarząd - kibice.GieKSa64 pisze:Kibice Lecha są lata świetlne przed resztą Polski.
U nas jest, jak jest. Nie możemy sie poddać i jesteśmy konsekwentni.Milczymy.
Aspekt sportowy pomijam, bo od kiedy jest ITI Legia sie zwyczajnie stacza.
Wg mnie w tym sezonie nie mamy szans na puchary.
LEGIA WARSZAWA
-
tia....ODRAFan pisze:No coz, nastepnym razem nie ogladaj na czarno-bialym telewizorze.wykrys pisze:Miedziany???? A co to za kolor?ODRAFan pisze:miedziano-bialo-zielona jak juz - flaga "Pasjonaci" Zaglebia Lubin
Flaga która tam wisi to koloru do miedzi zbliżonego napewno nie ma. Może i taki miał być ale coś komuś się nie udało
ale co to dyskutować z kimś dla kogo czerwony to "miedziany"
-
porownujesz doping Lecha w Poznaniu i Wisły w Barcelonie?Kubuś Puchatek pisze:Nie ma sensu się głupio sprzeczać, ale ja też rozkminałem co to za czerwono-bało-zielona flaga, dopiero potem stwierdziłem, że musi być ZL. (mam kolorowy TV)
Lech pokazał się miażdżąco z każdej strony, oby tak dalej.
Wisła pokazała się też bardzo dobrze, ale do Lecha startu nie ma.Legia - szkoda, że jest co jest, bo mogliby naprawdę fanie wypaść. Nie moja sprawa, ale odnoszę wrażenie, że ten protest szkodzi najbardziej kibicom, obym się mylił i Legioniści wyszli z tego z tarczą.
Dobranoc

-
-
-
Na zylete bilety po 36 zl,na przedkryta po 24,widac,ze ta trybuna ma byc marginalizowana.
Ja na mecz sie nie wybralem,cena ogromna,brak atmosfery,i juz pewne zniechecenie
Polityka zarzadu idiotyczna,zaloz sie,ze przy dopingu Legia,choc to zlepek pomylek,by nie przegrala.
Fajnie to na stadionie Lecha wygladalo,naprawde poniesli graczy do zwyciestwa
Ja na mecz sie nie wybralem,cena ogromna,brak atmosfery,i juz pewne zniechecenie

Polityka zarzadu idiotyczna,zaloz sie,ze przy dopingu Legia,choc to zlepek pomylek,by nie przegrala.
Fajnie to na stadionie Lecha wygladalo,naprawde poniesli graczy do zwyciestwa

WIDE(L)CE 08'
-
-
klania sie czytanie ze zrozumieniem, polecam ukonczenie chocby gimnazjum. wyraznie pisze ze polscy kibice nawet pikniki sa wierne i nie przerzucaja sie kumasz? cyt. "nie wierze by choc jeden z 12 tysiecy piknikow w Zabrzu czy Poznaniu planowalo wypadzik z barwami np.Ruchu na ich mecz ligowy" widzisz nie wierze jest oO. caly tekst byl o tych emigranckich piknikach. jezeli jeszcze czegos nie rozumiesz napisz na priv, wytlumacze trudniejsze slowa,itd. mniej stresu wiecej uzywania mozgu