Gdzie jest niby ten opis, bo moze ślepy jestem?!Fighting Dragon Tokyo pisze: Właśnie o to mi się rozchodzi, czyli fajny opis jak Dębica, Toruń czy Kraków (przynajmniej próbowali obiektywnie opisać).
Jak wygląda sytuacja w ?
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
galant pisze:podbijamcobalt pisze:Prosiłbym o info na temat sytuacji w Bielsku-Białej(BKS vs. Podbeskidzie)
Tarnowie(Tarnovia vs. Unia)
Sytuacja u Nas jest bardzo prosta i klarowna 90 % "Sportowej" części miasta to BKS,oczywiście są jednostki TSP ale są one tępione na każdym kroku...,jeżeli chodzi o frekwencje na meczach to więcej osób chodzi na Podbeskidzie lecz przeważają tam pikniki! na BKS chodzi mniej osób spowodowane to jest między innymi poziomem ligi w której gramy, jednak na Nasze mecze chodzi rzecz jasna konkretniejsza ekipa...
Jedyny poważny bastion Podbeskidzia to dzielnica- "Komorowice" reszta to Bielska Stal!!
Myślę że bardzo obrazowo wyjaśniłem sytuację w Bielsku...
-
Fighting Dragon Tokyo
-
KYLIMANDŻARO
-
WidzeW_1910
heh na prosbe kolegi z Tuszyna wkleje jego wypowiedz na poruszany temat :Matpaw pisze:Tuszyn dzieli sie na Tuszyn i Tuszyn Las w Tuszynie przewaga Widzewa a Tuszyn Lesie ŁKSuHubson_ pisze:Widzew?Q pisze:jak to wygląda w Tuszynie pod Łodzią?
"W Tuszynie jest Widzew i to w znacznej wiekszosci nawet na Tuszyn Lesie, sa osoby ktore zapytane opowiadaja sie za elksa ale nie sa zwiazane z ruchem kibicowskim nie maja szali nie organizuja sie ani nawet nie byli nigdy na galerze. Jedzi na elkse pare piknikow, moze z 2 mlodych?
Na lesie jest mnostwo widzewskich napisow i sporo aktywnych od nas osob. Mowienie o tym terenie jako terenach elksy nie ma wogole pokrycia w rzeczywistosci.
Co do nas wypuscilismy serie vlepek jedzimy na mecze u siebie a nawet w zeszly sezonie udalo sie zorganizowac dwa autokarowe wyjazdy. Nasza flaga wisiala ostatnio w ChoRzowie.
http://i35.tinypic.com/2jeoah2.jpg
W najblizszym czasie planujemy kolejne akcje.
Chetnie poslucham o liczbach pojawiajacych sie z Tuszyna elkaesiakow na galerze.
Z Pozdrowieniami z Czerwonego Tuszyna "
-
KYLIMANDŻARO
no ja wiem, ze tak mogles rozumowac ale pisze do ogolu. wydac vlepki teraz moze kazdy, to nic nie znaczy. nie kazdy jednak dziala tak jak te wszystkie hasla na vlepkach. i o to tu chodzi.Czyżu TSW pisze:Chyba do mnie uderzaszKYLIMANDŻARO pisze:jak mozna opisywac jakies ogolne proporcje w miescie poprzez pryzmat vlepek tam naklejonych - przeciez to normalnie komedia,
nic nie znaczy.Nie piszę o proporcjach. Wiem,że Cracovia ma kibiców w Trzebini, a ilu ich tam jest,szczerze nie wiem. No i skoro wydali vlepy z fc, to znaczy, że nie zrobili tego ot tak. Broń boże nie kierowałem się vlepami, tylko nadmieniłem,że takowe dostrzegłem. Pozdrawiam
-
Jackdaniels
Inter, to Twoj kumpel widocznie nie widzial kibicow Nobilesu Włocławek.Aldaris pisze:Borby Bytom
Pogoń Ruda Śląska
Alba Chorzów
Linodrut Zabrze
Mickiewicz Katowice
Czy istnieli lub istnieją zorganizowani kibice tych drużyn koszykarskich? Jakieś flagi, szaliki? Ewentualnie jacy piłkarsy kibice bywają na koszu tych klubów?
Jezeli chodzi o Bobry Bytom to jeszcze pod koniec lat 90tych jak jeszcze wystepowali w Ekstraklasie to mieli zorganizownych kibicow. Jezdzili na kilka wazniejszych wyjazdow np. Ruda Slaska, Włocławek, Wrocław, Pruszków.
Mieli swoje szaliki i flagi. Głowna kosa to oczywiscie Pogon Ruda Slaska. Czesc z nich chodzilo na Polonie Bytom.
Co do Pogoni jest to bardziej konkretna ekipka, choc jest (byla) to mieszkanka kibicow z Górnego Sląska. Głónie Górnik, ale były tez pojedyncze osoby z GieKSy i Ruchu.
Najbardziej znana ich flaga to "Pogon Ruda Sląska"
Mieli takze swoje szale.
Co do pozostalych trzech, to chyba nic się nie dzieje.
Powiązany z jednym z lepszych LO (III LO w Katowicach, im. Adama Mickiewicza).Aldaris pisze:Borby Bytom
Pogoń Ruda Śląska
Alba Chorzów
Linodrut Zabrze
Mickiewicz Katowice
Czy istnieli lub istnieją zorganizowani kibice tych drużyn koszykarskich? Jakieś flagi, szaliki? Ewentualnie jacy piłkarsy kibice bywają na koszu tych klubów?
Na meczach widać jedynie znajomych graczy + czasem uczniów.
Szkoła Mickiewicz ma też szal licealny z GKS Katowice. Szale te były czasami widziane w hali Spodka, gdzie swoje mecze rozgrywał Mickiewicz. Obecnie większośc posiadaczy tych szali (około 30 sztuk) jest absolwentami tegoż liceum i nie udzielają się już wcale na meczach Mickiewicza.
Fotki szala niestety nie mam...
-
Back To The Oldskool
a jak wygląda sytuacja w Kluczborku ??
Pytam bo zaciekawiła mnie pewna flaga. http://i34.tinypic.com/2aihi6v.jpg
Pytam bo zaciekawiła mnie pewna flaga. http://i34.tinypic.com/2aihi6v.jpg
A w Grudziądzu tak - http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/ar ... 1/12393131stradivarius pisze:Podbijam pytanie o Grudziądz.
Grudziądzka ekipa H spod herbu GKMu zacieśnia sztame z policją. Dochodzić ma wkrótce do wspólnych patroli na mieście pomiędzy ekipami GKMu i Policji, ciekawe co na to zgodowicze GKMu czyli CKM i BKS, a może im to odpowiada i chcą aby ich ekipy śmiało włączyły sie również do działań w swoich miastach, nie jest to pierwsza tego typu wspólna akcja GKMu i policji lecz kolejna. Można śmiało rzec że jest to główna "broń" giekaemowców.
info z ostatniej chwili : w kolejną rocznice sztamy GKMu i Policji mają wyjść specjalne szale zgodowe GKM+Policja w barwach - wersja WfcG.
ale farmazon !!maciej! pisze:A w Grudziądzu tak - http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/ar ... 1/12393131stradivarius pisze:Podbijam pytanie o Grudziądz.
Grudziądzka ekipa H spod herbu GKMu zacieśnia sztame z policją. Dochodzić ma wkrótce do wspólnych patroli na mieście pomiędzy ekipami GKMu i Policji, ciekawe co na to zgodowicze GKMu czyli CKM i BKS, a może im to odpowiada i chcą aby ich ekipy śmiało włączyły sie również do działań w swoich miastach, nie jest to pierwsza tego typu wspólna akcja GKMu i policji lecz kolejna. Można śmiało rzec że jest to główna "broń" giekaemowców.
info z ostatniej chwili : w kolejną rocznice sztamy GKMu i Policji mają wyjść specjalne szale zgodowe GKM+Policja w barwach - wersja WfcG.
Nie bądź taki do przodu, na prośbę b. ważnej osoby z WfcG wkleiłem ten poniekąd żartobliwy post (chyba każdy to wychwycił). Sam nie znam sytuacji w Grudziądzu, więc się w żaden sposób nie odnoszę.NoName88 pisze:p********* jak potrzaskany. Przeczytałeś jakieś wypociny i sobie na siłę dopisujesz do nich jakąś ideologię. A o tym jakie mamy podejście (przynajmniej u nas w Cz-wie) co do niektórych zdarzeń w G-dziądzu wiedzą wszyscy doskonale. Ty może zasięgnij informacji u kolegów po szalu, tych którzy mają więcej do powiedzenia. A potem odstaw używki i przestań pisać głupoty bo Ci kiedyś odetną dostęp do neostrady.maciej! pisze: Grudziądzka ekipa H spod herbu GKMu zacieśnia sztame z policją. Dochodzić ma wkrótce do wspólnych patroli na mieście pomiędzy ekipami GKMu i Policji, ciekawe co na to zgodowicze GKMu czyli CKM i BKS, a może im to odpowiada i chcą aby ich ekipy śmiało włączyły sie również do działań w swoich miastach za zwolnienie warunkowe, nie jest to pierwsza tego typu wspólna akcja GKMu i policji lecz kolejna. Można śmiało rzec że jest to główna "broń" giekaemowców.
Jak ktoś z WfcG chce wyjaśniać kwestie związane z Grudziądzem proszę na PW (zainteresowani mają też kontakt telefoniczny).
-
mapa_fizyczna_polski
http://www.ebelchatow.pl/index.php?opti ... &Itemid=84
mala ciekawostka odnosnie Belchatowa.
po meczu Belchatow-Widzew, kibice GKSu probowali wmowic nam, ze FCB'91 boi sie ich. jak widac na wyzej zamieszczonym materiale niebardzo
jak wyglada sytuacja w Plawnie k.Radomska ?
mala ciekawostka odnosnie Belchatowa.
po meczu Belchatow-Widzew, kibice GKSu probowali wmowic nam, ze FCB'91 boi sie ich. jak widac na wyzej zamieszczonym materiale niebardzo
jak wyglada sytuacja w Plawnie k.Radomska ?
Zaznaczę jeszcze raz, że mojej docinki nie było.NoName88 pisze:Tekst z jakiegoś brukowca może być dla kogoś żartobliwy. Twoje docinki już nie.maciej! pisze:Nie bądź taki do przodu, na prośbę b. ważnej osoby z WfcG wkleiłem ten poniekąd żartobliwy post (chyba każdy to wychwycił). Sam nie znam sytuacji w Grudziądzu, więc się w żaden sposób nie odnoszę.
-
football_fan
Nie wiem która to persona z WfcG to napisała. Moje prywatne stanowisko (jak i reszty działających u nas osób) jest jasne jak słońce: nie zamierzamy tolerować zachowań niegodnych kibica bez względu czy to dotyczy ekipy obcej czy też naszych zgodowiczów. Wiedzą o tym wszystkie zainteresowany strony (GKM, WfcG czy choćby poloniści), niemniej nie będziemy o tym pisac publicznie bo to nie miejsce do tego.
Co do oświadczenia tej osoby: zdecydujcie się w końcu czy GKM ma ekipę czy nie. Bo z tego co mi wiadomo GKM na chwilę obecną ekipy nie ma. Jeśli twierdzisz, że jest wiele spraw toczących się po sprzedawaniu to proszę na PW info o tych sprawach. Znam jedną sprawę (przez "kolegę" G.), nic mi nie wiadomo o pozostałych. Jeśli są inne to chętnie w Cz-wie dowiemy się o nich (chcę wiedzieć kto jest partnerem do rozmów a kto tylko zwykłym sprzedawczykiem). Tylko nim cokolwiek powiecie to podajcie jakieś dowody, papiery na sprzedawanie Was. Bo pisanie ogólników "GKM sprzedaje" nic nikomu nie da. A to czy mi to odpowiada zapytaj kolegi K. z WfcG: telefonicznie mu swego czasu dokładnie nawijałem jaki jest mój stosunek do niektórych osób z GKM-u. Publicznie nie mam zamiaru się wywewnętrzniać.
Z mojej strony koniec dyskuji na ten temat. Zainteresowanych odsyłam na PW lub do rozmowy telefonicznej.
Co do oświadczenia tej osoby: zdecydujcie się w końcu czy GKM ma ekipę czy nie. Bo z tego co mi wiadomo GKM na chwilę obecną ekipy nie ma. Jeśli twierdzisz, że jest wiele spraw toczących się po sprzedawaniu to proszę na PW info o tych sprawach. Znam jedną sprawę (przez "kolegę" G.), nic mi nie wiadomo o pozostałych. Jeśli są inne to chętnie w Cz-wie dowiemy się o nich (chcę wiedzieć kto jest partnerem do rozmów a kto tylko zwykłym sprzedawczykiem). Tylko nim cokolwiek powiecie to podajcie jakieś dowody, papiery na sprzedawanie Was. Bo pisanie ogólników "GKM sprzedaje" nic nikomu nie da. A to czy mi to odpowiada zapytaj kolegi K. z WfcG: telefonicznie mu swego czasu dokładnie nawijałem jaki jest mój stosunek do niektórych osób z GKM-u. Publicznie nie mam zamiaru się wywewnętrzniać.
Z mojej strony koniec dyskuji na ten temat. Zainteresowanych odsyłam na PW lub do rozmowy telefonicznej.
W Pszczynie istnieje FC Ruchu, którzy po Derbach z Górnikiem stracili flagę na rzecz tyszan (Księstwo Pszczyńskie).football_fan pisze:Może ktoś opisać jak wygląda sytłacja w Żorach, Pszczynie i Cieszynie ?
W Żorach istnieją FC Odry W, Ruchu i chyba pojedyncze jednoski Górnika.
W Cieszynie istni9eje jakaś grupka kibiców Piasta Cieszyn, a do tego z tego co wiem jeżdżą z tego miasta na Legię.
-
typowy_typ
W Pszczynie są też kibice Górnika możliwe ,że jakieś jednostki z innych klubów.B. pisze:W Pszczynie istnieje FC Ruchu, którzy po Derbach z Górnikiem stracili flagę na rzecz tyszan (Księstwo Pszczyńskie).football_fan pisze:Może ktoś opisać jak wygląda sytłacja w Żorach, Pszczynie i Cieszynie ?
W Żorach istnieją FC Odry W, Ruchu i chyba pojedyncze jednoski Górnika.
W Cieszynie istni9eje jakaś grupka kibiców Piasta Cieszyn, a do tego z tego co wiem jeżdżą z tego miasta na Legię.
Żory - Najwięcej Ruchu i Górnika.Jest też Odra W.,GKS K-ce i chyba jednostki z GKSu Jastrzębie.
http://www.bractwo-weteranow.pl/aukcje/ ... resize.JPG
To fotka jednej strony szala Mickiewicza.
Na drugiej stronie jest:
Uczymy się życia, a życie to...
GKS Katowice
Po bokach herby Ślonska i GieKSy.
To fotka jednej strony szala Mickiewicza.
Na drugiej stronie jest:
Uczymy się życia, a życie to...
GKS Katowice
Po bokach herby Ślonska i GieKSy.
W Chojnicach mowic mozna tylko o Chojniczance - FC Lechii. Kolejarz Chojnice (V liga) nie ma zorganizowanego ruchu kibicowskiego.Apiaceae pisze:Dobiegniew?
Chojnice?
Leszno?
Świdwin?
Człuchów?
Jastrowie?
W miescie sa bardzo nieliczne jednostki - kibice sukcesu vel amatorzy czysto sportowych emocji prosto z murawy, ktorzy jezdza na mecze Lecha lub/i Legii