tattooed mother fucker pisze:
sezon 1990/1991 Widzew grał wtedy w drugiej lidze zgoda juz byla
Faktycznie nieprecyzyjnie sie wyraziłem. W 1999 zgoda została odnowiona i trwała do meczu Polska - Japonia w 2003. Jednak w jakich latach trwała wcześniej nie wiem dokładnie
Fan_Gwardii pisze:z nikim zgody nie maja odkad zerwali ze Slawa Slawno. aktualnie sa f-c kolobrzeskiej Kotwicy, w Darlowie ruch kibicowski raczej zamiera.
Zawsze wszystko wiedzący gwardzista tym razem dostał złe informacje od kolegów na gg
Krotka informacja na temat stosunków na linii Elana - Jeziorak.
Układ z Jeziorakiem został zawarty 1 kwietnia 2007 po meczu Lech II Poznań - Elana Toruń gdzie było nas 144 w tym 23 kibiców Jezioraka. Wcześniej fani z Iławy byli gościnnie na meczach: Rodło Kwidzyn - Elana Toruń (22 Jeziorowców) i Victoria Koronowo - Elana Toruń (15 Jeziorowców).
Po zawarciu układu w rundzie wiosennej sezonu 2006/2007 kibice Elany & Jezioraka wspierali się wzajemnie często w mniejszych grupach (1-5 osób), większą ekipą Elanowcy wsparli Iławian na meczu Jeziorak - Stomil Olsztyn, gdzie było 60 fanów Elany z flagą 19(E)68.
W rundzie jesiennej sezonu 2007/2008 kibice Elany wsparli Jeziorak na meczach:
Jeziorak - Zamek Kurzętnik - 5, Polonia Pasłęk - Jeziorak Iława - 4, Jeziorak - Mamry Giżycko - 1, Jeziorak - ŁKS Łomża - 38 z flagą Mokre, Jeziorak - Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski - 7, Jeziorak - Sokół Ostróda - 2, Motor Lubawa - Jeziorak - 19,
Jeziorowcy w rundzie jesiennej sezonu 2007/2008 wsparli Elanę na meczach:
Elana - Rodło Kwidzyn - 64, Kaszubia Kościerzyna - Elana - 6, Elana - Jarota Jarocin - 4, Elana - Kotwica Kołobrzeg - 2.
Wiosna 2008 to najlepsze wsparcie na meczach: Olimpia Grudziądz - Elana, gdzie obecnych było 140 kibiców Jezioraka z flagą Jeziorowcy oraz Sokół Ostróda - Jeziorak - 77 kibiców Elany z flagą 19 (E) 68.
Także na innych meczach fani Elany i Jezioraka często wspierali się wzajemnie w mniejszych liczbach np. Elana - Kujawiak Włocławek - 2 Jeziorowców, Elana - Unia Janikowo - 2 Jeziorowców, Jeziorak - Promień Ełk - 3 Elanowców, Start Działdowo - Jeziorak Iława - 2 Elanowców.
Fan_Gwardii pisze:z nikim zgody nie maja odkad zerwali ze Slawa Slawno. aktualnie sa f-c kolobrzeskiej Kotwicy, w Darlowie ruch kibicowski raczej zamiera.
Zawsze wszystko wiedzący gwardzista tym razem dostał złe informacje od kolegów na gg
Pozdrawiam
to moze mnie oswiecisz? co Ci nie pasuje w tej informacji? ze nie sa f-c? czy moze ze ruch kibicowski nie zamiera skoro nie zaliczyli wyjazdu od roku? popisz sie swoja wiedza a nie tylko siejesz zamet.
Dawno temu czytałem to w zinie wydawanym przez kibiców Śląska Wrocław, był on na tamtejsze czasy takim współczesnym "TMK".
I niedawno gdzieś w internecie, ale nie pamiętam strony. Jak znajde do podam.
mam pytanko.. apropos stosunki Pogoni Szczecin do Zagłębia Sosnowiec ?? Sosnowca i Pogoni do Olimpii Elbląg ??
a po za tym czy Flota Świnoujście ma jakieś zgody , układy?? i to samo pytanie do Kotwicy Kołobrzeg??
1'Przed meczem: Kibice Pogoni Szczecin sa juz na trybunach. Szczecinscy fani przybyli w grupie okolo 50 osob. Co ciekawe, miejscowi fani... przywitali ich brawami.
Co jest w dupe??:D
info: www.pogon.v.pl
swego czasu wszystkie wichury i wichurki w zachodniopomorskim robily za fc pogoni lub legii. po kilku wtopach chłopaki ze szczecina z lekka się chyba wkurwili i postanowili wyjaśnić to i owo. od tego czasu np. taka kotwica już dostaje bęcki na swoje konto i jak widać jest mowa o "układzie"
w sumie znając życie teraz mi parę hulsów strasznie pojedzie, ale piszcie co chcecie. ościenni czyli koszalin, wielkopolska i lubuskie i tak wiedza co i jak na pomorzu zachodnim. ściema się skończyła heh
To jak to było przed spotkaniem Floty z Kotwicą na "ubitej ziemi" około rok temu lub wcześniej? Jak pomyliłem się to przepraszam, ale napisałem to z mojej wiedzy. Jak się nie mylę, to nawet "TMK" pisało chyba w "To & Owo", że taka sytuacja miała miejsce, co wcześniej napisałem.
tantaram pisze:swego czasu wszystkie wichury i wichurki w zachodniopomorskim robily za fc pogoni
Flota napewno była niedawno fc Pogoni, a co do Kotwicy to podejżewam że Kotwica chciała po cichu zgody a Pogoń uważała ich jedynie za fc . Coś jak sytuacja kiedyś na linii Legia - Olimpia Elbląg, z tym że Olmpia była cierpliwa a Kotwica...
-> Może w tej sprawie najlepiej zabierze głos jakiś ważniejszy "paprykarz"