Kibicowskie Tatuaże ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
-
Tatuaż Ruchu fajny, fajnie wykonany i ogółem podoba mi się chociaż jezeli to rpawda, ze to motyw z koszulki to takie to ... nie wiem jak to okreslić, ale to już sprawa właściciela. Ogółem dziarka na "+"
Napis Ruch Chorzów - nic szczególnego solidna robota jakich wiele.
ŁKS jak to ma w zwyczaju dziarami miażdży. Zwłaszcza ta dziara na plerach, choć tu ten Darth Maul trochę razi, no ale może właściciel jest fanem "SW"
Ogółem zajebista. Druga dziara ŁKS też bardzo fajna.
Duży + za oryginalność i pomysłowość, ale do tego podziarani kibice ŁKSu zdążyli już chyba wszystkich przyzwyczaić.
Dziarka Stalowki bardzo ciekawy pomysł, chociaż ten Bart Simpson to mi się bardziej z zabrzańskim Górnikiem kojarzy
ale pomysł ciekawy, wykonanie też - zastanawia mnie tylko czy jest już skończona, bo odnosze wrażenie jakby jeszcze czekała na poprawkę.
Napis Ruch Chorzów - nic szczególnego solidna robota jakich wiele.
ŁKS jak to ma w zwyczaju dziarami miażdży. Zwłaszcza ta dziara na plerach, choć tu ten Darth Maul trochę razi, no ale może właściciel jest fanem "SW"

Duży + za oryginalność i pomysłowość, ale do tego podziarani kibice ŁKSu zdążyli już chyba wszystkich przyzwyczaić.
Dziarka Stalowki bardzo ciekawy pomysł, chociaż ten Bart Simpson to mi się bardziej z zabrzańskim Górnikiem kojarzy

[link]
-
-
No fakt, nic szczególnego jest równie prosta i nawet mniej efektowna od dziaby-riposty wklejonej przez madness_84.
Apropo riposty - bardzo wyszukana i elegancka dziarka, przesłanie proste i bardzo inteligentne.
Trzeba być nieźle zrytym aby się tak dziabać
, takie moje prywatne zdanie.
Apropo riposty - bardzo wyszukana i elegancka dziarka, przesłanie proste i bardzo inteligentne.

Trzeba być nieźle zrytym aby się tak dziabać

......a ósmego dnia Bóg stworzył Widzew
-
No bardzo fajna robotaAZBEST pisze:Mój. Żeby rozmyć wszelkie kontrowersje ze nie tylko kibice "ciemnej strony miasta" mają fajne dziaby.
[link]

Dziara "ŚWK"

Nie wiem czy jakość zdjęcia słaba czy może mozliwości tatuatora nie najlepsze, ale bardzo podoba mi sie ta dziraka i pomysł na nią.gnz pisze:[link]
[link]
-
Możecie sie trochę ogarnąć?
Koleś z Widzewa pokazał dziarę swojego klubu argumentując ze nie tylko ŁKS ma fajne dziarki, koleś z ŁKS mu w swojej "ripoście" pokazał swoja dziarkę a wy nic tylko rozmywacie temat. Wystarczy juz
Koleś z Widzewa pokazał dziarę swojego klubu argumentując ze nie tylko ŁKS ma fajne dziarki, koleś z ŁKS mu w swojej "ripoście" pokazał swoja dziarkę a wy nic tylko rozmywacie temat. Wystarczy juz
k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.
-
-
tak to jeden z tych do których w realu , nie powiesz ani słowa a jak ich widzisz na koncu ulicy to przyspieszasz krokstefan pisze:creatur3 pisze:fanatyzm resp !!madness_84 pisze:szybka riposta,dosadna i bardzo prosta!
to jeden z tych 15 latków co mają dziary bad boya na karku i ŁKS Hooligans na przedramieniu![]()
![]()
![]()
/mod: ostrzeżenie
ŚŻK! ANTY PARÓWY
-
Matys_RTS pisze:czemu nei zydzewskiej? glupio co ?
![]()
Głupio to jest twoim koleżką po szalu, że zadajesz takie pytania.
Po sprawie Mysony walka z antysemityzmem stała się sprawą priorytetową dla kilku osób a podpierdalaczy nie brakuje...
Jak dla mnie dziarka spoko, a hasło jeszcze lepsze...
Było ich sześciu, potem dwunastu...