Niko_WAW pisze:Lech wyjazdem do Baku potwierdził swoją znakomitą formę wyjazdową. Taki wyjazd w moich oczach jest znacznie bardziej wartościowy niż jakieś najazdy na Łódź czy na G.Śląsk.
Jednocześnie jeszcze raz uwidocziła się różnica klas (lig?) między Kolejorzem a Wisłą Kraków, która też niedawno miała okazję sprawdzić się na Kaukazie i wypadła blado. Czekam na dalsze losowania i wierzę że i Lech i Legia jeszcze zrobią ciekawy wyjazd w tym roku.
NML pisze:nie ma co porownywac Wisły do Lecha bo dzieli kibiców tych dwóch klubow duza roznica w wyjazdach chyba kazdy to wie
tak mi się jakoś przypomniało
nie mniej jednak jeśli chodzi o wyjazdy w Polske to sie zgadzam...
Tak jest inaczej, bo jeszcze nikt nie pobil liczby Wisly z Rzymu, wiec z napinka sie wstrzymajmy.
jak narazie jesli chodzi o wyjazdy w ten sam rejon to mamy 84 do 2 na korzysc Lecha.
Byla juz to tlumaczone wczesniej.
Wkurwia mnie takie przekrzykiwanie, to sa wyjazdy w c*** wie gdzie, ktore kosztuja tyle ile wiekszosc z nas zarobi przez miesiac czy dwa i szacunek dla kazdej ekipy i osoby z osobna ktora na taki wyjazd jedzie.
ogladam teraz mecz Lecha i znow nasunelo mi sie pytanie ktore juz co jakis czas do mnie wraca:)
Dlaczego na fladze "Kolejorz" ktora jest jedna z wizytowek Poznaniakow jest nieakceptowany herb z koziołkami?
rydz pisze:operator meczu Lecha chyba lubił kibiców, co chwila najazdy kamery na trybuny...
no bo generalnie to bylo co pokazywac. mecz ogladalem tak jednym okiem i nie wiem czy jakies ultrasy byly ale ogolnie trybuny wygladaly fajnie.
o pilce w niewlasciwym miejscu napisze, pierwszy raz bo wyniki mimo wszystko robia wrazenie. tak powinno byc, powinno sie jechac takie ekipy 3 bramkami i nara. oby tak dalej. tak jak nigdy specjalnie im nie kibicowalem to teraz jestem za nimi-to widoczny znak starzenia sie
Kielczanin pisze: Ja osobiscie licze , tak jak juz wczesniej pisalem ze Legia trafi na Slovan Liberec a Lech na Herthe Berlin i obie ekipy zrobia kilkutysieczne najazdy na mecze do Liberca i Berlina.
Niestety jedynie na odwrót moze się to spełnic, ponieważ w dniu dzisiejszym UEFA podzieliła zespoły wewnątrz strefy środkowo-wschodniej. Podział strefy środkowo-wschodniej
Grupa 1
Drużyny rozstawione:
VfB Stuttgart 1893
FC Zurich
Grasshoppers Zurych
FC Slovan Liberec
FC Vaslui
Drużyny nierozstawione:
Lech Poznań
SK Sturm Graz
MSK Zilina
Gyori ETO FC
Metalurgs Lipawa
Grupa 2
Drużyny rozstawione:
Dnipro Dniepropietrowsk
FK Austria Wiedeń
Hertha BSC Berlin
FK Moskwa
Debreceni VSC
SV Austria Salzburg
Drużyny nierozstawione:
BSC Young Boys Berno
AC Bellinzona
Legia Warszawa
NK Interblock (Ljubljana)
Suduva Marijampole
WIT Georgia Tbilisi
w Barcelonie Wisłą przegrałą 1-0 ale to nie tamat sportowy...
Pamięta ktoś czy Wiślacy byli wtedy na Cam Nou jeśli tak to w jakieś sile ? Pare lat temu chyba Legia też grala z Barcą i mam to samo pytanie czy ilu było kibiców (L)?
Zajebisty wyjazd Chyba jade pociagiem. 21 godzin w jedna strone bez przesiadek. Chcialem Berlin lub Moskwe wiec nie jest zle.
Lech bedzie mial spoko wyjazd do Zurychu
W Zurichu jak bylem to jedyne co bylo fajne to sam mecz i incydent po meczu. Miasto nudne, nie w moim typie. Na granicy same problemy. kibice w Zurichu jak graja z kims to lacza sie razem (podobno).
Smokofilimidynek pisze:P.S.koniec jazdy białej gwiazdy jak nie z Beitarem to na pewno z Barcą-jupi
Moją o co grać raz że jeśli przejdą Beitar to przyjedzie do nich Barca a 2 że jeśli awansują do 3 rundy eliminacji LM to nawet w przypadku odpadnięcia z Barcą zostanie im Puchar Uefa a w 1 rundzie (chyba tak sie będzie nazywała kolejna runda ) będzie sporo interesujących przeciwników.