LucassNH
pogrubiłeś mi 2 rzeczy o 300 osobach wbiegających na murawę i tutaj sam nie liczyłem ich ale w gazecie tak pisało, a jeśli chcesz screena ci wyśle co do klatki to kolega, który w tym uczestniczył tak mi powiedział
Master pisze:Zauważyłem pewną prawidłowość, że w młynach mniejszych klubów, szczególnie 5-3 liga, od c**** odjebanych gówniar około 16-18 lat z okularami spawalniczymi na ryju Nie ma to jak polansować sie wśród chuliganów
zjawisko to wystepuje wszedzie nietylko w nizszych ligach mysle ze w 1-2 nawet znacznie czesciej
te dwie bardzo proste i ładne dziewczyny , takie najbardziej mi się podobają
Mi takze, jednak teraz te nowe pokolenie lansuje styl Dody.
ku*** co druga w okularach, różowe usta, ciuszki. Zwłaszcza na zdjęciach w tych jebniętych portalach w stylu fotka.pl
te dwie bardzo proste i ładne dziewczyny , takie najbardziej mi się podobają
Mi takze, jednak teraz te nowe pokolenie lansuje styl Dody.
ku*** co druga w okularach, różowe usta, ciuszki. Zwłaszcza na zdjęciach w tych jebniętych portalach w stylu fotka.pl
Są różne gusta i nie wiem czemu się tak unosisz. Mi akurat taki styl sie bardzo podoba , a te wyżej wklejone są bleee. Jednak jak sie komuś takie podobają to spox - jego sprawa.
Gdybym był złośliwy to mógłbym ci napisać że... "naturalne są tylko... świnki w chlewiku .. nawet naturalnie pachną "
LucassNH
pogrubiłeś mi 2 rzeczy o 300 osobach wbiegających na murawę i tutaj sam nie liczyłem ich ale w gazecie tak pisało, a jeśli chcesz screena ci wyśle co do klatki to kolega, który w tym uczestniczył tak mi powiedział
Przeca to je, gwiazda z "plamką" W sumie wali mnie co tam było. Po prostu starsi zbereźnicy rozpoznają Panią z Górnika. Osobiście nic do niej nie mam...no może poza tym, że kobiety też starają się być "anty", a ona idealnie pasuje w ten ton. Dziękuję za uwagę. Piwo się kończy
RedRum pisze:Przeca to je, gwiazda z "plamką" W sumie wali mnie co tam było. Po prostu starsi zbereźnicy rozpoznają Panią z Górnika. Osobiście nic do niej nie mam...no może poza tym, że kobiety też starają się być "anty", a ona idealnie pasuje w ten ton. Dziękuję za uwagę. Piwo się kończy