-Z- pisze:Ktoś już taką miał...ale nie pamiętam za bardzo kto... chyba GKS Tychy, ale nie jestem pewny
Dokładnie, GKS Tychy.
Jedną z tych vlep KSC widziałem tydzień temu naderwaną w pociągu. Wyglądała na starą. Więc to nie jest chyba najnowsza edycja KSC. No, chyba, że niektóre sprawdzone projekty powtarzają. Chodzi o tą z policyjnym rodowodem.
czacha, śmierć, krew, nóz, napis "hooligans", ciemność, zgroza, morderca, bandyta, na 50 vlepek 49 "AntyWisła", czyli wszystko po staremu, byle się miał każdy bać
II edycja vlepek AGFCL rozmiary 13X4 cm i 10X3 cm [link]
oraz I oficjalna vlepa dzielnicy Babie- Doły 10X4 cm (środkowa vlepka AGFCL- mniejsza- została dorzucona gratis w ilości 1000 sztuk!) [link]
vlepki robił Ando z Bełchatowa- polecam go, bo jest tanio, szybko, gratisy sa, vlepki lakierowane i ponacinane!
Owszem są podobne gdyz jest uzyty ten sam motyw. Nie sądze żeby autor naszej vlepki śledził twórczość kibicow Stomilu. Normalne jest to że pewne grafiki są powtarzane w wielu projektach.
Rafał Dąbrowa pisze:Owszem są podobne gdyz jest uzyty ten sam motyw. Nie sądze żeby autor naszej vlepki śledził twórczość kibicow Stomilu. Normalne jest to że pewne grafiki są powtarzane w wielu projektach.
No dokładnie , mimo że jestem ze Stomilu, a na dodatek ja robiłem tą wlepe dość dawno temu to myślę, że nie ma o czym gadać motyw z googli bodajże po wpisaniu "beer" Tak samo jak ktoś twierdził że postać że wyjazdówki MPS to postać z ich flagi ,po prostu motywy sie powtarzają. Nawiasem ta postać jest na wlepce poniżej ;]
Nieoficjalna seria wlepek Stomilu Olsztyn:
„... Światem nie rządzą prawa spisane na papierze. Światem rządzą ludzie. Niektórzy trzymają się prawa, inni nie. Każdy człowiek sam decyduje o tym, jak urządzi swoje życie. No i potrzeba też trochę szczęścia, żeby ktoś inny nie zepsuł ci wszystkiego, co zbudowałeś. To wcale nie takie proste, jak uczą w podstawówkach. Ale dobrze jest mieć parę mocnych zasad i zawsze się ich trzymać. W małżeństwie, w życiu, na wojnie – zawsze i wszędzie...”
Rafał Dąbrowa pisze:Owszem są podobne gdyz jest uzyty ten sam motyw. Nie sądze żeby autor naszej vlepki śledził twórczość kibicow Stomilu. Normalne jest to że pewne grafiki są powtarzane w wielu projektach.
No dokładnie , mimo że jestem ze Stomilu, a na dodatek ja robiłem tą wlepe dość dawno temu to myślę, że nie ma o czym gadać motyw z googli bodajże po wpisaniu "beer" Tak samo jak ktoś twierdził że postać że wyjazdówki MPS to postać z ich flagi ,po prostu motywy sie powtarzają. Nawiasem ta postać jest na wlepce poniżej ;]
Nieoficjalna seria wlepek Stomilu Olsztyn:
tylko ktos komus mial podeslac wlasnie ten motyw !!
co do vlepek Widzewa to slabe, najgorsza moim zdanime vlepa z wykorzystaniem marki Lecha Ultrastyle