Puchar Polski (temat zbiorczy) ;)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
jnn_gdynia
- ban
-
malek3
-
Larry_Flint
- ban
-
KS Cracovia
Korona pokazała, że sporo jej brakuje do potencjalnej czołówki. Oczywiście mówie o aspektach kibicowskich. Żeby na bardzo ważny mecz zaliczyć 0. No tak nie było pociągu specjalnego za 20zł. A może nadmierna ilość bluzgów, na meczu ligowym zdecydowały?
Teraz odnośnie meczu. W przeciągu całego meczu doping dobry, po bramkach na 2-2 3-2 doping naprawdę na wysokim poziomie. Liczba kibiców na trybuna też na plus patrząc na to że to środek tygodnia godzina 17-30.
Teraz odnośnie meczu. W przeciągu całego meczu doping dobry, po bramkach na 2-2 3-2 doping naprawdę na wysokim poziomie. Liczba kibiców na trybuna też na plus patrząc na to że to środek tygodnia godzina 17-30.
Ostatnio zmieniony 04.04.2007, 08:35 przez pongo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
malek3
Na Cracovii w pierwszej połowie dobry doping Radomiaka który zapełnia całą klatkę więc myślę że z 500 ich było, wszyscy prawie na zielono. W drugiej połowie Radomiak cichnie, natomiast znacznie poprawia się doping Cracovii. Ciekawsze przyśpiewki to "Ogórek, ogórek, ogórek...", "Fantazja" i "Zrób z nich mizerię, Cracovio zrób z nich mizerię" z naszej strony i "Domowe przedszkole" z ich strony, ogólnie piknik, zarówno u nas jak i u nich spore transparenty przypominające o Janie Pawle II, zasadniczo bez bluzgów. Jak dla mnie, mało kto w ostatnim czasie pokazał się w klatce Cracovii tak dobrze jak Radomiak. Cracovii jakieś 1500-2000
-
Hanys-1964
- Kontakt:
Zapomniales o jednej ekipie jeszcze.malek3 pisze:Tez mi nowosc nie musicie tak pastwic sie nad Koroną w Polsce mniej wiecej od 30 lat jest to samo ( Arka, Lechia, Legia,Lech,Pogoń,Wisła,Cracovia,Sląsk,ŁKS,Ruch,Karkonosze) jedyna ekipa ktora dobiła pozniej do tej 10-12 najlepszych ekip jest Widzew. Kazdy ma jakies lepsze okresy ale jednak tradycja trwa.
Cracovia - Radomiak
Cracovii 2000
Radomiak ponad 280 (z tego co wiem tyle mial ich przyjechac, ale napewnp bylo ich wiecej)
Do 60 minut Radomiak bardzo dobrze dopinguje, pozniej jakos troszke ucichli, i do konca meczu mieli kilka przeblyskow, z naszje strony doping marniutki.
Wszyscy byli w jednakowych zielonych koszulakch, oflagowanii, dawno nikt sie tak dobrze nie zaprezentowal na Kłuzy.
Mech jak mecz, Piknik.
------------------------------------------------------
Przed meczem minutą ciszy uczczono pamięć Jana Pawła II z okazji poniedziałkowej drugiej rocznicy śmierci polskiego papieża. Podczas spotkania zaś kibice Cracovii skandowali "nie ma lepszego od Jana Pawła II".
Na mecz przyjechało kilkuset fanów z Radomia. Co ciekawe, w drugiej połowie kibice obu zespołów stoczyli walkę... na najciekawsze, najzabawniejsze przyśpiewki o przeciwniku (bez wulgaryzmów).
onet.pl
Cracovii 2000
Radomiak ponad 280 (z tego co wiem tyle mial ich przyjechac, ale napewnp bylo ich wiecej)
Do 60 minut Radomiak bardzo dobrze dopinguje, pozniej jakos troszke ucichli, i do konca meczu mieli kilka przeblyskow, z naszje strony doping marniutki.
Wszyscy byli w jednakowych zielonych koszulakch, oflagowanii, dawno nikt sie tak dobrze nie zaprezentowal na Kłuzy.
Mech jak mecz, Piknik.
------------------------------------------------------
Przed meczem minutą ciszy uczczono pamięć Jana Pawła II z okazji poniedziałkowej drugiej rocznicy śmierci polskiego papieża. Podczas spotkania zaś kibice Cracovii skandowali "nie ma lepszego od Jana Pawła II".
Na mecz przyjechało kilkuset fanów z Radomia. Co ciekawe, w drugiej połowie kibice obu zespołów stoczyli walkę... na najciekawsze, najzabawniejsze przyśpiewki o przeciwniku (bez wulgaryzmów).
onet.pl
Ostatnio zmieniony 03.04.2007, 23:31 przez Sopran, łącznie zmieniany 1 raz.
-
srodmiescie ts
no wiadomo Poznań to dla nich za daleka droga
jeszcze pewnie do Krakowa przyjechali w obstawie Pasow i z Krakowa też w takiej obstawie udali się do Kielc.. Jak dla mnie (bez napinki) ekipa Korony to jest tylko odważna albo u siebie na meczach za kordonami ochrony albo jak jedzie wspomagać Pasy i ma "zapewnioną ochronę" z ich strony.
Duży plus dla Lecha za frekwencję no i oczywiście dla Radomiaka. Szkoda że Lech nie przeszedł dalej bo było by dużo ciekawiej pod względem kibicowskim.
Duży plus dla Lecha za frekwencję no i oczywiście dla Radomiaka. Szkoda że Lech nie przeszedł dalej bo było by dużo ciekawiej pod względem kibicowskim.
pMaHsDy pisze:Na Cracovii w pierwszej połowie dobry doping Radomiaka który zapełnia całą klatkę więc myślę że z 500 ich było, wszyscy prawie na zielono. W drugiej połowie Radomiak cichnie, natomiast znacznie poprawia się doping Cracovii. Ciekawsze przyśpiewki to "Ogórek, ogórek, ogórek...", "Fantazja" i "Zrób z nich mizerię, Cracovio zrób z nich mizerię" z naszej strony i "Domowe przedszkole" z ich strony, ogólnie piknik, zarówno u nas jak i u nich spore transparenty przypominające o Janie Pawle II, zasadniczo bez bluzgów. Jak dla mnie, mało kto w ostatnim czasie pokazał się w klatce Cracovii tak dobrze jak Radomiak. Cracovii jakieś 1500-2000
Siedziałem na krytej .... w pierwszej połowie Radomiak przekrzyczał Cracovie a 25 min pierwszej połowy ciśnie.... z jedną piosenką..."OLE OLE RADOMIAK " Aż sie zdziwiłem
Druga połowa:
Craxa zaspiewała "Ogórek Ogórek ogórek ..." - przycinka ze wzgledu na barwy na co Radomiak odpowiada "Domowe przedszkole, wszystkie ...." dawno sie tak nie uśmiałem
PS
PAP
"Przed meczem minutą ciszy uczczono pamięć Jana Pawła II z okazji poniedziałkowej drugiej rocznicy śmierci polskiego papieża. Podczas spotkania zaś kibice Cracovii skandowali "nie ma lepszego od Jana Pawła II".
-
negocjator
mialem odpuścic sobie pisanie na tym forum, jako że jak i poziom i natężenie krytykantów i znawców tematu na kibice.net mnie od pewnego czasu poraża.Wiślaku nieszczęsny; zapewniam Cię że do Krakowa jezdzimy sami.Znamy droge, mamy jak widzisz samochody, znamy rozkłady PKP. NIGDY nikt z KSC nie jechał z nami, ani po nas.no wiadomo Poznań to dla nich za daleka droga jeszcze pewnie do Krakowa przyjechali w obstawie Pasow i z Krakowa też w takiej obstawie udali się do Kielc.. Jak dla mnie (bez napinki) ekipa Korony to jest tylko odważna albo u siebie na meczach za kordonami ochrony albo jak jedzie wspomagać Pasy i ma "zapewnioną ochronę" z ich strony.
Powiem więcej to Wasi GTS-owscy koledzy z krakowskiej policji, byli zywo zainteresowani naszymi autami, numerami tablic, itp.Nawet nie udaje im sie ukryć swoich wislackich sympatii...
co do frekwencji wyjazdowej to nie mamy zamiaru tłumaczyc się na forum internetowym przed nikim.Znamy swoje miejsce w szyku i swoje mozliwości.
nikt powazny z Korony Kielce nie będzie sie juz tu wypowiadał.Pozdrawiam serdecznie:)
-
media punto
-
media punto
-
krzysiek_AG
-
media punto
-
srodmiescie ts
-
Świętokrzyski
-
Jurand ze Spychowa
zaboli bym dodalHanys-1964 pisze:Zapomniales o jednej ekipie jeszcze.malek3 pisze:Tez mi nowosc nie musicie tak pastwic sie nad Koroną w Polsce mniej wiecej od 30 lat jest to samo ( Arka, Lechia, Legia,Lech,Pogoń,Wisła,Cracovia,Sląsk,ŁKS,Ruch,) jedyna ekipa ktora dobiła pozniej do tej 10-12 najlepszych ekip jest Widzew. Kazdy ma jakies lepsze okresy ale jednak tradycja trwa.
Z Radomia ok 300. W tym 15 STALI RZESZÓW
Do grodu Kraka docieramy 17:30 gdzie przejmują nas ci co zawsze po stadionem jesteśmy 17:50... Tu dochodzi kilka osób studiujących w KrK i dojeżdżają jakieś nasze fury. I tu kilka słów o inteligentnej ochronie która wpuszczała pojedynczo a jak się na gest zdobyli to aż po dwie osoby, w wyniku czego ostatnie osoby weszły na stadion już kilka minut po rozpoczęciu. 6 osób zostało nie wpuszczonych z powodu... braku dokumentów. Cała nasza "wycieczka" w jednolitych koszulkach. Po rozpoczęciu meczu ruszamy z dopingiem kilka przyśpiewek i ok 20 minuty zarzucone Ole Ole RADOMIAK... które brzmiało do końca pierwszej połówki. W drugiej połowie obie ekipy stworzyły repertuar piosenek dozwolonych dla dzieci do lat 18
to było coś niepowtarzalnego... niespotykanego...no i z potężną dawką humoru
Z upływem czasu nasz doping słabnie... Po zakończeniu meczu dość szybki transport na dworzec i szybki wyjazd z Krk. W pociągu "gruby melanż". Wyjazd na pewno bardzo udany zabawa na sektorze i w pociągu przednia. Dzięki FC za wsparcie i oczywiście wielkie dzięki dla Stali(Całe życie z wariatami RKS&ZKS).
P.S "ogórek, ogórek, ogórek, zielony ma...", "domowe przedszkole", "siekierka"
i oczywiście spiker 
A tu kilka zdjęć: http://radomiak.com.pl/index.php?dzial=fotofull&id=109#
Do grodu Kraka docieramy 17:30 gdzie przejmują nas ci co zawsze po stadionem jesteśmy 17:50... Tu dochodzi kilka osób studiujących w KrK i dojeżdżają jakieś nasze fury. I tu kilka słów o inteligentnej ochronie która wpuszczała pojedynczo a jak się na gest zdobyli to aż po dwie osoby, w wyniku czego ostatnie osoby weszły na stadion już kilka minut po rozpoczęciu. 6 osób zostało nie wpuszczonych z powodu... braku dokumentów. Cała nasza "wycieczka" w jednolitych koszulkach. Po rozpoczęciu meczu ruszamy z dopingiem kilka przyśpiewek i ok 20 minuty zarzucone Ole Ole RADOMIAK... które brzmiało do końca pierwszej połówki. W drugiej połowie obie ekipy stworzyły repertuar piosenek dozwolonych dla dzieci do lat 18
P.S "ogórek, ogórek, ogórek, zielony ma...", "domowe przedszkole", "siekierka"
A tu kilka zdjęć: http://radomiak.com.pl/index.php?dzial=fotofull&id=109#
Ostatnio zmieniony 04.04.2007, 19:41 przez R-P-R, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Świętokrzyski