panowie i panie... mam sprawe!?! wiem ze prawdopodobnie w tym temacie ale nie potrafie znależć była stara fotka Peji na bułgarskiej w bordowym fleku... w tle było murawa a on stał z old school kibicami! od razu dodam ze nie jestem jego fanką, nie sikam w majtki jak słucham jego liryki i wogóle POTRZEBUJE TEJ FOTKI W INNYM ZBOŻNYM CELU plizzz pomózcie
edyta pisze:panowie i panie... mam sprawe!?! wiem ze prawdopodobnie w tym temacie ale nie potrafie znależć była stara fotka Peji na bułgarskiej w bordowym fleku... w tle było murawa a on stał z old school kibicami! od razu dodam ze nie jestem jego fanką, nie sikam w majtki jak słucham jego liryki i wogóle POTRZEBUJE TEJ FOTKI W INNYM ZBOŻNYM CELU plizzz pomózcie
edyta pisze:panowie i panie... mam sprawe!?! wiem ze prawdopodobnie w tym temacie ale nie potrafie znależć była stara fotka Peji na bułgarskiej w bordowym fleku... w tle było murawa a on stał z old school kibicami! od razu dodam ze nie jestem jego fanką, nie sikam w majtki jak słucham jego liryki i wogóle POTRZEBUJE TEJ FOTKI W INNYM ZBOŻNYM CELU plizzz pomózcie
szyba była bardzo gruba bo osobiście sprawdzałem przyznam że jak wszedłem do tego przybytku to byłem w wielkim szoku , a jedyny plus to pokazywali skróty z eliminacji i niechciałem przegapic meczu szkotów z francją a akurat jak poszedłem się wylać to leciał
Nie zaśmiecajcie tematu tymi wpisami.Wiadomo ze to moderatorzy wybierają sobie co dla nich jest specyficzne.Widocznie szalik tego akurat klubu jest specyficzny i tyle.