xbanx pisze:a masz na to jakies dowody ?? bo na papierach wyciagnietych z prokuratury tego nie uswiadczysz
wiec nazywanie bezpodstawnie kogos frajerem zza monitora nie swiadczy o tobie najlepiej
wiec jak nie wiesz o czyms lub tylko gdzies dzwoni a nie wiesz gdzie to nie wypowiadaj sie na ogolnoposkim forum
Los_Anonimos pisze:Wracając do tej całej Ally, przejrzałem większą część tej jego bloga i się zastanawiam, skąd ona ma ku*** tyle pieniędzy, żeby tyle podróżować
Tam wyraźnie słychać Artur Boruc bardzo ! A co do Rogera to Prezydent mówi tak jak się czyta czyli po polsku . Mi to nie przeszkadza , a już na pewno nie widzę w tym ujmy .
Na stowe Kaczynski mowi "Artur Boruc bardzo",tylko,ze wiadomo,iz stasznie niewyraznie mowi,i za szybko wypowiedzial ostatnie slowo.Jak sie chce,to sie uslyszy
Ta Ally to egoizm,i zadufanie calej fotki i epulsa do kwadratu.
Tam wyraźnie słychać Artur Boruc bardzo ! A co do Rogera to Prezydent mówi tak jak się czyta czyli po polsku . Mi to nie przeszkadza , a już na pewno nie widzę w tym ujmy .
Wyrażnie słychac perejro czyli według bliżniaka G sie czyta jak P , co do Borubara to też mi sie tak wydaje ale może i powiedział Boruc bo wiadomo jak wyrażnie Bliżniak mówi
weż ty człowieku posłuchaj najpierw jak przekręcaja zawodowi komentatorzy a później zacznij sie dopiero przypierdalać
KURVA TYLKO NIE WKLEJAJCIE ZDJĘĆ JAKICHŚ PAJACÓW I IMBECYLI CO SIĘ POPRZEBIERALI JAK KLAUNY W CYRKU, TAKICH TO TYLKO ZAJEBAĆ, STADION TO NIE CYRK WY JEBANE TUMANY
zrobili sobie przypał tymi fotkami, w mediach jechanie na nich. Nie mówie, że jest ok że bawią się w jakimś hotelu itp, ale co oni mieli robić na euro? trenować piłkarzy czy co? ale fotka jak najbardziej specyficzna
Bez pozdrowień pisze:zrobili sobie przypał tymi fotkami, w mediach jechanie na nich. Nie mówie, że jest ok że bawią się w jakimś hotelu itp, ale co oni mieli robić na euro? trenować piłkarzy czy co? ale fotka jak najbardziej specyficzna
d*** nie pokazywać Listkiewicz ty już mnie niczym ku*** nie zaskoczysz
Bez pozdrowień pisze:zrobili sobie przypał tymi fotkami, w mediach jechanie na nich. Nie mówie, że jest ok że bawią się w jakimś hotelu itp, ale co oni mieli robić na euro? trenować piłkarzy czy co? ale fotka jak najbardziej specyficzna
Chociażby jako władze polskiego związku piłkarskiego powinni być na meczu reprezentacji, na który ona właśnie w tym czasie jechała, co jest dokładnie podane w artykule.
[link]
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...
chojny widzew pisze:Te zdjęcia to jest ku*** mistrzostwo
Może oni jakieś orgie z dziwkami tam urządzali
ja mysle ze miedzy soba
juz maja tak najebane i tak przejebane ze zaczeli sie najzwyczajniej w swiecie miedzy soba pierdolic w dupe
pytanie tylko kto daje poczatek ciuchci?
chojny widzew pisze:Te zdjęcia to jest ku*** mistrzostwo :lol: :lol: :lol:
Może oni jakieś orgie z dziwkami tam urządzali :shock:
ja mysle ze miedzy soba
juz maja tak najebane i tak przejebane ze zaczeli sie najzwyczajniej w swiecie miedzy soba pierdolic w dupe
pytanie tylko kto daje poczatek ciuchci?
ale to moze byc prawda. im juz wszystko moglo sie znudzic, zaczeli praktykowac cos nowego. poczatek ciuchci, wg. mnie kozminski
hehe, jaja jak sam skurwysyn panowie:)
Ostatnio zmieniony 19.06.2008, 19:10 przez KYLIMANDŻARO, łącznie zmieniany 1 raz.