"Według najnowszych doniesień wśród zatrzymanych nie ma Polaków. Wcześniej nieoficjalne źródła mówiły o dwóch zatrzymanych polskich obywatelach.", a wyzej fotka z podpisem "Polski kibic zatrzymany po bójkach w Klagenfurcie przez austriacką policję".
skord pisze:"Według najnowszych doniesień wśród zatrzymanych nie ma Polaków. Wcześniej nieoficjalne źródła mówiły o dwóch zatrzymanych polskich obywatelach.", a wyzej fotka z podpisem "Polski kibic zatrzymany po bójkach w Klagenfurcie przez austriacką policję".
więc są wkońcu zatrzymani czy nie?
ale to są niemieckie psy a nie austriackie, fotka jest pewnie z mundialu 2006
200 turków we Frankfurcie nad Menem zaatakowało policją niemiecką po przegranym meczu z Portugalią. Policjancie zostali obrzucani kamieniami i butelkami. Dopiero użycie pałek i spreju pieprzowego pomogło w uspokojeniu tłumu.
Szkoda że Chorwatów nie ma troche więcej bo by totalnie zmiażdzyli Austriaków, ale tak czy siak jakościowo o niebo lepiej się prezentują. Ciekawe jak wypadną w konfrontacji z nami...
gits pisze:sa do sprzedania 2 bilety na mecz Polska Chorwacja.Bilety sa 2 kategorii dobre miejsca obok siebie.Bilety sprzedam za 2 tysiace pln nr kontaktowy dla zainteresowanych 691-331-441
powiem tak ze kilka sytuacji bylo conajmniej niezrozumialych dla mnie....jedna z nich po ktorej odrazu sie we mnie zagotowalo ale poszedlem w swoja strone, koles stoi kolo niemcow w koszulce Polski a tu zaraz wyciaga z plecaka szalik torcida germany z godlem narodu slaskiego....
BIG pisze:powiem tak ze kilka sytuacji bylo conajmniej niezrozumialych dla mnie....jedna z nich po ktorej odrazu sie we mnie zagotowalo ale poszedlem w swoja strone, koles stoi kolo niemcow w koszulce Polski a tu zaraz wyciaga z plecaka szalik torcida germany z godlem narodu slaskiego....
trzeba było sie zapytać go co jest na drugiej stronie ...
to jest szalik Górnika Zabrze , fanów z Niemiec ... ale Górnika a nie reprezentacji Niemiec ... nie szukajcie na siłe sensacji
tych kolesi ze skały poznałem w brukseli i są to kolesie którzy jeżdzą na legie i zawsze spotykałem ich na kadrze , ta sama flaga wisiała na meczu z niemcami na jakimś tunelu czy to przejsciu !! widocznie chłopaki urozmaicaja sobie euro nie tylko meczami naszej reprezentacji
Z tego co zauważyłem w Klagenfurcire
To z Chorwatami będzie spokój
Więc "Małyszofani" mogą czuć się bezpiecznie
Bardzo na plus zaskoczyli mnie Szwedzi swoim dopingiem
Jak dobrze widziałem - gruby koleś w czarnej koszulce
kręcił cały młyn warto nad tym popracować
Dodatkowo Szwedzi śpiewali bardzo łatwe piosenki,
wszyscy łapali o co chodzi i równo śpiewali