Do mnie dzwonili przed Polska-Belgia i pytali się, że jeżeli mnie teraz nie ma i nie będzie (bo byłem na drugim końcu Polski), to pod jaki adres maja dostarczyc bilety. Więc podajesz tam, nie wiem...do sąsiada i git. Tak przynajmniej było w moim przypadku:)
miszcz pisze:a czy firma kurierska zostawia awizo na poczte czy jak to sie odbywa jak kogos nie ma w domu?
JokoBoy pisze:Do mnie dzwonili przed Polska-Belgia i pytali się, że jeżeli mnie teraz nie ma i nie będzie (bo byłem na drugim końcu Polski), to pod jaki adres maja dostarczyc bilety. Więc podajesz tam, nie wiem...do sąsiada i git. Tak przynajmniej było w moim przypadku:)
ale chodzi mi tylko o to czy zostawiaja gdzies na poczcie jak cie nie ma w domu do poludnia bo jestes w pracy czy dzwonia i umawiaja sie na konkretna godzine jak kogos nie ma w domu
Od kumpla po szalu dowiedziałem się, że teraz to w ogóle trzeba przyjechać do siedzimy firmy kurierskiej! Jakas k....paranoja!
A co do poprzedniego razu, to poprostu zadzwonili, że są pod mieszkaniem, ale mnie nie ma, więc co maja zrobić. No i ustalasz nimi co i jak.
Czasami dzwonią od razu jak widzą, że adres prywatny, a nie firma gdzie ktoś jest przez cały dzień. A czasami podjeżdżają i jak nikogo nie ma dzwonią/zostawiają awizo z numerem swoim i potem sie można dogadać kiedy i gdzie ma przyjechać albo samemu można w lokalnej siedzibie tej firmy kurierskiej odebrać.
Do mnie zawitał dzisiaj o godz. 20:00 i miał do rozwiezienia jeszcze ok 20 przesyłek a jeździł od 6 rano. Dzień wcześniej umawiał się telefonicznie na konkretną godzinę.
Bilecik juz u mnie.
Ktos jedzie przez Wroclaw, ewentualnie z Wroclawia ?!
Moznaby sie zgrac w pociagu jakies piwko wypic.
W razie czego to priv.
Pozdro.
PILNIE SPRZEDAM DWA a dla chetnych nawet trzy BILETY NA SEKTOR 34, do odebrania w chorzowie, ceny normalne po 100zł za bilet. (jakby co to piatek i sobota jestem w Łodzi to mozna sie dogadać) jak nie to:
kontakt 512 08 80 90 pisac smsy dzwonic co tam kto woli o każdej porze
Ja mam pytanie jeszcze z innej beczki. Kupował ktoś bilety przez stronę kupbilet.pl i będzie odbierał je jutro przed meczem? Proszę mi powiedzieć w której kasie będą one wydawane, na jakiej podstawie (kodu rezerwacji, dowodu osobistego), i przewidywalnie o której trzeba się pojawić. Z góry dzięki za odpowiedź!