Część zdjęć edytowałem.Torfiorz!
twarzowki!
(szczegolnie 2 zdjecie Wisły)
Nie robiłem tego wcześniej gdyż i tak są one opublikowane na ogólnodostępnej stronie i bez trudu można je znaleźć w sieci.
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

adas88 pisze:JKS Jarosław - Orzeł Przeworsk
Finałowy mecz PP przyciągnął do młyna jakieś 250 osób. Dodatkowo kilkanaście osób siedziało po drugiej stronie trybun. Mecz rozpoczął się minutą ciszy w związku z tragiczną śmiercią naszego kibica. Z tej okazji zostaje wywieszony odpowiedni transparent. Doping tego dnia przyzwoity ale mógł by być lepszy, prowadzony często na dwie strony. Przez całe spotkanie bluzgi z obu stron. Z przygotowanej oprawy na początek motyw skierowany do gości, który miał im przypomnieć o wydarzeniach z przed kilkunastu lat. Na początek drugiej połowy rzucone zostają serpentyny. Na koniec rozwijamy naszą sektorówkę której towarzyszyły machajki, balony oraz duże flagi na kij. Do tego odpalamy stroboskopy. Orzeł zawitał do Jarosławia jak sami napisali w 108 osób w tym 33 Pogoń, bez oprawy i z jedną flagą. Prowadzą dobry doping jak na taką ilość. Po meczu (który zakończył się naszą porażka w rzutach karnych) wychodzimy szybko ze stadionu w celu bliższego spotkania z ekipą gości. Próbujemy kilka razy ale do niczego konkretnego nie dochodzi z wiadomych przyczyn. Udaje nam się jednak trafić jedno auto z kibicami Orła.
ŚWIRLANDIA
napewno zrozumiales o co mi chodzilo dlatego prosze odpusc sobie takie wyszukane dogryzkiszpiegZkrainyDeszczowcow pisze:tropiciel : no rzeczywiście trudno jest rozpoznać na pierwszy rzut oka kumatą ekipę
znajdz róznicę : http://www.szalikowcy.com/galeria/81.jpg vs http://www.blogownik.pl/pliki/blog/0608 ... ice_3_.jpg

Od czwartku,kiedy to po raz pierwszy wyskoczylismy w Lesku z propozycja do Was nie daliście znaku zycia. Mieliscie nr.tel. na który czekalismy na jakikolwiek znak.Miejsce,ilośc zostawilismy Wam do wyboru. Jednym naszym warunkiem było to zaby nie odbywało sie to spotkanie w dniu meczu i bez żadnych limitów wieku. Teraz masz czelnosc pisac ze próbujecie sie dogadac? To po co wogóle były czwartkowe rozmowy gdzie jasno okreslilismy sprawe?Baltazar pisze:STAL SANOK- Czarni Jasło
Przed meczem próbujemy dogadać się na sparing młodymi bandami ale Czarnym taka opcja nie pasuje
tyle od nas.