Legia i Wisła były na murawie kilkanasice minut, fajnie wiedzieć
Puchar Polski (temat zbiorczy) ;)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Il_Fanatico
I oczywiście wspomniana akcja w Wilnie, jakby innaczej. Co za cieć to pisałIl_Fanatico pisze:http://www.sport.pl/pilka/1,65066,5208835.html
Legia i Wisła były na murawie kilkanasice minut, fajnie wiedziećEhhh zaczyna sie
Ostatnio zmieniony 13.05.2008, 19:26 przez Ciekawski, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Kibic, nie chuligan
-
Stopa Mnie Boli
jak patrze na filmik z tego to raczej ten szalik należy do Śląska W. bo nie zauważyłem momentu "krojenia" ale mogę się mylićtorca1950 pisze:Z perspektywy TV:
- Legia rzuca racami w Wisłę
- Wisła wysypuje się przed płotek
- Legia robi to samo, ale podbiega dalej (nie mieli za sobą balastu psów)
- Wisła pod swoim sektorem kroi szalik Legii
- obie strony cofają się przed policją
Nic ciekawego
-
Il_Fanatico
Już w poniedziałek pojawiła się informacja, że na meczu w Bełchatowie dojdzie do powtórki zamieszek, jakie miały miejsce w Wilnie. Rok temu grupa pseudokibiców Legii Warszawa zdemolowała stadion Vetry Wilno podczas rozgrywek w Pucharze Intertoto.
P.S. http://www.sport.pl/pilka/1,65066,5209293.html
wróciłem z meczu wiec moze powiem tak ,stałem bardzo blisko zajscia na trybunie Legii.Odpalamy piro ktora pozniej leci w Wiślaków, nie wiem cyz to bylo zamierzone czy nie.. Wisła wypakowuje sie pierwsza na co Legia odpowiada wyłamaniem bramy i rownież wjazd na murawe, mysle ze chetnych do konfrontacji ze strony legii bylo wiecej i dalsze mieli zapędy,pierwsze osoby z Wisły jak i Legii jakby wachali sie zeby nie przechwycił go do siebie przeciwnik!ogólnie atmosfera super, i co mnie zdziwlo to to że bramy wyjściowe otworzono od razu!
Zadyma na finale PP. w Bełchatowie http://www.youtube.com/watch?v=CMhBb12aYvg
-
Olsztynianin
- ostatnie ostrzeżenie
doping z dwoch stron z perspektywy tv bardzo dobry.
jedynie do czego mozna byloby sie przyczepic to komentatorzy telewizji nsport~~TVN :roll: :roll:
jedynie do czego mozna byloby sie przyczepic to komentatorzy telewizji nsport~~TVN :roll: :roll:
Wróciłem właśnie z meczu i postaram się zachować obiektywizm
Więc tak:
Doping:
Obie ekipy bardzo dobrze, (L) zdecydowanie lepiej od nas w dogrywce.
Na plus dla nas "wrzucanie". Batalię słowną wygraliśmy
Oprawa:
Z tego co słyszałem, to nasza wraz z paroma flagami cofnięta przez ochronę... Za co? Nie mam pojęcia. Jakieś wymysły. Podobnie jak konfiskata szalików zgodowych, czy kontynuacja ostatnio powstałego zwyczaju robienia twarzówek przy wejściu...
-(L) zajebisty pomysł z tym "rozerwaniem". Szkoda, że troszkę za bardzo się postaraliście i herb Wam w pół rozerwało. Wyglądało to co najmniej śmiesznie. Racowisko - fajnie. Rzucanie, biorąc pod uwagę konsekwencje, bezsensowne.
Avanti - nie było fizycznej możliwości "czegoś większego".
Z miejsca w którym "stałem" nie widziałem dokładnie, ale odniosłem wrażenie że od racy Wam się trochę "przypaliła" flaga. Faktycznie?
Na plus to, że w ogóle była próba. Choć obie ekipy będą pewnie miały problemy :/
(L) miała widocznie "lepsze" ochroniarki, bo przeszły flagi "hools", race, sektorówka. U nas problemy były, tak jak pisałem, nawet z łączonymi szalikami...
Na koniec:
organizacja... Bełchatów, to zdecydowanie nie jest miejsce na takie pojedynki. Bez urazy dla chłopaków z Bełchatowa. Śmieszny stadion, a tamtejsze pały jeszcze śmieszniejsze.
Ogólnie wyjazd na plus.
Aha CHWD pieskom i ochroniarkom za pałowanie naszych, którzy chcieli złapać koszulki po meczu... Żenada.
Więc tak:
Doping:
Na plus dla nas "wrzucanie". Batalię słowną wygraliśmy
Oprawa:
Z tego co słyszałem, to nasza wraz z paroma flagami cofnięta przez ochronę... Za co? Nie mam pojęcia. Jakieś wymysły. Podobnie jak konfiskata szalików zgodowych, czy kontynuacja ostatnio powstałego zwyczaju robienia twarzówek przy wejściu...
-(L) zajebisty pomysł z tym "rozerwaniem". Szkoda, że troszkę za bardzo się postaraliście i herb Wam w pół rozerwało. Wyglądało to co najmniej śmiesznie. Racowisko - fajnie. Rzucanie, biorąc pod uwagę konsekwencje, bezsensowne.
Z miejsca w którym "stałem" nie widziałem dokładnie, ale odniosłem wrażenie że od racy Wam się trochę "przypaliła" flaga. Faktycznie?
Na plus to, że w ogóle była próba. Choć obie ekipy będą pewnie miały problemy :/
(L) miała widocznie "lepsze" ochroniarki, bo przeszły flagi "hools", race, sektorówka. U nas problemy były, tak jak pisałem, nawet z łączonymi szalikami...
Na koniec:
organizacja... Bełchatów, to zdecydowanie nie jest miejsce na takie pojedynki. Bez urazy dla chłopaków z Bełchatowa. Śmieszny stadion, a tamtejsze pały jeszcze śmieszniejsze.
Ogólnie wyjazd na plus.
Aha CHWD pieskom i ochroniarkom za pałowanie naszych, którzy chcieli złapać koszulki po meczu... Żenada.
Ostatnio zmieniony 13.05.2008, 23:40 przez director, łącznie zmieniany 1 raz.
director pisze:Wróciłem właśnie z meczu i postaram się zachować obiektywizm![]()
Więc tak:
Doping:
Na plus dla nas "wrzucanie". Batalię słowną wygraliśmy![]()
Oprawa:
Na koniec:
Ogólnie wyjazd na plus.![]()
Mniej wiecej wszystko sie zgadza../
-
Legioholic
a to dokladna ilosc biletow? i czy byly np przypadki ludzi ktorzy zostali pod stadionem ? bo widzialem na boku flage skawiny czy jakos tak i niewiem czy oni weszli czy wlasnie nie ?wislaczka pisze:SKWK
Finałowe spotkanie Wisły Kraków z Legią Warszawa oglądało w Bełchatowie 1089 fanów Białej Gwiazdy.
Na tym spotkaniu wsparli nas także zgodowicze z Wrocławia i Gdańska.
-
skonczzzbednapolemika
http://sport.onet.pl/0,1248760,1748371,wiadomosc.html
widac jaka gazeta najbardziej lubi kibicow ; >
widac jaka gazeta najbardziej lubi kibicow ; >
-
DOLNOSLAZAK
-
salmaatache
Zdjęcia z finału z serwisu WislaSoccer.com (klik!)
Wisła:

Legia:

Dużo więcej na WislaSoccer.com, gdzie m.in. panoramki trybun zajmowanych przez kibiców obu drużyn, trochę fotek z awanti.
Wisła:

Legia:

Dużo więcej na WislaSoccer.com, gdzie m.in. panoramki trybun zajmowanych przez kibiców obu drużyn, trochę fotek z awanti.
tak mniej więcej:Befsztyk pisze:Czy mi się wydaje, czy ładne zachowanie piłkarza Wisły (Zieńczuka jak się nie mylę), który bronił swojego kibica przed policją ? Ktoś mógłby to opisać ? Pozdrawiam
Jeden od nas chciał przeskoczyć przez ogrodzenie do piłkarzy, pies go zawinął, zaraz podbiegł Zieńczuk, próbował uwolnić ale czy został wypuszczony to nie wiem, gdzieś go wyprowadzali.
Jak ktoś stał bliżej to niech napisze.
Btw dobra akcja była później jak kibic Wisły wykorzystał chwile nieuwagi psów i przebiegł przez obstawę do piłkarzy
Co do pierdolenia pewnego pana wcześniej na temat stania w miejscu przez Wisłę --->
Legia:

Wisła:

Stadion po meczu:

Wisła:

Stadion po meczu:
Ostatnio zmieniony 14.05.2008, 18:56 przez Torfiorz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
KS Cracovia