Specyficzne Fotki Kibicowskie ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
-
-
Tak widze fotki szali, ale nadal nie rozumiem co takiego smiesznego/specyficznego. W szczegolnosci, jezeli Cracovia na kazdej swojej fladze, szalu itd ma przekreslona Biala Gwiazde. Wiec wszystkie flagi Cracovii tez sie tutaj nadaja ? Prosze Cie....Krasza pisze:widzisz fotki szalimic pisze:i ?Krasza pisze:[link]![]()
![]()
i ?
PS. Czy Ciebie smieszy szalik Lecha "AntyLegia" lub tym podobne ?
@konserwa skoro ktos konczy link z 3x

PS2. Jedyna smieszna rzecz to chyba jedynie "I hate belts", wiec jezeli o to chodzi to sorry...
Ostatnio zmieniony 13.05.2008, 16:14 przez mic, łącznie zmieniany 3 razy.
-
-
nożesz ku*** mać, chciałem przestrzegać najprostszej zasady brzmiącej NIE WKLEJAM = NIE p*******, no ale nie da sie
czyli rozumiem że teraz powrzucamy sobie antygażdety z całej Polski?
jedyne cx tam jest w jakikolwiek sposób specyficzne to "I hate belts" wałkowane w tym temacie na 2 strony, reszta na poziomie mniejszej lub większej ilości flag/szali Cracovii
a Krasze/Kraszowi (uj wi jak to się odmienia) chodziło poprostu o to, aby się szczeniacko odgryźć za wrzucony tu żałosny szalik Cracovii z "gołembiami", tylko coś mu nie wyszło, anie jakieś pieprzenie o 'oburzenie Wisły'

czyli rozumiem że teraz powrzucamy sobie antygażdety z całej Polski?

a Krasze/Kraszowi (uj wi jak to się odmienia) chodziło poprostu o to, aby się szczeniacko odgryźć za wrzucony tu żałosny szalik Cracovii z "gołembiami", tylko coś mu nie wyszło, anie jakieś pieprzenie o 'oburzenie Wisły'

-
naprawde juz pierdolicie. jest nienawisc - sa gadzety. gdzie tu problem? w czym?!
problem jest wtedy jak na krakowskich ulicach ginie kibic! i to jest problem! zreszta w sumie problem nas wszystkich.
ku*** zrozumcie, ze tak bylo, jest i bedzie. i to nas tak naprawde dopinguje do dzialania, gdy rywal zrobi szalik anty, zawsze to jakis gul skoczy, poziom wkurwienia idzie w gore (chociaz niektorzy to juz rutyniarze i to ich nie rusza, jak i nie smieszy).
juz mnie ten "kumaty" klimat rozpierdala panowie. ja nie wiem czy juz do reszty zglupieliscie na stare lata i se jaja robicie czy naprawde zostaly same przyglupy?
pierdolic te jakies sztuczne honorowe zasady. odciac kabel-internet to dzielo szatana!
problem jest wtedy jak na krakowskich ulicach ginie kibic! i to jest problem! zreszta w sumie problem nas wszystkich.
ku*** zrozumcie, ze tak bylo, jest i bedzie. i to nas tak naprawde dopinguje do dzialania, gdy rywal zrobi szalik anty, zawsze to jakis gul skoczy, poziom wkurwienia idzie w gore (chociaz niektorzy to juz rutyniarze i to ich nie rusza, jak i nie smieszy).
juz mnie ten "kumaty" klimat rozpierdala panowie. ja nie wiem czy juz do reszty zglupieliscie na stare lata i se jaja robicie czy naprawde zostaly same przyglupy?
pierdolic te jakies sztuczne honorowe zasady. odciac kabel-internet to dzielo szatana!
j****
-
Dobrze wiesz ze nie na taka skale jak cracovia wiec przestan biadolic, my na meczu z belchatowem nie spiewamy antycracovieckich piesni, nie mamy na prawie kazdej fladze przekreslonej gwiazdy, zreszta nie ma co z toba dyskutowac, bo od jakiegos czasu czytam twoje posty i nic madrego tutaj nie wnosisz. Jedynie co to napinke.osfp pisze:Żeby zrozumiec intencje Kraszy musicie ogarnąć całość a nie jej mały fragmentTo wiślacy cały czas jadą na Cracovie że są anty maja kompleksy, robią wszystkie gadzety i grafy anty a sami robia to samo.
-
-
-
-
-
-
Gość wyzej ma szal w barwach żółto-biało-zielonych, moze ten co to wklejał myśli że to Falubaz?Sators pisze:Chodzi Ci o chłopaka z szalikiem Legii? Niech mnie ktoś oświeci co tutaj jest śmiesznego bo za cholere nic nie widzę...1925 pisze:[link]
nie pasowalo wkleic tego w temacie o fotkach wiec wrzucam to tutaj
( chodzi o szal pana powyzej )
Jest to szal ADO Den Haag.
-
-
Gówno Prawda !!19itus48 pisze:Gość wyzej ma szal w barwach żółto-biało-zielonych, moze ten co to wklejał myśli że to Falubaz?Sators pisze:Chodzi Ci o chłopaka z szalikiem Legii? Niech mnie ktoś oświeci co tutaj jest śmiesznego bo za cholere nic nie widzę...1925 pisze:[link]
nie pasowalo wkleic tego w temacie o fotkach wiec wrzucam to tutaj
( chodzi o szal pana powyzej )
Jest to szal ADO Den Haag.
Od kiedy na szalu Den Haag jest kolor Biały ??
Falubaz ! tyle w temacie
Ostatnio zmieniony 19.05.2008, 20:43 przez 1925, łącznie zmieniany 1 raz.