Komentarze - 10-11 maja
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Komentarze - 10-11 maja
I liga:
Kolejka 30 - 10 maja, 19.00
Widzew Łódź - Górnik Zabrze
Ruch Chorzów - Jagiellonia Białystok
Lech Poznań - Łódzki KS
Wisła Kraków - Zagłębie Sosnowiec
Legia Warszawa - Polonia Bytom
GKS Bełchatów - Cracovia
Zagłębie Lubin - Korona Kielce
Odra Wodzisław Śląski - Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski
II liga:
Kolejka 31 - 10-11 maja
Piast Gliwice - ŁKS Łomża 11 maja, 18:30
Tur Turek - Wisła Płock 11 maja, 14:00
Arka Gdynia - GKS Jastrzębie 10 maja, 19:29
Stal Stalowa Wola - Polonia Warszawa 10 maja, 17:00
Śląsk Wrocław - Odra Opole 11 maja, 18:30
Znicz Pruszków - Motor Lublin 11 maja, 15:00
GKS Katowice - Lechia Gdańsk 10 maja, 17:00
Kmita Zabierzów - Warta Poznań 10 maja, 16:00
Pelikan Łowicz - Podbeskidzie Bielsko-Biała 11 maja, 11:15
Kolejka 30 - 10 maja, 19.00
Widzew Łódź - Górnik Zabrze
Ruch Chorzów - Jagiellonia Białystok
Lech Poznań - Łódzki KS
Wisła Kraków - Zagłębie Sosnowiec
Legia Warszawa - Polonia Bytom
GKS Bełchatów - Cracovia
Zagłębie Lubin - Korona Kielce
Odra Wodzisław Śląski - Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski
II liga:
Kolejka 31 - 10-11 maja
Piast Gliwice - ŁKS Łomża 11 maja, 18:30
Tur Turek - Wisła Płock 11 maja, 14:00
Arka Gdynia - GKS Jastrzębie 10 maja, 19:29
Stal Stalowa Wola - Polonia Warszawa 10 maja, 17:00
Śląsk Wrocław - Odra Opole 11 maja, 18:30
Znicz Pruszków - Motor Lublin 11 maja, 15:00
GKS Katowice - Lechia Gdańsk 10 maja, 17:00
Kmita Zabierzów - Warta Poznań 10 maja, 16:00
Pelikan Łowicz - Podbeskidzie Bielsko-Biała 11 maja, 11:15
Była by bardzo ciekawa, kolejka gdyby nie to, że została popsuta przez PZPN i zarządy :/
Widzew - Górnik. Gdyby była normalna sytuacja, to bardzo ciekawie by było. Górnik może zmobilizować się na ostatni wyjazd w dobrej liczbie. Po stronie Widzewa był by Ruch zapewne. Ale że jest jak jest, więc raczej nie będzie ciekawie.
Ruch - Jagiellonia. Pod względem kibicowskim, bardzo dobry mecz. Niestety poprzez odwołanie specjala i rozwiązanie SSJB, liczba Jagi będzie pewnie dużo mniejsza. A szkoda.
Lech - ŁKS. Jestem bardzo ciekawy liczby ŁKS-u w Poznaniu i tego, czy Lech pożegna się z tegorocznym sezonem jakąś ciekawą oprawą.
Wisła - Zagłębie S. Wisła będzie celebrować mistrzostwo, więc raczej będzie komplet na trybunach, z tego co gdzieś się doczytałem oprawa się szykuje. No i jestem ciekawy jak Zagłębie pokaże się na tym ostatnim meczu w I lidze, kto wie na ile.
Legia - Polonia. Polonia zamówiła 681 biletów (5 % stadionu ) i tyle też dostała. Zobaczymy jak się pokaże. U nas bez zmian. Prawdopodobnie to ostatni mecz na żylecie, w obecnym kształcie, bo potem ma iść do rozbiórki pod nowy stadion.
W drugiej lidze, też nie ma na co narzekać. Najciekawiej na pewno w Katowicach, Wrocławiu, Gdyni i może Stalowej Woli.
Widzew - Górnik. Gdyby była normalna sytuacja, to bardzo ciekawie by było. Górnik może zmobilizować się na ostatni wyjazd w dobrej liczbie. Po stronie Widzewa był by Ruch zapewne. Ale że jest jak jest, więc raczej nie będzie ciekawie.
Ruch - Jagiellonia. Pod względem kibicowskim, bardzo dobry mecz. Niestety poprzez odwołanie specjala i rozwiązanie SSJB, liczba Jagi będzie pewnie dużo mniejsza. A szkoda.
Lech - ŁKS. Jestem bardzo ciekawy liczby ŁKS-u w Poznaniu i tego, czy Lech pożegna się z tegorocznym sezonem jakąś ciekawą oprawą.
Wisła - Zagłębie S. Wisła będzie celebrować mistrzostwo, więc raczej będzie komplet na trybunach, z tego co gdzieś się doczytałem oprawa się szykuje. No i jestem ciekawy jak Zagłębie pokaże się na tym ostatnim meczu w I lidze, kto wie na ile.
Legia - Polonia. Polonia zamówiła 681 biletów (5 % stadionu ) i tyle też dostała. Zobaczymy jak się pokaże. U nas bez zmian. Prawdopodobnie to ostatni mecz na żylecie, w obecnym kształcie, bo potem ma iść do rozbiórki pod nowy stadion.
W drugiej lidze, też nie ma na co narzekać. Najciekawiej na pewno w Katowicach, Wrocławiu, Gdyni i może Stalowej Woli.
Widzew-Górnik bedize ciekawie Górnik dostal 2tysie biletów nam (Widzew)zarząd "odwiesił" kare!;) pisze:Była by bardzo ciekawa, kolejka gdyby nie to, że została popsuta przez PZPN i zarządy :/
.
Ruch-Jaga o ile sie nie myle ktoś z Jagi podjął sie organizacji wyjazdu. pzdr.
-
podroze100l
-
Fighting Dragon Tokyo
A policja czy działacze Wisły nie odjebią zaś szopki żeby nie wpuścić Zagłębia, tłumacząc się tym, że będzie feta i kibice mogą wtargnąć na murawę itp.?;) pisze:Była by bardzo ciekawa, kolejka gdyby nie to, że została popsuta przez PZPN i zarządy :/
-
4fan_player
-
Il_Fanatico
-
dzydzydzydzy
Bardzo ładnie zaprezentowało się Jastrzębie. Liczba nie powala na kolana ale momentami słyszalni
Ogólnie z 4 flagami, w II połowie odpalają strobo i było widać, że dobrze się bawią
Często "pozdrawiamy" pzpn.
Jastrzębie w pewnym momencie rozpoczyna kolejne "pozdrowienia" dla wspaniałego pzpn-u do czego przyłącza się cały stadion a później goście dostają od nas oklaski.
Poza tym piknik.
TAG
Ogólnie z 4 flagami, w II połowie odpalają strobo i było widać, że dobrze się bawią
Często "pozdrawiamy" pzpn.
Jastrzębie w pewnym momencie rozpoczyna kolejne "pozdrowienia" dla wspaniałego pzpn-u do czego przyłącza się cały stadion a później goście dostają od nas oklaski.
Poza tym piknik.
TAG
Jak to jest dokładnie z wchodzeniem osób, które są pod wpływem alkoholu, ale nieielkim...trzymają się dobrze na nogach, nie awanturują się.
Czyli co? Jak się wypiło 3 piwa i czuć od Ciebie zapach to mają prawo Cię nie wpuścić na stadion...?
Zdaje się, że mają prawo nie wpuszczać totalnie napierdolonych, ani tych któzy próboją coś wnieść na stadion z %...
Mógłby ktoś napisać jak to jest?
Czyli co? Jak się wypiło 3 piwa i czuć od Ciebie zapach to mają prawo Cię nie wpuścić na stadion...?
Zdaje się, że mają prawo nie wpuszczać totalnie napierdolonych, ani tych któzy próboją coś wnieść na stadion z %...
na Legii >0,5 promilaNNBB pisze:Jak to jest dokładnie z wchodzeniem osób, które są pod wpływem alkoholu, ale nieielkim...trzymają się dobrze na nogach, nie awanturują się.
No niestety tak to już jest, że zazwyczaj człowiek na % jest bardziej agresywny. Właściciel stadionu nie ma ochoty wpuszczać ludzi "po piwku" i nie wpuszcza, a tłumaczenie, że % jest znikomy interesuje ich tak samo jak tłumaczenie "Pozwólcie wejść z tą racą. Ja jestem bardzo grzeczny. Poza tym raca jest mała, lekka, ja nie mam za dużo siły. Na pewno nie doleci do sektora przyjezdnych."NNBB pisze: Czyli co? Jak się wypiło 3 piwa i czuć od Ciebie zapach to mają prawo Cię nie wpuścić na stadion...?
manolo, skoro wiesz jak jest u nas z % to można było w drodze do Warszawy odpuścić sobie picie.. nawet tego jednego piwa.. mimo wszystko grupa około 70 osób nie wpuszczonych to dość sporo.. myślę, że wasz przykład to kolejna przestroga, że u nas zawsze znajdą powód żeby nie wpuścić..manolo_pb pisze:Były przypadk, ze ludzie mieli mniej i nie wchodzili.dracoola pisze:
na Legii >0,5 promila
pozdrawiam
Seb pisze:manolo, skoro wiesz jak jest u nas z % to można było w drodze do Warszawy odpuścić sobie picie.. nawet tego jednego piwa.. mimo wszystko grupa około 70 osób nie wpuszczonych to dość sporo.. myślę, że wasz przykład to kolejna przestroga, że u nas zawsze znajdą powód żeby nie wpuścić..manolo_pb pisze:Były przypadk, ze ludzie mieli mniej i nie wchodzili.dracoola pisze:
na Legii >0,5 promila
pozdrawiam
Mnie tego mówić nie musisz. Ja wszedlem na spokojnie. A piwko w drodze powrotnej za utrzymanie wychyliłem. Niestety do wielu osób to niedociera. Ale to juz nasz wewnetrzny problem.
-
RIO YA%F
chłopaki dostali po 3 lata zakazu i po 2.5 tys grzywnej. Jak będę znał dokładne zarzuty to napiszę. Paranoja u nas totalna.NNBB pisze:Mógłby ktoś powiedzieć, co z chłopakami któzy zostali zawinięci za transparent o Rogerze...
Postawiono im już jakies zarzuty?
Ostatnio zmieniony 12.05.2008, 15:47 przez RIO YA%F, łącznie zmieniany 1 raz.