Puchar Polski (temat zbiorczy) ;)

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

ODPOWIEDZ
TSNH

Post autor: TSNH » 07.05.2008, 19:41

Wpisy niektórych osobników w tym temacie są przygnębiające....

Nikczemny to dobrze podsumował... :wink:
NOWA HUTA (BIEŻANÓW)

iparts.pl
osfp

Post autor: osfp » 07.05.2008, 21:47

nikczemny pisze:no toś nafilozofował osfp
wiesz my może i byśmy 2084 oddali ale kto będzie z nożownikami gadał :?:
ja sie odniosłem do waszych starań o te 3000 biletów
którego głębokie kompleksy wobec Wisły wychodzą na każdym niemal kroku
akurat waszym względem t kompleksów chyba nikt nie ma i dobrze wiecie dlaczego, ale to nie jest ten temat więc odpuść

nikczemny

Post autor: nikczemny » 08.05.2008, 08:36

Chłopie. Wysnuwasz sobie jakieś dziwne teorie, a potem rządasz by Wisła je spełniała choć nigdzie poza twoją głową one nie zaistniały.
Wisła dostała trybunę na 2000 miejsc i tyle a Ty się tu bulwersujesz że nie dzieli się z Legią trzema tysiącami które powinni sobie twoim zdaniem zamówić.
Ty ku*** powazny jesteś :?:

Piszesz że odnosisz się do starań a na poprzedniej stronie napisałeś "to co wislacy robia z tymi 3000 biletów to czyste kurewstwo"
Nie widzisz tu pewnej nieścisłości?

Może zamów sobie Ty tysiąc biletów (każdy chętnie Ci je da wszak [link] bełchatowskiego stadionu jest jak wiemy nieograniczona) a potem dziel je tak ja Ci się podoba.

Odkąd jestem na tym forum a jest to już pewnie z 8 lat prawie zawsze stosuję taką magiczną recepturę że zanim coś napiszę to pomyślę ze dwa razy.
Narazie mi to w miarę na dobre wychodzi.
Polecam.

Ja wiem że stąpa po tej ziemii spore grono osobników, których jedynym celem jest wirtualne "przyjebanie" komuś, za cokolwiek ale Ty narazie będziesz dla mnie osobistym guru w tej dziedzinie.
Bo o ile można na siłę doszukiwać się krzywych zamiarów w autorach jakichś czynów to Ty poszłeś krok dalej, obwiniasz kogoś za coś czego ten ktoś nie zrobił tylko za to co jest w twojej głowie - nie pytając zresztą o opinie drugiej strony (Legii)

Tyle literek i tak pewnie na nic bo niektórycm przyznanie się do błędu w życiu nie przejdzie przez gardło.

Szatan opętał jamnika

Post autor: Szatan opętał jamnika » 08.05.2008, 10:53

Spokojnie ludzie...

Niech Wisła robi swoje , a my będziemy robić swoje.

Niedługo niektóre łby napiszą , że Wisła powinna zbojkotować finał , bo Legia ma problemy. :roll:
LEGIA WARSZAWA

osfp

Post autor: osfp » 08.05.2008, 11:22

Wisła dostała trybunę na 2000 miejsc i tyle a Ty się tu bulwersujesz że nie dzieli się z Legią trzema tysiącami które powinni sobie twoim zdaniem zamówić.
Ty ku*** powazny jesteś Question
Jak powinni? Na waszej stronie pojawiło sie info, że chcecie zamawiac te 3000 i ja cały czas o tym mówię. Nie wymyśliłem sobie tego, jak to widzę próbujesz mi wmówić. Poza tym wyciągnęliście tego posta którego napisałem zanim pojawiło sie info o oficjalnym podziale biletów więc nie wyjeżdżaj mi z argumentami, że macie te 2084 biletów

nikczemny

Post autor: nikczemny » 08.05.2008, 11:57

Dobra ost raz odpiszę.
To co my chchieliśmy zamówić to jest nasz interes.
Jak byś chciał sprzedać auto za 20 koła to byś na ogłoszeniu napisał 22 koła.
Chyba lepiej zamawiać więcej niż mniej.
A Ty już wpisałeś nam "kurestwo" za to co robimy z tymi biletami, pomimo że jeszcze nikt biletu nie miał.

Szatan opętał jamnika

Post autor: Szatan opętał jamnika » 08.05.2008, 12:02

nikczemny: Olej..
LEGIA WARSZAWA

osfp

Post autor: osfp » 08.05.2008, 13:33

nikczemny pisze:Dobra ost raz odpiszę.
To co my chchieliśmy zamówić to jest nasz interes.
Jak byś chciał sprzedać auto za 20 koła to byś na ogłoszeniu napisał 22 koła.
Chyba lepiej zamawiać więcej niż mniej.
A Ty już wpisałeś nam "kurestwo" za to co robimy z tymi biletami, pomimo że jeszcze nikt biletu nie miał.
oczywiście, że możecie tak jak ja moge to skomentować
Ostatnio zmieniony 08.05.2008, 21:39 przez osfp, łącznie zmieniany 1 raz.

nikczemny

Post autor: nikczemny » 08.05.2008, 15:33

tworzysz nową jakość :lol:

wislaczka

Post autor: wislaczka » 08.05.2008, 17:40

O tym ile kto biletów dostanie dowiemy się dopiero jutro.

Wisła wysłała zamówienie na ok. 2 tys, biletów jakiś czas temu. Odpowiedz była taka, że dostaniemy trybunę za bramką, która mieści 2084 osoby.

Wczoraj PZPN dopytywał się czy nie chcemy 3,5 tysiąca biletów.

A dziś :
Najważniejsze ustalenia dla kibiców są następujące: kolportażem biletów dla sympatyków Legii i Wisły zajmie się PZPN. Kibice uczestników finału zajmą trybunę południową oraz zachodnią. Decyzja o ich podziale zapadnie w piątek do godz. 10.

Torfiorz

Post autor: Torfiorz » 08.05.2008, 19:30

Legioner pisze:Pewnie będzie tak, że trybuna za bramką, czyli tam gdzie jest młyn GKSu (te ~2000 biletów) będzie dla Wisły, tymczasowy sektor gości + połowa trybuny prostej (~1200) dla nas czyli Legii a druga połowa prostej (~800?) między obiema grupami będzie dla Bełchatowian i niezależnych sympatyków piłki.
Tak to widzę...

j**** iti !!!
Prawie trafiłeś w sedno poza jednym. Dla Bełchatowian przewidziana jest trybuna wschodnia (obok budynku klubowego). Na potwierdzenie moich słów cytat z oficjalnej strony GKS:

Kod: Zaznacz cały

Dodatkowo dla bełchatowskich kibiców przeznaczono pulę ok. 600 wejściówek na trybunę wschodnią w cenie 40 zł. Ich dystrybucja pozostanie w gestii klubu bez możliwości zakupu przez osoby spoza Bełchatowa.
Podział raczej na 90% następujący
- południowa (za bramką) dla Wisły (2084)
- zachodnia + klatka dla Legii (1248 + okolo 400 klatka)
- wschodnia dla Bełchatowian (640)
[link]
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...

martinio

Post autor: martinio » 09.05.2008, 11:43

[link]

nikczemny

Post autor: nikczemny » 09.05.2008, 11:46

czekam na opinię osfp 8)
:lol:

osfp

Post autor: osfp » 09.05.2008, 12:09

Ja już swoja opinie wyraziłem zapominając o tym, że was nie można komentować. Mój błąd :lol:
Obrazek

nikczemny

Post autor: nikczemny » 09.05.2008, 12:13

tak też myślałem :lol:
teraz już nie ma kurestwa?
teraz nie powinno być tak że TS wychujany przez pzpn powinien dostać od Legii jakąś część?
PZPN w porozumieniu ze Stowarzyszeniem Kibiców Legii Warszawa podjął decyzję o zamianie trybun
Wiśle zmniejszono, Legii dodano.
I c*** - dla mnie to jeden c***, wczesniej się nie cieszyłem, teraz nie będę płakać.
Ale Ty sobie właśnie świadectwo wystawiasz takim pierdoleniem

Szejk

Post autor: Szejk » 09.05.2008, 12:41

osfp :lol:

//
Już we wtorek 13 maja Wisła Kraków rozegra finałowy mecz o Puchar Polski z Legią Warszawa. Zostanie on rozegrany na stadionie PGE GKS-u Bełchatów.

Polski Związek Piłki Nożnej przeznaczył na to spotkanie 1100 biletów dla fanów Białej Gwiazdy.

Cena biletu wynosi 40 zł. Wejściówki zostaną dostarczone jutro, a ich sprzedaż rozpocznie się w poniedziałek, 12 maja.

Biuro Prasowe Wisły Kraków SA
st.Marynarz pisze:Niema co juz pisac o nie pojawienu sie Wisły na rynku nie od dzisiaj wiadomo ze Wisła to Ultraska a Cracovia Bandytka i niema co pierdolic

osfp

Post autor: osfp » 09.05.2008, 12:53

david12 pisze:osfp osmieszyłeś się i teraz nie potrawisz się do tego przyznać. Sytuacja zmieniła sie o 180 stopni ale Ty nadal trwasz przy swojej wersji iz Wisła jest zła :lol: Jeszcze dwa dni temu było to dla Ciebie kurestwo ale teraz jest juz wszystko ok :shock: Nastepnym razem troche sie zastanów bo jak widzisz wszystko moze obrócić sie przeciwko Tobie. Bez odbioru
Nie ośmieszyłem sie. Ja p******* wy jesteście tak tepi czy udajecie? Wisła przy 4000 stadionie chciała zamówić 3000 biletów i uznałem że to jest kurewstwo. I jakbyście nie zauważyli podział ten późniejszy uznałem za sprawiedliwy czyli dla was 2000 biletow i dla Legi 1100 + klatka. Nawet słowem nie wspomniałem ze to zly podział tylko wy to sobie ujebaliscie w glowie i ciagneliscie temat. Oczywistym jest ze trybuny za bramka nie mozna podzielic pomiedzy 2 ekipy. Sam fakt zamiany trybun gdy wydawalo sie ze juz jest to ustalone wydaje mi sie dziwny
Obrazek

TSNH

Post autor: TSNH » 09.05.2008, 13:02

osfp pisze: Sam fakt zamiany trybun gdy wydawalo sie ze juz jest to ustalone wydaje mi sie dziwny
dziwne :lol:
NOWA HUTA (BIEŻANÓW)

MBTCh

Post autor: MBTCh » 09.05.2008, 13:18

To się Wislacy przejechali na żądaniu 3 000 miejsc.

Chcialiście wydymac Freda? Teraz Fred wydyma was ;)

Najlepsze w tym wszystkim jest to, że PZPN olał starania Waltera o nieprzyznawanie biletów itd. Czerwony wydymany przez czerwonych. Pieknie :D Wiem że to malutki kroczek ale tak dalej, a się czerwone kutasy same wykończą.

A sam podział, wg. mnie najsprawiedliwszy ze wszystkich, biorąc pod uwage ten cały kurnik zwany stadionem. Wystarczy porównac liczby wyjazdowe Legii i Wisły.

S.J.

Post autor: S.J. » 09.05.2008, 13:27

martinio pisze:[link]
Piszą tu ,że TVN przeprowadzi bezpośrednią transmisje,natomiast w programie na wtorek nie ma wzmianki o tym meczu :roll:

nikczemny

Post autor: nikczemny » 09.05.2008, 13:37

MBTCh pisze:
A sam podział, wg. mnie najsprawiedliwszy ze wszystkich, biorąc pod uwage ten cały kurnik zwany stadionem. Wystarczy porównac liczby wyjazdowe Legii i Wisły.
Rozumiem że jak gralibyście z Lechem, Lech dostałby 3 koła a Wy 2 to napisalbyś to samo

MBTCh

Post autor: MBTCh » 09.05.2008, 13:59

nikczemny pisze:
MBTCh pisze:
Rozumiem że jak gralibyście z Lechem, Lech dostałby 3 koła a Wy 2 to napisalbyś to samo
1. Bełchatów liczy 4 000 miejsc, więc oficjalnie dostać 3 i 2 tys biletów jest niemozliwością ;)

2. Legia od roku jeździ na zakazie. Nie ma specjali, autokarów, oficjalnych informacji, biletów w kasach, nie jeżdzą pikniki i żadne przypadkowe ludzie, często biletów otrzymywana jest okreslona ilość a mimo to liczby są większe niż Wiślackie.

3. Z podobnych względów jak wypisałem wyżej, nie ma co teraz porównywac Legii z Lechem.

4. Tak. Jakby Legia miała normalna sytuację to uważam że przy wyższych liczbach Lecha, on powinien dostać wiecej biletów. A Lech jeździ zajebiście co by nie było.

TSNH

Post autor: TSNH » 09.05.2008, 14:17

Biorac pod uwage fakt że Wisła jeździła też na Puchar Ekstraklasy to nie byłbym taki pewny czy Legia była lepsza-to tak dla rozjaśnienia sytuacji....
liczyć możńa różńie i tyle, mogli też wziąść frekfencje u siebie jakby ktoś chciał.....
Jest jak jest SKLW okazało się skuteczniejsze niż SKWK i tyle
Mam tylko nadzieje że nie doidzie do jakiegoś skandalu na meczu.
NOWA HUTA (BIEŻANÓW)

nikczemny

Post autor: nikczemny » 09.05.2008, 14:42

Legia jest faktycznie lepszą wyjazedowo ekipą od nas ale moim zdaniem takie coś nie moze decydować o podziale biletów. Może akurat na ten mecz ma się ochotę wybrać dużo więcej.
Oczywiście piszę to bez jakiejkolwiek pretensji w stosunku do Legii, każdy walczy o swoje i tyle - udało Wam się, gratulacje i do zobaczenia mam nadzieję w Bełchatowie.
Jedną wielką pytą można po prostu określić organizację tego meczu - termin, miejsce itd
Obie ekipy wpływu na to nie mają.

Tamak

Post autor: Tamak » 09.05.2008, 15:08

Ale burdel :shock:
PZPN przechodzi samego siebie.
Ale będąc obiektywnym to podział jest sprawiedliwy. Legia od lat lepiej jeździ od Wisły i to jest oczywiste. Nawet obecnie na zakazach jej liczby są bardziej okazałe niż wiślaków. To mówi samo za siebie. Poza tym z tego co pamiętam ostatni raz przed remontem sektora gości w Bełchatowie, zjechało ich się tam grubo ponad 2 000. Wisły z tego co kajarzę nigdy nawet 1 000 w Bełchatowie nie było.
Zresztą jak sięgam pamięcią, to ostatnia runda bez zakazów dla legionistów(wiosna 2007) zakończyła się ich prymatem w rankingu wszystkich wyjazdowych ekip, które przygotowało TMK. Wyprzedzili nawet Lecha, tak więc nikt nie wie jakby to obecnie wyglądało, gdyby Legia jeździła na legalu. Na pewno walczyliby łeb w łeb z Lechem o miano ekipy wyjazdowej nr 1.
TSNH, podaje jako argument PE. Dobre :lol:
Większość ekip bojkotuje te rozgrywki, więc nie bardzo rozumiem co to ma być za plus dla Wisły?
Podobnie frekwencja u siebie. Wiadomo, że wielu kibiców Legii w tym sezonie zrezygnowało z przychodzenia na Łazienkowską w ramach protestu przeciw przygłupom z ITI i z powodu braku atmosfery. Sam pamiętam oświadczenia paru legijnych fan clubów, że w obecnej sytuacji olewają mecze u siebie, co jest wyrazem sprzeciwu wobec Waltera. Tak więc drugi argument z d*** wzięty przez TSNH.
Sprawa jest prosta - Legia lepiej jeździ, to dostaje więcej biletów. Dla mnie to jasne.
Choć to wszystko nie zmienia oczywiście faktu, że wybór stadionu w Bełchatowie, to jakaś farsa przy udziale w finale tak uznanych ekip jak Legia i Wisła.

nikczemny

Post autor: nikczemny » 09.05.2008, 15:22

Napewno panowie z pzpnu dzieląc bilety przeglądali ranking w tmk kto lepiej jeździ :lol:
Zlitujcie się ludzie

TSNH

Post autor: TSNH » 09.05.2008, 15:30

Tamak w skrócie mogłeś napisać BO WARSZAWA JEST WIEKSZYM MIASTEM I SIĘ NALEZY....
Co do PE to wiadomo że wszyscy zlewali ale Wisła jeździła i tyle
co do wzięcia pod uwage frekfencji u siebie to napisałem "jakby ktoś chciał"- to by tak liczył, wiadomo lepiej wziąśc pod uwage wyjazdy ale ja i tak sadze że inne czynni o tym zadecydowały.....
Koniec z mojej strony jak coś to pw
NOWA HUTA (BIEŻANÓW)

Tamak

Post autor: Tamak » 09.05.2008, 15:31

Z rankingiem TMK chodziło mi o porównywanie Legii i Lecha.
Jeszcze raz - ostatnia runda legionistów bez zakazów zakończyła się ich zwycięstwem w podsumowaniu wyjazdowców, dlatego ciężko powiedzieć jakby rywalizacja między tymi ekipami wyglądała obecnie przy równych szansach. Rozumiesz?

Natomiast co do podziału biletów między Legię i Wisłę, to jeśli już musiało dojść do tego, że któraś z ekip dostanie bardziej pojemniejszą trybunę(technicznie inaczej się w Bełchatowie nie da), to bardziej zasługuje na nią Legia, całym swoim wyjazdowym dorobkiem z minionych lat, jak i aktualnymi bardzo dobrymi liczbami mimo partyzanckich wypraw. Rozumiesz?

edit:
TSNH,
Już pisałem, że dla mnie ten mecz w Bełchatowie to nieporozumienie, bo wiem, że zarówno Legię jak i Wisłę stać na to, aby spokojnie w te 2 tysiące(a w przypadku lepszego terminu o wiele więcej) przyjechać na tak ważne spotkanie. Niestety stadion w tym mieście jest taki, a nie inny i do podziału trybun musiało dojść, z korzyścią dla jednych. Tutaj już PZPN dał d*** i tyle.EOT

mds

Post autor: mds » 09.05.2008, 16:03

[quote="Tamak"]nr 1.
TSNH, podaje jako argument PE. Dobre :lol:
Większość ekip bojkotuje te rozgrywki, więc nie bardzo rozumiem co to ma być za plus dla Wisły?
Podobnie frekwencja u siebie. Wiadomo, że wielu kibiców Legii w tym sezonie zrezygnowało z przychodzenia na Łazienkowską w ramach protestu przeciw przygłupom z ITI i z powodu braku atmosfery. Sam pamiętam oświadczenia paru legijnych fan clubów, że w obecnej sytuacji olewają mecze u siebie, co jest wyrazem sprzeciwu wobec Waltera. Tak więc drugi argument z d*** wzięty przez TSNH.

Tamak ty to masz argumentacje powaliles mnie na kolana

rucyinski

Post autor: rucyinski » 09.05.2008, 16:23

Hmmm... jakoś przypominam sobie wyjazdy Legii w tym sezonie i nie jestem pewien czy były większe od Wisły... Jakoś nie pamiętam, zeby Legia pojechała gdzieś w 1000 w tym sezonie, na ogół liczby w granicach 400 osób. Ktoś kumaty dla sprawdzenia może podać liczby wyjazdowe obydwu ekip z tego sezonu, bo być może się mylę.

Co do faktu bojkotu wyjazdów meczów PE przez niektóre ekipy...Czy to ważne że ktoś bojkotuje? Każda ekipa podejmuje sama decyzje. Ja akurat cenię Wisłę że jeździli za klubem wszędzie. Legia zaś w Krakowie zaliczyła '0', mimo że podobno na wyjazdy zawieszają protest i dopingują. Co to za róznica jakie rozgrywki?? Jest sie zawsze tam gdzie klub gra.

A decyzja pzpn pokazuje ze jak czegos nie przekrecą o 180 stopni to nie będą sobą.

osfp

Post autor: osfp » 09.05.2008, 16:38

rucyinski pisze:Hmmm... jakoś przypominam sobie wyjazdy Legii w tym sezonie i nie jestem pewien czy były większe od Wisły... Jakoś nie pamiętam, zeby Legia pojechała gdzieś w 1000 w tym sezonie, na ogół liczby w granicach 400 osób. Ktoś kumaty dla sprawdzenia może podać liczby wyjazdowe obydwu ekip z tego sezonu, bo być może się mylę.

Co do faktu bojkotu wyjazdów meczów PE przez niektóre ekipy...Czy to ważne że ktoś bojkotuje? Każda ekipa podejmuje sama decyzje. Ja akurat cenię Wisłę że jeździli za klubem wszędzie. Legia zaś w Krakowie zaliczyła '0', mimo że podobno na wyjazdy zawieszają protest i dopingują. Co to za róznica jakie rozgrywki?? Jest sie zawsze tam gdzie klub gra.

A decyzja pzpn pokazuje ze jak czegos nie przekrecą o 180 stopni to nie będą sobą.
Ciekawe jakby jezdzili na zakazach. Myślisz że można porównywac ich liczby w tym sezonie?
Po drugie mówisz o zerze Legii w Krakowie. Nie wiesz czym jest ono spowodowane? Podpowiem - sytuacja w Kielcach po czym Legia powiedziała, że nie bedzie sie nożownikami układać.
Z PE jest tak, że PZPN ma za to kupe pieniędzy i pamiętam jak na początku sezonu była mowa zeby wszyscy to bojkotowali. Większość nawet na własnym stadionie nie prowadziła dopingu a co dopiero jezdzic na wyjazdy
Obrazek

Tamak

Post autor: Tamak » 09.05.2008, 16:56

mds, pod górkę było w szkole i mamy problemy z czytaniem?
Moim głównym argumentem odnośnie finału granego na wyjeździe, są lepsze liczby Legii. Ile razy mam to pisać? Czy może być bardziej miarodajne pole do porównania, przy ewentualnym przyznawaniu pojemniejszej trybuny w tym momencie? Facet, zastanów się. :?
Bez kitu, poziom tego forum to tragedia, wspominając z tym co było 2-3 lata temu.
Kończę ten temat.

Szejk

Post autor: Szejk » 09.05.2008, 17:04

dajmy na wstrzymanie - po wszystkim będziemy biadolić.
st.Marynarz pisze:Niema co juz pisac o nie pojawienu sie Wisły na rynku nie od dzisiaj wiadomo ze Wisła to Ultraska a Cracovia Bandytka i niema co pierdolic

rucyinski

Post autor: rucyinski » 09.05.2008, 17:27

osfp pisze: Większość nawet na własnym stadionie nie prowadziła dopingu a co dopiero jezdzic na wyjazdy
Wow, to postawa godna kibica. przecież na tym polega wierność - nie prowadzić dopingu i nie jeździc na wyjazdy.

zaiste filozofia genialna

osfp

Post autor: osfp » 09.05.2008, 17:45

w walce o swoje tak. Założenie było proste - brak zainteresowania = brak kibiców=brak pieniędzy dla pzpn-u i ekstraklasy które nakladają kary na kluby za pirotechnikę i "rasistowskie" transparenty
Obrazek

rucyinski

Post autor: rucyinski » 09.05.2008, 18:45

rossi - widze że Ty jesteś megakumaty, dlatego pewnie się nie zawiodę, jak poproszę Cie o przedstawienie liczb wyjazdowych Legii i Wisły z tego sezonu;
czekam z niecierpliwością,
pozdrawiam serdecznie

rucyinski

Post autor: rucyinski » 09.05.2008, 19:21

6000 Wisły w Wiedniu - o tym tez nie zapominajmy :)
a ile było Legi na PE w Krakowie? z relacji na ich stronie czytalem ze '0'

ps. ja jedynie z ciekawości zapytałem kogoś kumatego o podanie liczb Wisły i Legii na wyjazdach w tym sezonie, chodzi mi o sprawę podziału biletów na PP - jesli pzpn kierował się wyjazdami to chciałbym poznac te liczby i tyle. O zakazach Legii wiem i zgadzam sie ze pływają negatywnie na frekwencję wyjazdową, ale to inna kwestia.
ps, nie jestem kibicem Wisły, zaciekawiło mnie po prostu stwierdzenie pare postow wyzej ze Legia lepiej jezdzi an zakazie niz Wisła w tym sezonie bez zakazow. Zastanawiam sie czy to prawda, bo jesli by tak bylo to rzeczywiscie ciekawe zjawisko.
pzdr

Szejk

Post autor: Szejk » 09.05.2008, 19:41

Skończcie z tymi kłótniami i porównaniami z d***.
Legia dostała tyle, Wisła tyle i c***.
Nikt normalny z Wisły nie spina dupska z tego powodu że pzpn przyznał więcej biletów Legii skoro klocek Wisły w Bełchatowie będzie dobrym osiągnięciem.
Po co ta trybuna ma być w połowie pusta skoro mogą ją zając fani Legii a nie wyjadacze słonecznika.

A na razie dajmy sobie na wstrzymanie. Na meczu wszystko się okaże.

Tamak

Post autor: Tamak » 09.05.2008, 19:49

rucyinski:

Ostatni ranking wyjazdowy TMK, gdy zarówno Legia jak i Wisła nie miały ani jednego zakazu, czyli wiosna 2007:
Legia - 1 miejsce
Wisła - 9 miejsce

Natomiast jeśli chodzi o poprzednią rundę, gdzie Legia miała wszystkie mecze na zakazie, a Wisła ani jednego:
Legia - 6 miejsce
Wisła - 7 miejsce

Można śmiało przyjąć, że gdyby Legia poprzednią rundę miała na legalu, to na luzie z Lechem walczyłaby o tytuł wyjazdowców nr 1(zresztą w poprzednich latach, z tego co kojarzę, to właśnie Legia najczęściej wygrywała ranking wyjazdowe).

ODPOWIEDZ