Dziś zezwolono na mecz w Łodzi przy publiczności tak wiec zapewne ostatni mecz w Łodzi w tej rundzie będzie ciekawy... Mam nadzieje ze decyzja PZPN dotyczy zarówno i Gości..
Tak wieć eRy kołować transportery
Z powodów proceduralnych w środę zamknięty będzie jednak sektor dla kibiców gości. Decyzja trybunału została bowiem podjęta zbyt późno, by zgodnie z obowiązującymi przepisami przeprowadzono sprzedaż biletów dla sympatyków Ruchu.
super nie dosc ze mecz w srodku tygodnia , bez kibicow gosci to jeszcze dowiadujemy sie ze stadion bedzie otwarty na 24 h przed meczem...
no ale nic zrobimy wszystko zeby było nas jak najwiecej
kiwa jako tako pisze:Jutro ciekawie może być w Białymstoku. Legia ma dużo kibiców na Podlasiu i powinno być ich dużo
Czy Legia ma dużo kibiców na Podlasiu to bym tak nie twierdził.
Nie licząc Siemiatycz więcej zadnego zalążka prolegijnego nie ma, więc "jako tako" piszesz głupoty.
Pozatym Legia na Podlasiu to zwykłe szmaty - vide zachowanie fc B-stok (szybko znudziła im się przygoda z Legią) czy ostatnio fc Siemiatycze - po obu akcjach kilku Jagiellończyków ma / miało przejebane na policji - choćby wskazywanie paluchami "napastników".
dawid1920 pisze:Oto Polska wlasnie za derby Łodzi odpokutuje Ruch Chorzow
po pamiętnym meczu Ruch - ŁKS działacze i policja są obsrani jak zbliza się kolejny mecz czy to w Łodzi czy Chorzowie i zawsze są problemy z przyjezdnymi...
takze nie zdziwila mnie informacja, ze bez kibicow gosci. Szkoda
ee tam obsrani(działacze i kundelki) to jeszcze będą z 10 lat Mam nadzieje ze Przyjada panowie z niebieskiej eRki razem ze swoją ukochaną zgodą a naszą kosą moja nadzieja moze okazać sie mało owocna .... ale jednak zawsze istnieje CIut nadziei na Panie w Czewrwieni....do zobaczyska w okolicach Łódź KAliska
kiwa jako tako pisze:Jutro ciekawie może być w Białymstoku. Legia ma dużo kibiców na Podlasiu i powinno być ich dużo, oczywiście zalezy ile Jaga im da biletów.
nie wiem skad zaczerpałeś info o dużej ilości kibicó Legii na Podlasiu
dla kibiców Legii nie ma biletów, toż oficjalnie o bilety nie wystąpiliście, sektor gości jest otwarty dla Was nieoficjalnie
iluminati pisze:istnieje CIut nadziei na Panie w Czewrwieni....
Pani to ty jestes...
chyba bys sie zesral z zalu,gdybys nie zaczepil Widzewa.
Zakaz dla kibiców ruchu to jawny przpal,chcieli tak zrobic i tak zrobili.Nie rozumiem tego,chyba przepisy odnosnie wpuszczania gosci sa jasne...ale to tylko pzpn,wiec c*** z przepisami.
W radio mówili o transparencie Jagi "Roger nigdy nie będziesz polakiem"
Respekt
Lech zmarnował znacznie zmniejszył swoje szanse na reprezentowanie Polski w UEFA.Szkoda , bo pewnie śląsk to zbojkotuje
Ja rozumiem, że Polonia może czytać forum Ruchu Radzionków, rozumiem też, że niektóre teksty, które piszą tam użytkownicy mogą ich drażnić bądź w ich przekonaniach są niesłuszne, ale żeby od razu robić transparenty z tego powodu i to o podobnej treści co posty na forum.
-LUKs- pisze:No i jutro ekstraklasa wszczyna postępowanie za trans Jagi...
Mimo to wielkie brawa dla nich !! Bo Roger nigdy nie będzie prawdziwym Polakiem!
chyba ich pojebało... czy w tym transparancie doszukali sie jakis treści rasistowskich?????
to jest poprostu sama prawda !! i założe sie ze wiekszosc Polaków by tak powiedziała jak jest napisane na tym transparencie, nawet tych którzy z kibicowaniem nie mają nic wspólnego
[link] krew zalewa człowieka, cóż to za skandal no ja p******* pozostaje zamknąc trybuny i wyjebać kilkadziesiąt tysiecy zł kary toż to barbażyństwo...
Mimo to wielkie brawa dla nich !! Bo Roger nigdy nie będzie prawdziwym Polakiem!
to jest poprostu sama prawda !! i założe sie ze wiekszosc Polaków by tak powiedziała jak jest napisane na tym transparencie, nawet tych którzy z kibicowaniem nie mają nic wspólnego
Nawet niektórzy dziennikarze tak uważają i to na antenie.O transparencie dowiedziałem się słuchając Program 1 PR słynnego "studio S 13" .Komentator stwierdził,że Roger jest beznadziejnie słaby a kibice Jagi powiesili transparent o treści "Roger nigdy..." i ocenił go jako...właściwy i że na obywatelstwo prędzej zasługuje Radovic.Przy następnych wejściach na antene dziwnie podkreślał polskość Rogera.Zadziałała polityczno poprawna cenzura!
P.B pisze:pomysl z transparentem mial juz byc zrealizowany na meczu w Wodzislawiu , ale zostal zrealizowany dopiero teraz , Cidroki dobrze wiecie ze jednak Bytom - Polnoc nie jest do konca taki Cidrowski , bynajmniej moga swiadczyc o tym napisy obecne i te zamalowane Pozdrawiam
Jednak w Wodzislawiu nic nie bylo, a tekst pierwszy pojawil sie na naszym forum.. Po za tym nasza wersja tekstu pokrywa się bardziej z rzeczywistością niż wasz
o ku***. o ku***.
czym go obrazili?! prawdą?
gosc jest "polakiem" na papierze.
przypomnialo mi sie, co leo nt. szwabow powiedzial;
'niemcy sa lepsi na papierze, a jak wiadomo na papierze nie gramy, tylko na boisku'
i tak samo jest z (nie-polakiem) rogerem.
Gdyby nie ten krzyż celtycki wszystko by śmigało ok i nikt nie mógłby się do tego przyczepić, a tak to samobój a szkoda... bo media wezmą to teraz za następny rasistowski wybryk chuliganów a nie "wolność słowa" bo hasło samo w sobie nie jest rasistowskie i nikogo nie obraża.
do tego dojdą pewne kary.
Ostatnio zmieniony 07.05.2008, 22:59 przez Szejk, łącznie zmieniany 1 raz.
st.Marynarz pisze:Niema co juz pisac o nie pojawienu sie Wisły na rynku nie od dzisiaj wiadomo ze Wisła to Ultraska a Cracovia Bandytka i niema co pierdolic
Nawet niektórzy dziennikarze tak uważają i to na antenie.O transparencie dowiedziałem się słuchając Program 1 PR słynnego "studio S 13" .Komentator stwierdził,że Roger jest beznadziejnie słaby a kibice Jagi powiesili transparent o treści "Roger nigdy..." i ocenił go jako...właściwy i że na obywatelstwo prędzej zasługuje Radovic.Przy następnych wejściach na antene dziwnie podkreślał polskość Rogera.Zadziałała polityczno poprawna cenzura!
Nie wiem nie słyszałem ale jeżeli to prawda to ku*** ręce opadają czytając takie wieści. Od kiedy to obywatelstwo należy sie bardziej temu kto akurat lepiej gra I mówi takie coś koleś pracujący w radiu polskim
Brawa dla Jagi
Gdyby nie te celtyki nie mieliby do czego się przyczepić, co nie zmienia faktu że Roger chyba sam się "wyeliminuje" z kadry na Euro.Po prostu nie jest akceptowany jako reprezentant Naszego kraju i sam to widzi.Więc po co ma na siłę uszczęśliwiać "rodaków"?Brawo Jaga
Ostatnio zmieniony 07.05.2008, 23:02 przez Smokofilimidynek, łącznie zmieniany 1 raz.