Master pisze:Jesteś zoofilem bo ruchałeś murzynke. A przynajmniej fantazjowałeś. Więc z czystym sumieniem mogłeś opierdolić szminę Azorowi.
Zaborze pisze:"Z tego co wiem to chorzowscy kupują u nas w kasach bilety a potem je wyrzucają zeby nas było mniej!!!!! tak niepowinno być powinno sie przy kasach sprawdzac skond sie jest!
Niebieską Vendette i Czystą gre Libera ślicznie poprosze ale w rapidzie ale senspdzie... plizzzz słodkie buziaki kochane chłopaki młłłła zróbcie coś dla kobiety z branży heheheh
edyta pisze:Niebieską Vendette i Czystą gre Libera ślicznie poprosze ale w rapidzie ale senspdzie... plizzzz słodkie buziaki kochane chłopaki młłłła zróbcie coś dla kobiety z branży heheheh
Hey Seniorito :P Pobier tyn [link][link] i bydziesz mogła za pomocą niego sciepywac z http://www.youtube.com :D
Co do clipu Wisly to niezly... jednak sam utwor raczej cienki... predzej kawalek o bluzgach na Craxe i Arke a nie o swoim ukochanym klubie. Znalazlem part2 na youtube chyba ten sam autor i juz bardziej mi sie podob... chociaz wciaz buzgi;]
"cechuje nas pojecie ktorego wy nie znacie..." to chyba wziete zreszta z kawalka Craxy... ale moge sie mylic...
Spodziewalem, aczkowliek liczylem na komentarz o mojej matce, rozumiem, ze owy wsiurski dialekt jest jedynie na pokaz, ale beka z was niemilosierna, niby krzewienie slaskiej kultury itp a tu taka podnietka z teledysku o najbardziej slaskim ze slaskich klubow, w jezyku polskim od ktorej tak strasznie sie odcinacie ha ha.
Pozerzy
droid, jestes żałosny. Ewidentnie żal Ci dupe ściska... Posłuchaj drugą zwrotke - tam masz po śląsku, bo kawałek jest dwujezyczny. Ty to wogole oglądałes czy tak w ciemno piepszysz farmazony? Zazdrośc?
Teledysk super.
droid - posłuchaj sobie 2 zwrotki ! Jak łon nie nawijo po naszymu to jo jest chyba z aldreichu.
Polonia Bytom - patologia zoorganizowana !
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."