Puchar Polski (temat zbiorczy) ;)
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Mistrzu dosc fachowo to mi opisales.Masz szeroka wiedze w tym temacie.Ja takiej nie mialem piszac mojego poprzedniego posta .Co nie zmienia mojego zdania ze Kielce organizacjnie samobuja sobie strzelily.Tak z innej beczki w nastepnym sezonie jak do was Wisla przyjedzie to tez jej miasto nie wpusci na stadion. 

-
-
Czy netkibice Wisły choć raz nie mogą uderzyć się w pierś i przemilczeć pewnych tematów ? Czasami trzeba wziąść odpowiedzialność i ponieść konsekwencje, [link] i zacząć coś robić by te sytuacje się nie powtórzyły. Ale lepiej jest pisać na necie, że Kielce są bee ...
Dla całej Polski jest normalne, że Kielce nie chcą ich gościć i mają jak dla mnie 100% - ową racje tylko dla Was jest to niezrozumiałe.
Co do samej organizacji meczu w Bełchatowie w środę o 15.00 to przegięcie na maksa. Szkoda, ze jeszcze 2x15 minut nie zarządzili. Później żalą się puchar nie ma rangi. Na śląskim ten mecz to mogłoby być coś a tak ....
Jestem neutralny ale chętnie na śląski bym się wybrał
Dla całej Polski jest normalne, że Kielce nie chcą ich gościć i mają jak dla mnie 100% - ową racje tylko dla Was jest to niezrozumiałe.
Co do samej organizacji meczu w Bełchatowie w środę o 15.00 to przegięcie na maksa. Szkoda, ze jeszcze 2x15 minut nie zarządzili. Później żalą się puchar nie ma rangi. Na śląskim ten mecz to mogłoby być coś a tak ....
Jestem neutralny ale chętnie na śląski bym się wybrał
-
- ostatnie ostrzeżenie
w tamtym roku jak grała Korona z Dyskobolia stary sektor gości tez był zamknięty tak jak teraz budowana trybuna. Korona jak sie szacowała na 4 tysiaki Dyskobolia 700 a miejsca jeszcze trochę było żeby wejść na stadion to myślę ze tak tragicznie to az nie będzie.
ps. liczby podawałem z pamięci ale pamięć mnie czasami zawodzi
wiec jak źle podałem to mnie poprawcie żeby napinki nie bylo 
ps. liczby podawałem z pamięci ale pamięć mnie czasami zawodzi

-
Nie do konca. Stadion Śląski to również koncerty, sale konferencyjne, hale sportowe, które rezerwuje się znacznie wcześniej, a raczej wypowiedzenie ich na dwa tygodnie przed np. planowana konferencją wiąże się z karami oraz utrata zaufania. A raczej żaden prezes poważnej firmy nie zgodzi się żeby on prowadził jakas prezentacje lub coś tam , a nad głową mu ryczało mu kilka tysięcy ludzi.Kiju pisze:Ale to wlasnie zarzad Slaskiego powinien na chuju stanac,aby final PP byl tam rozgrywany,ten stadion ma na siebie zarabiac,przeciez wiekszosc roku stoi pusty...dziewne to wszystko.Robercik pisze:Będą remontować tyle razy ile uważają za stosowane. Jakby pzpn zwrócił się w odpowiednim terminie z prośbą o organizację myślę ze nie było by problemu, a nie na ostatnią chwilę szuka stadionu na 2 tygodnie przed finałem, bo im Kielce odpadły.Konrad. pisze: Co ile oni tą murawę będą remontować? Przecież ona ma parę miesięcy, a meczy na niej było moze z pięc...
Na Wiśle murawa jest już 5 lat i dopiero teraz idzie do wywalenia (a meczy było rozgrywanych 5 w miesiąciu a nie w roku..)...
-
Pewnie, że jest to zrozumiałe.abcabc pisze: Dla całej Polski jest normalne, że Kielce nie chcą ich gościć i mają jak dla mnie 100% - ową racje tylko dla Was jest to niezrozumiałe.
Gdy będą mistrzostwa Europy 2012, i będzie mecz Chorwacja-Serbia, Niemcy-Anglia, czy Czechy-Słowacja (
Jeszcze lepiej będzie jak (hehe) będziemy Igrzyska Olimpijskie organizować w 2135, też nie wpuszczamy Arabów, Rumunów, Czarnych, w ogóle ku*** nikogo i będzie spokój święty...
Także kolego, rozumiem, że jeśli jutro jakiś Polak zajebie Niemca, i Austriacy w związku z tym nie wpuszczą nas na mecz Niemcy-Polska, to będzie to dla ciebie zrozumiałe?
-
Rozumiem Kielce, nie chce też nikogo bronić, tylko czemu władze Kielc nie nazywają spraw po imieniu i nie przyznają sie że taka impreza ich przerasta i nie są w stanie zapewnić bezpieczeństwa. Odstawiając taki show tylko niepotrzebnie podgrzewają atmosferę, może jeszcze na rogatkach miast zamontują tablice: "Kielce - ludziom z Krakowa wstęp wzbroniony". Ciekawe jakby to było gdyby cała Polska miała taki tok myślenia, równie dobrze pół Polski mogło by odmówić grania meczów z Kielecką Koroną ponieważ kupowała ona sobie mecze i też ich nie wpuszczać na swoje stadiony.abcabc pisze:Dla całej Polski jest normalne, że Kielce nie chcą ich gościć i mają jak dla mnie 100% - ową racje tylko dla Was jest to niezrozumiałe.
Poza tym ten rzekomy front kieleckich władz przeciwko bandytom z nożami jest czystą hipokryzja ponieważ wszyscy wiedzą że pewni sympatycy sprzętu kuchennego z Krakowa i tak zawsze zostaną w Kielcach ugoszczeni.
Osobiście współczuję Legii i Wiśle takiej areny finału PP bo na prawdę inaczej to mogło wyglądać z pożytkiem dla wszystkich bo przez taką organizację PP traci na wartości, coraz bardziej upodobniając sie do PE.
-
Z ta organizacją meczu na Śląskim to jesteście śmieszni. Według was zarząd powinien nagle rzucic wszystko, zakonczyc remont (niech ktos jeszcze tylko powie jak) i przyjąc przewspaniałych i cudownych kibiców z dwóch pięknych miast, którzy to zawsze potrafią uszanowac to, że ktoś ich wpuścił.
O to jak zarabia na siebie Stadion nie musicie się martwic. Przede wszystkim są na nim rozgrywane koncerty, różne konferencje itp.
I Kiju chciałem ci przypomniec jak przez kilka kolejnych derbów nie potrafiliście się ze sobą dogadac. Wy nie potraficie zorganizowac derbów własnego miasta z kibicami gości, a Stadion Śląski ma stanąc na chuju, przerwac remont (jeszcze raz się pytam jak) i przygotowac wszystko na dwa tygodnie przed meczem.
O to jak zarabia na siebie Stadion nie musicie się martwic. Przede wszystkim są na nim rozgrywane koncerty, różne konferencje itp.
I Kiju chciałem ci przypomniec jak przez kilka kolejnych derbów nie potrafiliście się ze sobą dogadac. Wy nie potraficie zorganizowac derbów własnego miasta z kibicami gości, a Stadion Śląski ma stanąc na chuju, przerwac remont (jeszcze raz się pytam jak) i przygotowac wszystko na dwa tygodnie przed meczem.
-
Właśnie. Mecz o Finał Pucharu Polski powinien być rozgrywany co rok w jednym miejscu. Teraz np. Stadion Śląski, potem ten stadion narodowy w stolicy.JSC pisze:Według mnie finał powinien być co roku na Śląskim, a jak wygrzebią to cudo w Warszawie to w Warszawie - mecz narodowy to i stadion narodowy.
A ci inteligenci wymyślili sobie finał we wtorek o 17tej w mieście, do którego nie można dojechać pociągiem.

[link]
-
Masz pomysł na zapanowanie nad frustracją i nienawiścią po wydarzeniach z września?krakowski pisze:Rozumiem Kielce, nie chce też nikogo bronić, tylko czemu władze Kielc nie nazywają spraw po imieniu i nie przyznają sie że taka impreza ich przerasta i nie są w stanie zapewnić bezpieczeństwa.
Kieleckie władze z prezydentem miasta na czele będą wybierać Koronie zgodykrakowski pisze:Poza tym ten rzekomy front kieleckich władz przeciwko bandytom z nożami jest czystą hipokryzja ponieważ wszyscy wiedzą że pewni sympatycy sprzętu kuchennego z Krakowa i tak zawsze zostaną w Kielcach ugoszczeni

Co do tematu, finał w Bełchatowie ze względu na obecną pojemność stadionu jest pomyłką. Suma po 5000 biletów dla każdej ze stron byłaby optymalna, więc wydaje mi się, że Bydgoszcz byłby dobrym rozwiązaniem.
-
Na miejscu kibiców Legii jak i Wisły zbojkotował bym ten czysto-amatorski final niech sie dogadaja kibice dla dobra naszej pilki i nie wchodza na ten gowniany stadionik ciekawe jaka wtedy beda miec mine ludzie z pzpnu jak na stadionie bedzie garstka vipow i centralna cisza moze wtedy zrozumieja ze na tzw odwal sie to moga sobie hotele na zjazdy wybierac a nie stadion na PP (final) no i jeszcze jeden aspekt a mianowicie gdyby pzpn mial jaja to by sie nie przejmowal odmowa prezesa korony na temat rozegrania meczu wystarczylo powiedziec tu sobie zyczymy final i macie go zrobic a jak sie wam nie podoba to za rok mozecie nie grac w PP ( co do Korony) no i do tego dodajmy ze jest to stadion miejski
no i brawa dla pzpnu za dzien tyg i godz naprawde super wam wyszlo ro organizowanie prawie jak w lidze mongolskiej czysta amatorka

-
Może nie podobać Ci się, że piłka jest w mniejszych miastach, ale z tym gównianym stadionikiem chyba lekko przesadziłeś. Nawet pomimo tego, że jest on nieduży (jak na miasto w jakim się znajduje wystarczający) to jest to praktycznie najnowocześniejszy i najlepiej spełniający wymagania obiekt w województwie, które ma 3 zespoły w ekstraklasie.kosmalskiP pisze:niech sie dogadaja kibice dla dobra naszej pilki i nie wchodza na ten gowniany stadionik
Co do meczu - w Bełchatowie wielu osobą pomysł jego rozgrywania na stadionie GKS też nie przypada do gustu. Pamiętamy jak zakończył się zeszłoroczny mecz i osobiście dziwię się, że nasi działacze zgodzili się ponownie na organizację takiego spotkania. Nie dziwię się natomiast działaczom choćby z Kielc, że odmówili.
[link]
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...
-
Chyba mnie z kimś pomyliłeś bo z Wisłą to mam tyle wspólnego co i Ty. Nikogo nie tłumaczę bo centralnie mnie walą wasze wojenki.Detektyw pisze:Masz pomysł na zapanowanie nad frustracją i nienawiścią po wydarzeniach z września?krakowski pisze:Rozumiem Kielce, nie chce też nikogo bronić, tylko czemu władze Kielc nie nazywają spraw po imieniu i nie przyznają sie że taka impreza ich przerasta i nie są w stanie zapewnić bezpieczeństwa.Kieleckie władze z prezydentem miasta na czele będą wybierać Koronie zgodykrakowski pisze:Poza tym ten rzekomy front kieleckich władz przeciwko bandytom z nożami jest czystą hipokryzja ponieważ wszyscy wiedzą że pewni sympatycy sprzętu kuchennego z Krakowa i tak zawsze zostaną w Kielcach ugoszczeniHipokryzją jest tłumaczenie zabójstwa dokonanego przez wiślaków tym, że Cracovia też biega z kosami.
A frustracja w kieleckim środowisku piłkarskim to chyba zapanowała też z innego powodu, tego mniej dla nich chlubnego. Skoro nie chcieli zorganizować meczu to ich sprawa, widocznie ich to przerosło lub woleli wrzucić wszystkich do jednego wora, bo tak najłatwiej.
Co do stadionu w Bełchatowie to może i on jest najlepszy w województwie ale to jest finał Pucharu Polski a nie pucharu województwa. Zresztą jakby finał był na przykład: Dyskobolia - Odra W. (nie ujmując żadnemu z tych klubów) to może taki stadion by wystarczył. Natomiast w przypadku finału Legia - Wisła nie jest to najmądrzejszy wybór. Chociaż chyba i tak lepsze to niż Wronki

-
pzpn to może rządzić ale sędziami a nie stadionami bo niby z jakiej racji? Zastanów sie co Ty piszesz. c*** już ze stadionem, ale to co wislacy robia z tymi 3000 biletów to czyste kurewstwokosmalskiP pisze: i jeszcze jeden aspekt a mianowicie gdyby pzpn mial jaja to by sie nie przejmowal odmowa prezesa korony na temat rozegrania meczu wystarczylo powiedziec tu sobie zyczymy final i macie go zrobic a jak sie wam nie podoba to za rok mozecie nie grac w PP ( co do Korony) no i do tego dodajmy ze jest to stadion miejski![]()
-
źródło legialive.plKibice Wisły Kraków spotkanie finałowe Pucharu Polski obejrzą z trybuny B, usytuowanej za jedną z bramek, od strony ulicy 1 Maja. Wiślacy będą mogli zająć wszystkie, 2084 miejsca, znajdujące się na niej. Nie jest jeszcze znana cena biletów na finał PP, ale prawdopodobnie będzie ona wyższa niż 15 złotych. Wejściówki będą dystrybuowane przez oba zainteresowane kluby. Według naszych informacji KP Legia również zamówiła bilety na ten mecz. Fani Legii będą mogli zająć miejsca na trybunie C, tzw. zachodniej. Jest ona w stanie pomieścić 1248 osób. Wszystkie miejsca znajdują się pod dachem.
Jeden z panów w PZPN - ie mówił o sprawiedliwym podziale biletów.[/quote]
-
Gdzie napisałem, że jesteś w Wisły?krakowski pisze:Chyba mnie z kimś pomyliłeś bo z Wisłą to mam tyle wspólnego co i Ty.

Skąd pomysł, że jestem z Kielc?krakowski pisze:Nikogo nie tłumaczę bo centralnie mnie walą wasze wojenki.
Korupcja w tym mieście na pewno miała wpływ na organizację tego meczukrakowski pisze:A frustracja w kieleckim środowisku piłkarskim to chyba zapanowała też z innego powodu, tego mniej dla nich chlubnego.

Ta trybuna za bramką ma tylko około 2000 miejsc? O ile mnie pamięć nie myli, to rok temu Korona pojechała tam w 4 koła, co prawda siedzieli też po części po bokach wzdłuż boiska, ale na krańcach tych trybun chyba nie wejdzie kolejne 2000 osób? Dyskobolia w 700 osób też chyba siedziała na części tej niskiej. Jak ktoś pamięta lepiej to proszę o wyjaśnienie.
-
Połowę tej ceny tzn. 20 zł.Szejk pisze:bilety po 40 zł
ile płaciła Korona i Dyskobolia?
I jeszcze do tych osób, które by chciały finał w Kielcach - nie macie wyobraźni

-
[link] :
Bardzo dziwne ruchy wykonuje Klub Piłkarski Legia. Wczoraj zamówił 1200 biletów na finał Pucharu Polski, który odbędzie się w Bełchatowie 13 maja, a dziś... to zamówienie wycofał! "Legia odwołała zamówienie biletów, które złożyła wczoraj. Jeszcze jutro ma dać ostateczną decyzję" - powiedział nam kilka minut temu rzecznik prasowy PZPN Zbigniew Koźmiński. W takim przypadku bilety te trafią do wolnej sprzedaży i będą do nabycia w dniu meczu w kasach na stadionie GKS-u. Znana jest już również cena biletów na finał. Wszystkie wejściówki - niezależnie od trybuny - będą kosztowały po 40 zł.
-
Detektyw napisał

Oficjalnie może i ma te 2000 ale zmieści się dużo więcej. A co do cen biletów to ładnie przyjebaliTa trybuna za bramką ma tylko około 2000 miejsc? O ile mnie pamięć nie myli, to rok temu Korona pojechała tam w 4 koła, co prawda siedzieli też po części po bokach wzdłuż boiska, ale na krańcach tych trybun chyba nie wejdzie kolejne 2000 osób?

-
Pojemność stadionu (obecnie):
Miejsca siedzące:
-trybuna zachodnia (zadaszona) - 1248 (tam gdzie siedziała Korona i Dyskobolia)
-trybuna południowa - 2084 (tam gdzie siedziała Korona)
-trybuna wschodnia (zadaszona) - 640
-trybuna honorowa (zadaszona) - 198
Są to podane tylko miejsca siedzące, ale z doświadczenia wiem, że wejdzie na te trybuny sporo więcej osób (miejsca stojące są dość wygodne [barierki] i mają dobry widok.
Miejsca siedzące:
-trybuna zachodnia (zadaszona) - 1248 (tam gdzie siedziała Korona i Dyskobolia)
-trybuna południowa - 2084 (tam gdzie siedziała Korona)
-trybuna wschodnia (zadaszona) - 640
-trybuna honorowa (zadaszona) - 198
Są to podane tylko miejsca siedzące, ale z doświadczenia wiem, że wejdzie na te trybuny sporo więcej osób (miejsca stojące są dość wygodne [barierki] i mają dobry widok.
[link]
-
KP Legia zdecydował: Finał PP bez kibiców Legii!
Bodziach, źródło: własne
KP Legia nie zamówi biletów dla swoich kibiców na finałowe spotkanie Pucharu Polski. Klub z Warszawy najpierw zamówił 1200 wejściówek, później z nich zrezygnował, a dziś podjął ostateczną decyzję - Legia nie zamawia biletów dla swoich fanów. Wczoraj informowaliśmy o tym, że w takim przypadku wejściówki trafią do wolnej sprzedaży w kasach w Bełchatowie. Jak poinformował nas dzisiaj rzecznik PZPN, Zbigniew Koźmiński, nie jest to do końca pewne. Także rzecznik prasowy GKS-u Bełchatów potwierdził, że ostateczna decyzja w tej kwestii zostanie podjęta dopiero jutro.
Na czwartek zaplanowano bowiem spotkanie z policją, na którym zostaną podjęte ostateczne decyzje w sprawie ewentualnego wpuszczenia kibiców z Warszawy.
Rzecznik PZPN nie ukrywał, że może być tak, że bilety na trybunę krytą (1248 sztuk) będą dostępne jedynie dla mieszkańców Bełchatowa lub że cała trybuna zostanie zamknięta na wtorkowy mecz PP. "Jedno jest pewne - PZPN nie będzie zajmował się dystrybucją biletów na finał Pucharu Polski" - powiedział Legia LIVE! Koźmiński.
Wszystkie bilety na to spotkanie, niezależnie od trybuny, kosztować będą 40 złotych.
źródło: [link]
A nie tak dawno Rzecznik PRaw Obywatelskich zwrócił PZPN uwagę, że praktyki sprzedawania biletów tylko dla mieszkańców określonego miasta, regionu są niezgodne z konstytucją.
ITI SPIERDALAJ!!!
Bodziach, źródło: własne
KP Legia nie zamówi biletów dla swoich kibiców na finałowe spotkanie Pucharu Polski. Klub z Warszawy najpierw zamówił 1200 wejściówek, później z nich zrezygnował, a dziś podjął ostateczną decyzję - Legia nie zamawia biletów dla swoich fanów. Wczoraj informowaliśmy o tym, że w takim przypadku wejściówki trafią do wolnej sprzedaży w kasach w Bełchatowie. Jak poinformował nas dzisiaj rzecznik PZPN, Zbigniew Koźmiński, nie jest to do końca pewne. Także rzecznik prasowy GKS-u Bełchatów potwierdził, że ostateczna decyzja w tej kwestii zostanie podjęta dopiero jutro.
Na czwartek zaplanowano bowiem spotkanie z policją, na którym zostaną podjęte ostateczne decyzje w sprawie ewentualnego wpuszczenia kibiców z Warszawy.
Rzecznik PZPN nie ukrywał, że może być tak, że bilety na trybunę krytą (1248 sztuk) będą dostępne jedynie dla mieszkańców Bełchatowa lub że cała trybuna zostanie zamknięta na wtorkowy mecz PP. "Jedno jest pewne - PZPN nie będzie zajmował się dystrybucją biletów na finał Pucharu Polski" - powiedział Legia LIVE! Koźmiński.
Wszystkie bilety na to spotkanie, niezależnie od trybuny, kosztować będą 40 złotych.
źródło: [link]
A nie tak dawno Rzecznik PRaw Obywatelskich zwrócił PZPN uwagę, że praktyki sprzedawania biletów tylko dla mieszkańców określonego miasta, regionu są niezgodne z konstytucją.
ITI SPIERDALAJ!!!
Nie ma już bohaterów, teraz królem jest błazen.
Teraz jest cool, luźno, super, bomba, zniszczono powagę.
Teraz jest cool, luźno, super, bomba, zniszczono powagę.
-
No cóż tego się spodziewałem pojebało ich do końca
Mnie zastanawia tylko jedno co oni planują zrobic jeśli mimo wszystko do Bełchatowa zawita z dobry 1000 kibiców Legii (na więcej chyba bym nie liczył bowiem to środek tygodnia)Co oni chcą trzymac ich pod stadionem
Coś czuje że ta decyzja może zwrócić się przeciwko nim...

LoveLechPoznań pisze:Hahahaha legia? ludzie bzdury klepiecie, nigdy na żywo niebyło się na meczu Lecha a już?? Potwierdza to Orange Fair Play i tyle wam powiem!
-
Ni za tym, ni po tym, nim wszedł Walter do Legii uważałem go za dość kumatego i rozsądnego gościa (zwykłe wywiady + fakt, że doszedł do niezłej kasy w kraju, w którym bądź co bądź jest to trudne). Swoimi działaniami w Legii zaskoczył mnie absolutnie. Inny człowiek wręcz.
No a co do tematu - szkoda, że Bełchatów to raz. Szkoda, że Legionistom ITI robi pod górkę to dwa. Finał Pucharu Polski w piłce nożnej między dwiema znakomitymi ekipami kibicowsko i piłkarsko odbędzie się we wtorek o 17 w stosunkowo małym mieście. Kpina. j**** PZPN.
No a co do tematu - szkoda, że Bełchatów to raz. Szkoda, że Legionistom ITI robi pod górkę to dwa. Finał Pucharu Polski w piłce nożnej między dwiema znakomitymi ekipami kibicowsko i piłkarsko odbędzie się we wtorek o 17 w stosunkowo małym mieście. Kpina. j**** PZPN.
ROBOTNICZE TOWARZYSTWO SPORTOWE
-
Że jak proszę? Jaki inny człowiek?maciej! pisze:uważałem go za dość kumatego i rozsądnego gościa (zwykłe wywiady + fakt, że doszedł do niezłej kasy w kraju, w którym bądź co bądź jest to trudne). Swoimi działaniami w Legii zaskoczył mnie absolutnie. Inny człowiek wręcz.
[link] tutaj masz troszkę, jak się kasy dorabiał Walter. Zaskoczył Cię? A czego sie spodziewałeś po kimś, kto bez komuny byłby nikim?
A ITI nic nowego nie pokazało. Od roku już utrzymuje ten smieszny zakaz więc czemu teraz mieliby zamawiać bilety. Pogrążają się coraz dalej, jednak jeszcze sporo czasu minie, zanim pogrążą sie całkowicie.
-
Nie działa mi ten link, który podałeś. Jeśli mam być szczery to nigdy nie śledziłem życiorysu Waltera, nie szukałem co robił w PRLu. Ot znałem go tylko i wyłącznie z TV etc. Takie ogólne wrażenie i mniemanie o nim miałem. Zmieniło się ono całkowicie. Dobra, już nie rozmywam.
ROBOTNICZE TOWARZYSTWO SPORTOWE
-
ankietę przeprowadzałeś ?abcabc pisze:Dla całej Polski jest normalne, że Kielce nie chcą ich gościć i mają jak dla mnie 100% - ową racje tylko dla Was jest to niezrozumiałe.
a zrozumiałe jest dla Ciebie że Wisła rok w rok wpuszcza Cracovię, że Pogoń wpuszcza Cracovię, że Odra Wodzisław wpuszcza Górnika?
jak niezrozumiałe to co tutaj porabiasz?
a Tobie co?osfp pisze:c*** już ze stadionem, ale to co wislacy robia z tymi 3000 biletów to czyste kurewstwo
-
- ostatnie ostrzeżenie
osfp pisze:Wiedząc, że Legia ma takie problemy powinniście zamówić 2000 i zostawić resztę do kas, żeby mogli je kupić.
Trzeba będzie więc te 84 oddaćWiemy już na jakim sektorze podczas finały PP zasiądą kibice Wisły Kraków.
Dla fanów z Krakowa przeznaczono trybunę B za bramką.
Trybuna ta zwana południową mieści 2084 osoby.

Bo medrzęc osfp tak radzi,którego głębokie kompleksy wobec Wisły wychodzą na każdym niemal kroku.Pisz dalej fajnie sie z ciebie pośmiać

Ostatnio zmieniony 07.05.2008, 17:42 przez Gladiator, łącznie zmieniany 1 raz.
-
nam dali trybune B i mamy gówno do gadania, czyli 2084 , więc mamy poprosić żeby te 84 odesłali do kas czy może połowę B przeznaczyć Legionistom ? z pewnością się zgodzom.
Poza tym nie Wisły wina że Legia ma taki a nie inny zarząd.
wątpie czy te 2 kółka nas pojedzie... dzień, godzina, ceny biletów mówią same za siebie i żeby tego było mało transmisja będzie na TVN-ie, tak więc można być spokojnym o bilety w kasach
Poza tym nie Wisły wina że Legia ma taki a nie inny zarząd.
wątpie czy te 2 kółka nas pojedzie... dzień, godzina, ceny biletów mówią same za siebie i żeby tego było mało transmisja będzie na TVN-ie, tak więc można być spokojnym o bilety w kasach
st.Marynarz pisze:Niema co juz pisac o nie pojawienu sie Wisły na rynku nie od dzisiaj wiadomo ze Wisła to Ultraska a Cracovia Bandytka i niema co pierdolic