Pytanie pierwsze czy ktoś ma adres do dzisiejszego meczu Manchester Utd- FC Barcelona??
Adresy do SopCast, PPmate, TVUPlayer
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Adresy do SopCast, PPmate, TVUPlayer
chyba nie było jeszcze tematu gdzie można będzie wymieniać się adresami do tych programów...
d
Pytanie pierwsze czy ktoś ma adres do dzisiejszego meczu Manchester Utd- FC Barcelona??
Na tej stronce trzeba się tylko zarejestrować.
http://www.sport-typ.info/viewpage.php?page_id=106
masz u mnie browar za ten link. koncowke obejrzalem ale za to jakie emocjepuszczyk pisze:Na tej stronce trzeba się tylko zarejestrować.
ja mam pytanie jakich programów używacie do oglądania bo jak jak narazie sopcast ale niestety tylko mogę na laptopie oglądać bo mam windows xp na zwykłym komputerze mam viste a tam juz niestety sopcast szwankuje. Znacie jakies programy w stylu copcast ktore bez zarzutu na viscie beda chodzic?
ps. zapomniałem dodać (nie tylko chyba mi) ze sopcast czasami chodzi jakby chciał a nie mógł inne programy bez zarzutu wam chodzą?
ps. zapomniałem dodać (nie tylko chyba mi) ze sopcast czasami chodzi jakby chciał a nie mógł inne programy bez zarzutu wam chodzą?
dostepny pisze:ja mam pytanie jakich programów używacie do oglądania bo jak jak narazie sopcast ale niestety tylko mogę na laptopie oglądać bo mam windows xp na zwykłym komputerze mam viste a tam juz niestety sopcast szwankuje. Znacie jakies programy w stylu copcast ktore bez zarzutu na viscie beda chodzic?
Z tego co wiem, Ci którzy mają zamiast Xp, Viste muszą w SopCasc'ie uruchamiać dany kanał "ręcznie". Po prostu kliknięcie w "PLAY" nie powoduje uruchomienia stream"u.
Ostatnio zmieniony 08.05.2008, 01:19 przez MFC, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja mam pytanie czy znacie adresy stron zagranicznych z programem takie jak polskie kuszotv.pl oraz soccerlive.pl ?
Szczególnie interesują mnie ligi mniej popularne: rumuńska, chorwacka, serbska, grecka, bułgarska, wegierksa, słoweńska, słowacka, czeska.
Pewnie tam też jest sopcast i tak jak u nas leci Ekstraklasa, tam na tamtych stronach powinny być podane linki do tamtejszych lig.
Pozdrawiam kosa.
Szczególnie interesują mnie ligi mniej popularne: rumuńska, chorwacka, serbska, grecka, bułgarska, wegierksa, słoweńska, słowacka, czeska.
Pewnie tam też jest sopcast i tak jak u nas leci Ekstraklasa, tam na tamtych stronach powinny być podane linki do tamtejszych lig.
Pozdrawiam kosa.
He he wreszcie mnie ktoś docenił. A browca możesz wysłac pocztąMatpaw pisze:masz u mnie browar za ten link. koncowke obejrzalem ale za to jakie emocjepuszczyk pisze:Na tej stronce trzeba się tylko zarejestrować.
aja mam problem z tym sopcastem , mam zainstalowany i wlaczam go , wlacza mi sie normalnie i pokazuje lista kanalow Ale jak chce wlaczyc np mecz jakies spoza tejlsty to nie chodzi np jak mam mecz Polskiej ligi tonie wyswetla mina tej liscie kanalow a jak wlaczam linka z tej tabelki to wlacza sie ale bez okienka z meczem i nie moge nic obejrzec poza tymi co mam wyswietlone . jak ktos rozumie o co chodzimi to prosilbym o jakas rade a jak zamotalem to napisze jeszcze raz jak wytrzezwieje . pzdr
to samo mam ale na visciekomi pisze:aja mam problem z tym sopcastem , mam zainstalowany i wlaczam go , wlacza mi sie normalnie i pokazuje lista kanalow Ale jak chce wlaczyc np mecz jakies spoza tejlsty to nie chodzi np jak mam mecz Polskiej ligi tonie wyswetla mina tej liscie kanalow a jak wlaczam linka z tej tabelki to wlacza sie ale bez okienka z meczem i nie moge nic obejrzec poza tymi co mam wyswietlone . jak ktos rozumie o co chodzimi to prosilbym o jakas rade a jak zamotalem to napisze jeszcze raz jak wytrzezwieje . pzdr
-
Lechia1914
- Kontakt:
wejdz na strone www.soccer-live.pl
po prawo masz podzial na dni tygodnia Klikni w wiadomo Niedziele i otworzy Ci sie strona z lista meczow , szukasz wybranego i klikasz w link od sopcasta i czekasz az sie zaladuje przez program
milego ogladania
po prawo masz podzial na dni tygodnia Klikni w wiadomo Niedziele i otworzy Ci sie strona z lista meczow , szukasz wybranego i klikasz w link od sopcasta i czekasz az sie zaladuje przez program
-
NajwiększyHooliganWPolsce
http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=motorsport 7 pozycja od górypavik pisze:wie ktos gdzie na sopcascie zobacze grand prix zuzel o ile zobacze w ogole
MFC nie wiem,,,problem jest taki, że normalnie oglądałem sobie meczyk i nagle prąd siadł w mieszkaniu na chwile no i komp jak był na chodzie tak od razu się wyłączył. Kiedy uruchomiłem go znowu to właśnie pojawił się problem że kanał ładuje sie w 100%, jest napisane playing a nic nie leci...ktoś ma jakiś pomysł?
Re: Adresy do SopCast, PPmate, TVUPlayer
obejrze dzis na sopcascie jakas lige mistrzów po polsku moze ktos sie orientuje i podzieli sie adresem
?
pozdrawiam!
pozdrawiam!
Re: Adresy do SopCast, PPmate, TVUPlayer
a ja polecam atdhe.net
szczególnie dla hazardzistów
szczególnie dla hazardzistów