Euro 2008 - bilety!!!
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Abcabc i Szatanie, ktory opetal jamnika - dzieki za informacje.
Kolejne moje pytania, to czy warto zmieniac dane osobowe przyjaciela (moja dziewczyna przeciez nie pojedzie na Euro) i osoby glownej, bo na stronie kupbilet.pl w opcji CZESTE PYTANIA jest napisane: "Czy bilety na EURO2008 będą imienne?
Bilety mają być przyporządkowane do konkretnych osób. Wg UEFA, dane osoby uprawnionej nie będą nadrukowane na bilecie. "
Jesli jednak chcemy zmienic te dane, to w jaki sposob? Ja probowalem to zrobic, ale jak juz doszedlem do samego konca, to mi sie wyswietlalo DANE NIE ZAPISANE DO BAZY DANYCH i BRAK WOLNYCH PRZYJACIOL DO ZMIANY
Kolejne moje pytania, to czy warto zmieniac dane osobowe przyjaciela (moja dziewczyna przeciez nie pojedzie na Euro) i osoby glownej, bo na stronie kupbilet.pl w opcji CZESTE PYTANIA jest napisane: "Czy bilety na EURO2008 będą imienne?
Bilety mają być przyporządkowane do konkretnych osób. Wg UEFA, dane osoby uprawnionej nie będą nadrukowane na bilecie. "
Jesli jednak chcemy zmienic te dane, to w jaki sposob? Ja probowalem to zrobic, ale jak juz doszedlem do samego konca, to mi sie wyswietlalo DANE NIE ZAPISANE DO BAZY DANYCH i BRAK WOLNYCH PRZYJACIOL DO ZMIANY

-
danych przyjaciela przez stronę nijak nie zmieni ale swoje da radęHutnik_Pany pisze:Jesli jednak chcemy zmienic te dane, to w jaki sposob? Ja probowalem to zrobic, ale jak juz doszedlem do samego konca, to mi sie wyswietlalo DANE NIE ZAPISANE DO BAZY DANYCH i BRAK WOLNYCH PRZYJACIOL DO ZMIANY
Alfaholicy ze wschodniej Polski stolicy!
-
ja na Twoim miejscu bym to olał, szczegolnie za kase jakiej chce PZPN. Z moich doswiadczen z MS wygladalo to tak, ze nikt zadnych danych nigdzie nie sprawdzal a juz na pewno nie na bramkach. Zawsze tez te dane mozna bylo zmienic w przy stadionie za cale 10 euro. No i wtedy sie trabilo ze bilety sa imienne, FIFA zrobila system a i tak to sie nie sprawdzilo. teraz UEFA od razu polozyla na to lage tylko PZPN straszy jakimis bzdurami. Nie wierze osobiscie ze ktos Cie na stadion nie wpusci jak bedziesz mial bilet.Hutnik_Pany pisze:Abcabc i Szatanie, ktory opetal jamnika - dzieki za informacje.
BTW. JA na Twoim miejscu zastanowil sie z opcja zabrania dziewczyny na taka impreze. Moze chycic bakcyla i bedziesz mial spokoj do konca zycia z meczami i melanzami

-
-
Jest taka mozliwosc robroy ale po pierwsze on to musi zrobic, po drugie koszt to jak dobrze pamietam okolo 400 peelenów i sam wiesz bo byles na MS to nie ma sensu, lepiej sie przejechac nawet na drugi koniec Polski i odebrac osobiscie od goscia. Na ktory mecz Ci sie udalo zakupu poczynic??gratki!! pochwal sie na pw ile dalesrobroy pisze:mam jedno pytanie: kupiłem od gościa bilet i wiecie może czy jest taka możliwosc zeby w tej chwili zamienic dane na kupbilet na moje i adres na moj zeby bilet dotarł z pzpn bezpośrednio do Mnie??

Tato, nie byłeś dobrym ojcem ale nauczyłeś mnie szacunku i wierności dla klubu, dla CKS-u Czeladź i Reprezentacji Polski, dziękuję. Tego Ci nie zapomnę!!!
-
zmiana adresu i odbiorcy bilety jest BEZPŁATNA
należy tego dokonać na kupbilet dodając adres korespondencyjny a potem zmieniając priorytet dostawy (w przypadku problemów zapraszam na priva)
płatne jest - a dokładniej miało być - zmiana posiadacza biletu (którego zresztą raczej nie będzie na bilecie)
zresztą miało się to odbywać przez kupbilet a do dziś nikt nie podał jak to należałoby wykonać (pomimo iż taka możliwość jest w Regulaminie)
gr
należy tego dokonać na kupbilet dodając adres korespondencyjny a potem zmieniając priorytet dostawy (w przypadku problemów zapraszam na priva)
płatne jest - a dokładniej miało być - zmiana posiadacza biletu (którego zresztą raczej nie będzie na bilecie)
zresztą miało się to odbywać przez kupbilet a do dziś nikt nie podał jak to należałoby wykonać (pomimo iż taka możliwość jest w Regulaminie)
gr
-
UEFA poinformowała w poniedziałek, że niebawem rozpocznie się drukowanie 1,05 miliona biletów na Euro 2008. W ciągu czterech tygodni wejściówki na Alpejskie Euro będą wysyłane do szczęśliwych nabywców.
Organizatorzy mistrzostw Europy chcą, aby każdy, kto zamówił i zapłacił za bilet na mecze fazy grupowej, miał go w rękach najpóźniej dwa tygodnie przed rozpoczęciem turnieju.
[link]
Organizatorzy mistrzostw Europy chcą, aby każdy, kto zamówił i zapłacił za bilet na mecze fazy grupowej, miał go w rękach najpóźniej dwa tygodnie przed rozpoczęciem turnieju.
[link]
-
Sprzedam bilet na mecz Austria-Polska.Bilet jest opłacony,wylosowany z puli PZPN,kategoria3.Sprzedaję bo ze względów losowych nie pojadę na Euro.Cena jak najbardziej do uzgodnienia.Sprzedam pierwszej osobie która zaproponuje rozsądną cenę.
[email protected]
[email protected]
-
Sprzedam 2 bilety na mecz Polska -Niemcy 3 kat.Szczegóły na [email protected]
-
Sprzedam bilet na mecz Polska-Austria kat.3 sam niestety nie moge pojechac
. kontakt. [email protected] gg 1792286

-
orietuje sie ktos jak wygląda dojazd do stadionu w Wiedniu?? jest gdzies blisko autostrady,czy trzeba sie wlec przez miasto sporo km???
jesli ktos ma na sprzedaz bilet na Austria-Polska to prosze napisac na PW,nastawiam sie na kupno pod stadionem,ale moze ktos z was ma jeszcze do sprzedania w miare normalnej cenie??
jesli ktos ma na sprzedaz bilet na Austria-Polska to prosze napisac na PW,nastawiam sie na kupno pod stadionem,ale moze ktos z was ma jeszcze do sprzedania w miare normalnej cenie??
-
-
-
kupię dwa bilety dowolnej kategorii na mecz Austria-Polska do 1800pln za dwa
GG 2196436 lub [email protected]
GG 2196436 lub [email protected]

-
Kupie bilet/y na mecz z niemcami! [email protected] 518024816 Gdańsk
-
mam do sprzedania 4-5 biletów na mecz Polska-Niemcy kat.2 taniej niz na tym portalu...borygo pisze:Przez [link] zamawiam bilet na mecz z Austrią. Póki co czekam na zwiększenie mojego niewielkiego limitu na karcie po to żeby mogli pobrac kasę. Jeśli dobrze zrozumiałem to bilety powinny dotrzeć na 5 do 3 dni przed meczem.
-
Zamienie bilet Polska-Chorawacja (kat2) na Polska-Niemcy,
pisać na majla [email protected]
pisać na majla [email protected]
Zamienię bilet Polska-Chorwacja (kat2) na Polska-Niemcy
-
Sprzedam bilet na mecz Polska-Austria kat.3 sam niestety nie moge pojechac
. kontakt. [email protected] gg 1792286