st.Marynarz pisze:Niema co juz pisac o nie pojawienu sie Wisły na rynku nie od dzisiaj wiadomo ze Wisła to Ultraska a Cracovia Bandytka i niema co pierdolic
bez kitu panowie. te zdjecia powyzej nie sa kibicowsko specyficzne.
pies z aparatem na meczu? jakis zuczek w koszulce bytomian wsrod murzynow? to sie kompletnie nie nadaje do tego tematu.
temat w porzadku a robicie z tego druga nasza-klase, gdzie na poczatku wszystko szlo zgodnie z celem a pozniej sie popierdolilo bo ludziom glupie pomysly do glowy zaczely przychodzic i zjebali ten portal tak jak wy ten temat dajac takie przejebane zdjecia.
Ręce opadają. Przecież widać, że to młoda drużyna Polonii na turnieju prawdopodobnie w Francji bo tam ostatnio jeździli odnosząc sukcesy.
Szukaj dalej.
nie wiem ,jak Wy ,ale nie nie moglbym uderzyc tego typa za c****,ma jakis taki wyraz twarzy( nie mowie ze es,bo to normalny typek) ze nie da rady i c***.... a ze ma twarz pomalowana i czapke zdaszkiem polamanym? no coz na wsi(a mysle ze zdjecie robione na jakiejs wiosce) panuja inne klimaty niz w duzych miastach
BISKUP2 pisze: no coz na wsi(a mysle ze zdjecie robione na jakiejs wiosce) panuja inne klimaty niz w duzych miastach
Śmieszą mnie takie wypowiedzi... mam na wsi masę znajomych ze studiów czy z LO i w większości byli to bardzo porządni ludzie... żeby być wieśniakiem wcale nie trzeba być z wioski W sprawach kibicowskich to chyba normalne że na wsi która ma 1000 mieszkańców nie jest łatwo się rozwinąć kibicowsko, mieć w młynie 400 karków wygolonych na łyso Dam sobie głowę uciąć że na nie jednym stadionie w dużym mieście znalazł by się podobny chłopak gdzieś pośród pikników! Pozdrawiam
Nooo widzę, że bardzo młodego kibica mamy.
Taki kodeks kilka lat temu był na praktycznie każdej nieoficjalnej stronie klubowej w Polsce. Ale zamiast uznawać za śmieszny ja bym radził przyjąć do wiadomości i w określonych przypadkach tenże Kodeks stosować.
Niby rzecz oczywista ale oby tak zawsze było.
Ja myślę,że tu bardziej chodzi o fragment czy "PRZEGRYWASZ"czy nie...
A mi sie wydaje ze chodzi o to KaeS czy jakos tak tam to było:D