LKS Zarszyn - SANOVIA
W Zarszynie melduje sie lacznie 45 kibicow Sanovii (43 autokar, w tym jedna pszczolka

Pozdro dla obecnych!!

Moderator: LechiaCHWM
BIESZCZADERS pisze:nas w mlynie okolo 40 osob sporadyczny doping stali z sanoviia ok 100-ki w 2 polowie wychodzimy na deptak zbiera sie nas ok 50+20 mlodych ktorzy niemogli wejsc.wyczajamy 3 typow z sanoka gonimy ich ale zawijaja ich paly.jeden odnas daje info (przyjaciolom za miedzy ze 3 powinientych od nich )ale na sZczescie ci co zawsze odwiezli ich na stadion .Po meczu troche ganianek z mundorowymi (jeden od nas 500 mandatu)ruszamy na 2 wozki za rywalami ale zatrzymuja nas w ustianowej jeden traci dowod rejestracyjny i zatrzymuje drugi takze sobie odpuszczamy
do nastepnego
[img]http://raf_ferrari.free.of.pl/4.jpg[/img]BIESZCZADERS pisze:nas w mlynie okolo 40 osob sporadyczny doping stali z sanoviia ok 100-ki w 2 polowie wychodzimy na deptak zbiera sie nas ok 50+20 mlodych ktorzy niemogli wejsc.wyczajamy 3 typow z sanoka gonimy ich ale zawijaja ich paly.jeden odnas daje info (przyjaciolom za miedzy ze 3 powinientych od nich )ale na sZczescie ci co zawsze odwiezli ich na stadion .Po meczu troche ganianek z mundorowymi (jeden od nas 500 mandatu)ruszamy na 2 wozki za rywalami ale zatrzymuja nas w ustianowej jeden traci dowod rejestracyjny i zatrzymuje drugi takze sobie odpuszczamy
do nastepnego
yob pisze:w 2 wozki za setka gosci? harde z was chlopaki, sanok niech sie cieszy sie ze ta bande psy zatrzymalyBIESZCZADERS pisze:ruszamy na 2 wozki za rywalami ale zatrzymuja nas w ustianowej jeden traci dowod rejestracyjny i zatrzymuje drugi takze sobie odpuszczamy
na moje oko 15-16 lat to maja starsi z tych lepkow, bo reszta wyglada na jeszcze mlodszych z wyjatkiem kilku osob na gorze po prawej :lol: ale niech sie mlodziez uczy [link]grzenio pisze:stary moze jestem slepy wybacz :lol: ale tam nie ma 40 osob to po pierwsze po 2 moze jestem slepy :lol: tam sa dzieci ktore maja 15-16 lat :shock: jesli jestem w bledzie mnie popraw tyle bez zadnej zbednaj napinkikibic_podkarpacie pisze:BIESZCZADERS pisze:nas w mlynie okolo 40 osob sporadyczny doping stali z sanoviia ok 100-ki w 2 polowie wychodzimy na deptak zbiera sie nas ok 50+20 mlodych ktorzy niemogli wejsc.wyczajamy 3 typow z sanoka gonimy ich ale zawijaja ich paly.jeden odnas daje info (przyjaciolom za miedzy ze 3 powinientych od nich )ale na sZczescie ci co zawsze odwiezli ich na stadion .Po meczu troche ganianek z mundorowymi (jeden od nas 500 mandatu)ruszamy na 2 wozki za rywalami ale zatrzymuja nas w ustianowej jeden traci dowod rejestracyjny i zatrzymuje drugi takze sobie odpuszczamy
do nastepnego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości