Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
-
-
-
-
Daj spokoj...po prostu ultrasowski uklad jest w Polsce czyms niecodziennym,mozna powiedziec ze jestescie swego rodzaju prekursorami,wiec pojawia sie tez ciekawosc,na czym to ma polegac.-P-(FhZG) pisze:Pośmiejcie się jeszcze:) Tylko tu zawsze jest problem z komentarzami, wszystko co mam do powiedzenia zostało juz napisane...Pzdr.

-
W związku z wczorajszym (15.03) zakończeniem zgody Falubazu Zielona Góra (FhZG) z gdańskim Wybrzeżem, informujemy co następuje:
Szanujemy decyzję FhZG o zakończeniu zgody i przyjmujemy to do wiadomości. Naszą jedyną zgodą pozostaje Sparta Wrocław. Jeśli chodzi o stosunki gdańsko-zielonogórskie, to pozostaje wzajemny szacunek i prywatne przyjaźnie ze względu na kilka lat spędzonych w zgodzie, nie zamierzamy być jednak prekursorami nowego rodzaju relacji międzykibicowskich, jak "układ ultrasowski", więc oficjalne relacje z Falubazem Zielona Góra - nie leżące zresztą w gestii Ultras zostają zakończone. Czas pokaże jak ułożą się dalsze kontakty pomiędzy ZG a WMG. Powodzenia na kibicowskim szlaku.
Ultras Wybrzeże
Szanujemy decyzję FhZG o zakończeniu zgody i przyjmujemy to do wiadomości. Naszą jedyną zgodą pozostaje Sparta Wrocław. Jeśli chodzi o stosunki gdańsko-zielonogórskie, to pozostaje wzajemny szacunek i prywatne przyjaźnie ze względu na kilka lat spędzonych w zgodzie, nie zamierzamy być jednak prekursorami nowego rodzaju relacji międzykibicowskich, jak "układ ultrasowski", więc oficjalne relacje z Falubazem Zielona Góra - nie leżące zresztą w gestii Ultras zostają zakończone. Czas pokaże jak ułożą się dalsze kontakty pomiędzy ZG a WMG. Powodzenia na kibicowskim szlaku.
Ultras Wybrzeże
GKS Wybrzeże Gdańsk
-
Z dniem wczorajszym tzn 15.03 przestała istnieć zgoda pomiedzy Sparta Wrocław a Falubazem Zielona Góra. Decyzje podjeli kibice zielonogórscy. Jednocześnie informujemy, że jedyne kontakty jak pozostały między kibicami obu ekip są czysto towarzyskie bez podtekstu kibicowskiego. Od dnia wczorajszego jedyną zgodą Sparty Wrocław pozostaje Wybrzeże Gdańsk. Kibicom Falubazu życzymy powodzenia w dalszych działaniach.
Fanatycy Sparty Wrocław
Fanatycy Sparty Wrocław
-
takie są właśnie klimaty żużlowe w Polsce! A kibicom piłkarskim polecam nie wczuwać się w to.-P-(FhZG) pisze:Z dniem dzisiejszym zakończona została zgoda z wrocławską Spartą, a zgoda z gdańskim Wybrzeżem przeistacza się w układ ultrasowski FNF&UW
Ostatnio zmieniony 25.03.2008, 08:08 przez Stilonek, łącznie zmieniany 1 raz.
19_ZKS STILON_47
-
Stilonek napisał:
Znawco klimatów żużlowych, zostaw swoje komentarz dla siebie. Mało wiesz o klimatach żużlowych a o piłkarskich chyba też niewiele. Zamieszczone tu informacje miały charakter czysto informacyjny, a Ty jak zwykle bijesz piane. Szkoda, że tak wylewny nie byłeś jak Chemik zerwał z wami układ... ale w sumie po co przecież zaraz zaczęliście komuś innemu włazić w dupe...takie są właśnie klimaty żużlowe w Polsce! A kibicom piłkarskim polecam nie wczuwać się w to. niech robią nawet układy piknikarskie!

-
Stilonek niech sobie robia co chca, po co ten komentarz?CINEK_KSF pisze:Stilonek napisał:
Znawco klimatów żużlowych, zostaw swoje komentarz dla siebie. Mało wiesz o klimatach żużlowych a o piłkarskich chyba też niewiele. Zamieszczone tu informacje miały charakter czysto informacyjny, a Ty jak zwykle bijesz piane. Szkoda, że tak wylewny nie byłeś jak Chemik zerwał z wami układ... ale w sumie po co przecież zaraz zaczęliście komuś innemu włazić w dupe...takie są właśnie klimaty żużlowe w Polsce! A kibicom piłkarskim polecam nie wczuwać się w to. niech robią nawet układy piknikarskie!
a ty Cinek z racji niedoinformowania tez nie bij piany.
-
-
-
-
-
Za Częstochowę się nie będę wypowiadał, bo tam inne klimaty. Z tego co wiem to kibice AZS i Rakowa się nie darzą sympatią. A w Bełchatowie jak kibice GKS-u mają traktować kibiców Skry? Tak jak się traktuje grupę starszych panów i nastoletnich dziewczyn, klaszczących i dmuchających w trąbki na meczach siatki. Tak jak kibice traktują pikników. Po prostu są, trudno żeby wchodzić z nimi w jakiekolwiek relacje kibicowskie, rozumiane w sposób wynikający z tematyki tego forum. Co poniektórzy kibice GKS też sobie pewnie na Skrę pójdą, jak im się chce siatkówkę pooglądać. Raczej zawsze tak było, pomijając to, że większa "zorganizowana" grupa kibiców Skry pojawia się dopiero kilka lat temu jak klub zaczyna odnosić sukcesy. W ogóle zaskoczony jestem takim pytaniem w odniesieniu m.in. do mojego miasta.
WAŻNE CO!
GÓRNICZY KLUB SPORTOWY
GÓRNICZY KLUB SPORTOWY
-
Czemu ta koalicja padła? Pamiętam, że bodajże na meczu CKM-Apator była zadyma i właśnie ekipy częstochowskie na nim zrobiły układ. Coś takiego pamiętam, ale nie wiem jak było dokładnie.Łańcuch na klacie pisze:Jeszcze do niedawna Raków dość skutecznie umilał życie AZS-owi (choćby dość głośna sprawa flag siatkofanów). Obecnie ekipie AZS daleko jest do tej z czasów koalicji AZS-CKM-RTS. Sympatią do siebie na pewno nie pałają.
-
Na meczu z Apatorem Raków wysypał się na tor po tym, jak na murawie
znalazły sie połaczone siły CKM'u KSN'u i GKM'u. A była to reakcja na bieganie Apator'u po torze. Po tym meczu kontakty na lini CKM RKS zaczęły się zdecydowanie ocieplać. A AZS jakoś tak został sam
. Natomiast FCC z lat 90-tych a z początku XXI wieku to już zupełnie dwie skrajne ekipy. Stąd podejrzewam koalicja, która popstrykałą się trochę z Ruchem przed meczem kadry z.... Ukrainą?... przeszłą do historii.
PS. A kiedyś koktajle mołotowa latały po Cz-owie...

PS. A kiedyś koktajle mołotowa latały po Cz-owie...

-
Stare czasy na szczęście przeszły do historii. Obecnie FcCz wykruszyło się, a nieliczni młodzi którzy tam jeszcze probują jeździć, nie mają lekkiego życia. Nie dopuścimy już nigdy, aby jakiś Fc powstał w Medalikowie. ..
Rzeczywiście, relacje z Włókniarzem znacznie się ociepliły...
Rzeczywiście, relacje z Włókniarzem znacznie się ociepliły...
BYŁ BĘDZIE JEST RAKÓW RKS !
-
-
Ligowiec pisze:Przecież kibice Znicza, to kibice Legii. Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę.trcd pisze:Laczy cos Zaglebie Sosnowiec ze Zniczem Pruszkow ?
Bo jakis z Zaglebia byl na meczu z nimi w Gliwicach czy tylko tak oscinnie?
Mam nadzieje, że Pan ze Znicza nie obrazi się, że umieszczę tu tą odpowiedź, którą dostałem od niego bo też mnie to zastanowiło.A wzial sie stad ze jechalismy przez Sosnowiec i go zgarnelismy Tak serio jest to znajomy kilku z nas i pojechal z nami na mecz. A ze Legia i Zagłebie jest zgoda a my jestesmy, chcac nie chcac, postrzegani jako fc Legii to nie widze problemu.
Pozdrawiam.
SEX, ALKOHOL, MORDOBICIE
-
z Lechem i Arka kosa... Jesli chodzi o Cracovie to pewny nie jestem gdyz obie ekipy maja wspolna zgode- GKS Tychy...Kibiccc pisze:siemka wszystkim
mam pytanie jak jest na lini:
Zawisza B-Lech Poznan
Zawisza B-Cracovia
Zawisza B-Arka Gdynia
kiedys zgody Zawiszy (niejestem pewny co do Cracovi)
prosze o odpowiedzi
-
poczatek tego "ukladu" to mecz Panathinaikos- Wisla w el do LM. Poprostu wislacy ktorzy przybyli do aten poznali paru chlopakow z portu nawiazali znajomosc i tyle... Rozdmuchanie ukladu to efekt zdobyczy wislakow w postaci flagi wszechatenskich koniczynek...1925 pisze:Jesli c**** wiesz , to chociaz sie nie odzywaj !!osfp pisze:jesli tak to z jakas albo nie liczaca sie rupa albo poprostu z przypadkowymi kibicami Olympiakosu bo kibice z Pireusu nic o tym nie wiedzaWiecznieMłody pisze:Wisła miała (ma) układ z Olimpiakosem Pireus, jeżeli źle pisze to niech mnie ktoś poprawi. Z tego co pamietam coś bylo przy okazji wyjazdu na Panathinaikos.
-
ALIT OZARóW
ZGODY (fc KSZO )
UKłADY ORLICZ SUCHEDNóW
KOSY POLICJA ,WISLA SANDOMIERZ ,POWISLANKA LIPSKO ,KORONA KIELCE
ZGODY (fc KSZO )
UKłADY ORLICZ SUCHEDNóW
KOSY POLICJA ,WISLA SANDOMIERZ ,POWISLANKA LIPSKO ,KORONA KIELCE
www.valorwear.eu
Email [email protected]
Email [email protected]
-