III Liga gr.IV - 07/08, Runda Wiosenna
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Sandecja-Kszo
Nas w mlynie w porywach ponad 350 os w tym zgody
Prezentujemy kilka opraw, herb w asyscie rac, sektorowka z transparentem podswietlonym ogniami wroclawskimi oraz flagi na kij
Doping dosc dobry do ktorego przylaczal sie caly stadion
troche bluzg
Po meczu spiecie z ochrona ktora bez przyczyny gazuje wszyskich a na osiedlach ganianki z psami.
Kszo przyjechalo jednym autokarem w 44 os co mnie osobiscie zaskoczylo in minus
fotki na [link]
Ps. no rzeczywiscie tak strasznie z nas kpiliscie ze juz bardziej chyba nie mozna ;D gdybym chcial to skomentowac, to opis zajalby 5 stron
Nas w mlynie w porywach ponad 350 os w tym zgody
Prezentujemy kilka opraw, herb w asyscie rac, sektorowka z transparentem podswietlonym ogniami wroclawskimi oraz flagi na kij
Doping dosc dobry do ktorego przylaczal sie caly stadion
troche bluzg
Po meczu spiecie z ochrona ktora bez przyczyny gazuje wszyskich a na osiedlach ganianki z psami.
Kszo przyjechalo jednym autokarem w 44 os co mnie osobiscie zaskoczylo in minus
fotki na [link]
Ps. no rzeczywiscie tak strasznie z nas kpiliscie ze juz bardziej chyba nie mozna ;D gdybym chcial to skomentowac, to opis zajalby 5 stron
Gia Ta Panta Mazi Sas - Pisti Mehri Tanato
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
-
-
Sobota
9 osób z Resovii na Arce ze Stalówką.
Niedziela
Górnik Łęczna- Resovia Rzeszów
W Łęcznej meldujemy sie w 232 osoby w tym 23 Stalówka(dwóch z zakazami wprowadza Górnik,dzięki).Przy wchodzeniu na stadion strasznie pajacuję ochrona, efekt jeden z nas dość konkretnie obity ...wpuszczają małymi grupami więc ciężko było cokolwiek wykręcić, ochroniarki walą teksty "do zobaczenia na trasie" itp
. Niestety przegrywamy z liderem.
Podziękowania dla przyjaciół ze Stalówki za wyjazd z nami.
Niedziela
W Łęcznej meldujemy sie w 232 osoby w tym 23 Stalówka(dwóch z zakazami wprowadza Górnik,dzięki).Przy wchodzeniu na stadion strasznie pajacuję ochrona, efekt jeden z nas dość konkretnie obity ...wpuszczają małymi grupami więc ciężko było cokolwiek wykręcić, ochroniarki walą teksty "do zobaczenia na trasie" itp

I-RR-IDUCIB-LL-I
-
[link]FULL OF HATE pisze:Sobota
Niedziela
W Łęcznej meldujemy sie w 232 osoby w tym 23 Stalówka(dwóch z zakazami wprowadza Górnik,dzięki).Przy wchodzeniu na stadion strasznie pajacuję ochrona, efekt jeden z nas dość konkretnie obity ...wpuszczają małymi grupami więc ciężko było cokolwiek wykręcić, ochroniarki walą teksty "do zobaczenia na trasie" itp. Niestety przegrywamy z liderem.
[link]
[link]
[link]
http://www.ufast.eu/pics/207061kosa.png
-
Stal Rzeszów - Wisłoka Dębica 26 kwietnia, 17:00
Kolejarz Stróże - Hetman Zamość 27 kwietnia, 16:00
Okocimski KS Brzesko - Sandecja Nowy Sącz 26 kwietnia, 17:00
KSZO Ostrowiec Świętokrzyski - Górnik Wieliczka 25 kwietnia, 18:00
Naprzód Jędrzejów - Wierna Małogoszcz 27 kwietnia, 16:30
Przebój Wolbrom - Avia Świdnik 26 kwietnia, 16:00
Hutnik Kraków - Łada Biłgoraj 26 kwietnia, 16:00
Orlęta Radzyń Podlaski - Resovia 27 kwietnia, 17:00
Hit w Rzeszowie, emocje powinny być też w Brzesku. Goście zawitają zapewne w Radzyniu i w Nowej Hucie. Uwagę również zwracają małe świętokrzyskie derby w Jędrzejowie
Kolejarz Stróże - Hetman Zamość 27 kwietnia, 16:00
Okocimski KS Brzesko - Sandecja Nowy Sącz 26 kwietnia, 17:00
KSZO Ostrowiec Świętokrzyski - Górnik Wieliczka 25 kwietnia, 18:00
Naprzód Jędrzejów - Wierna Małogoszcz 27 kwietnia, 16:30
Przebój Wolbrom - Avia Świdnik 26 kwietnia, 16:00
Hutnik Kraków - Łada Biłgoraj 26 kwietnia, 16:00
Orlęta Radzyń Podlaski - Resovia 27 kwietnia, 17:00
Hit w Rzeszowie, emocje powinny być też w Brzesku. Goście zawitają zapewne w Radzyniu i w Nowej Hucie. Uwagę również zwracają małe świętokrzyskie derby w Jędrzejowie
Kumpel Fryzjera
Pozdrowienia do więzienia

Myśle, że zdecyddowanie najciekawiej w Brzesku.
Ciekawe co zaprezentuje OKS i w jakiej liczbiestawi się Sandecja. osotatnio 2 ekipy starają sie o wzajemne spotkania (chociażby nie dawno walka po pięciu ). Teraz maja w końcu mecz ze sobą
inna sprawa że obie drużyny walczą o Ii ligę .
Wisloka jedzie specjalem wiec ich tez bedzie dużo. Stal powinna sie ladnie zaprezentowac w tak ciekawym meczu.
Ogolnie reszta meczów "odstaje" kibicowko od tych 2.
Ciekawe co zaprezentuje OKS i w jakiej liczbiestawi się Sandecja. osotatnio 2 ekipy starają sie o wzajemne spotkania (chociażby nie dawno walka po pięciu ). Teraz maja w końcu mecz ze sobą

Wisloka jedzie specjalem wiec ich tez bedzie dużo. Stal powinna sie ladnie zaprezentowac w tak ciekawym meczu.
Ogolnie reszta meczów "odstaje" kibicowko od tych 2.
-
-
-
Stal Poniatowa - GÓRNIK Łęczna
Kolejny wyjazd wypadł nam na Puchar Polski do Poniatowej, meldujemy się tam w ok. 100 osób z dwoma flagami. Zakazowicze zostają za płotkiem
Jedziemy 22 furami.
Mecz wygrywamy i w finale spotkamy się na neutralnym boisku z Avią
Część grupy na stadionie:

Kolejny wyjazd wypadł nam na Puchar Polski do Poniatowej, meldujemy się tam w ok. 100 osób z dwoma flagami. Zakazowicze zostają za płotkiem

Mecz wygrywamy i w finale spotkamy się na neutralnym boisku z Avią

Część grupy na stadionie:

Ostatnio zmieniony 24.04.2008, 10:02 przez Obserwator_FIFA, łącznie zmieniany 2 razy.
WGW
-
Re: stal RZ.
stiv pisze:Myślę ze młyn Stali będzie liczył ok 200 glosa to dobra ekipa tylko szkoda ze 2 siła w RZESZOWIE WISłOKA ICH PRZEKRZYCZY
Kosmos

Napewno będe głosował na post roku...
-
Z której ekipy dana osoba Ci to powiedziała?Sators pisze:A ja od pewnego kolesia z ich ekipy wiem że coś takiego jestairmax360 pisze:![]()
A gdzie tak ktoś napisał? Nie ma żadnego paktuA raczej mnie nie kłamał...
Swego czasu Włoszczowski Hetman puszczał jakąś śmieszną fame, że Naprzód i Wierna się kumają ze sobą na Hetmana
Nie ma paktu żadnego między tymi ekipami, to że nie mialismy okazji się nigdzie spotkac w ostatnich 3 latach nie oznacza paktu...
-
-
....
Ostatnio zmieniony 24.04.2008, 16:24 przez Kriss Mart, łącznie zmieniany 1 raz.
Kumpel Fryzjera
Pozdrowienia do więzienia

-
-
Kończąc ten temat dam cytat z innego forum:Samurai pisze:Nikt nie wie o co chodzi , zwykły farmazon.Kriss Mart pisze:Czy mógłby ktoś z fanów Górnika Łęczna wyjaśnić wczorajsze pomeczowe wydarzenia w Bełżycach po meczu PP ze Stalą Poniatowa?
Dzieci ogarnijcie sie z jakimikolwiek wpisami, jeżeli nie wiecie czy to prawda, bo szumu niepotrzebnego robicie..Witam
Już tłumaczę
Dzwoniła kumpela kumpla do niego i chwaliła się, że Górnik zrobił raban na jakimś CPNie w Bełżycach.
Dziś zadzwonił do niej po szczegóły a ona mówi, że to ściema była :/
Za wczesnie się wyrwałem - wiem moja wina
Pozdr.
WGW
-
-
Maciunia_KSH pisze:airmax360 pisze:Z której ekipy dana osoba Ci to powiedziała?Sators pisze: A ja od pewnego kolesia z ich ekipy wiem że coś takiego jestA raczej mnie nie kłamał...
Swego czasu Włoszczowski Hetman puszczał jakąś śmieszną fame, że Naprzód i Wierna się kumają ze sobą na Hetmana
Nie ma paktu żadnego między tymi ekipami, to że nie mialismy okazji się nigdzie spotkac w ostatnich 3 latach nie oznacza paktu...
Mi powiedział tak niedawno chłopak z Małogoszcza.
Jakieś farmazony wymyślacie sobie o jakiś układach...
Ty Macku zawsze się wcinasz w temat który Ciebie i Twojej ekipy wogóle nie dotyczy...
-
PRZEBÓJ - Avia
Nas w młynie ok 50-60. Przygotowana przez nas oprawa straciła na jakośc(bez piro)...Ci co zwykle popsuli zabawę. Doping średni... Po meczu spora grupa kibiców udaje się na mszę w 18 rocznicę urodzin zmarłego w wakacje KRZEMA.
Sektorówka: "KINGS of SOUTH POLAND"

Nas w młynie ok 50-60. Przygotowana przez nas oprawa straciła na jakośc(bez piro)...Ci co zwykle popsuli zabawę. Doping średni... Po meczu spora grupa kibiców udaje się na mszę w 18 rocznicę urodzin zmarłego w wakacje KRZEMA.
Sektorówka: "KINGS of SOUTH POLAND"

Ostatnio zmieniony 28.04.2008, 11:24 przez KS Przebój, łącznie zmieniany 2 razy.
ZAPIERDALAĆ I TRENOWAĆ !!!
PRZEBÓJ W LIDZE MA PANOWAĆ !!!
PRZEBÓJ W LIDZE MA PANOWAĆ !!!