Euro 2008 - bilety!!!
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Sprzedam bilet III kat Polska-Chorwacja. wiadomosc [email protected] lub gg 4813099.
a nie łatwiej po prostu zmienić dane na kupbilet.pl??pierwszej osoby można zmienić bez problemu... i to za darmomerynos pisze:Panowie, czy ktoś próbowaŁ azmieniać dane na bilecie wylosowanym z puli PZPN? Wole nie ryzykowac przypału na stadionie i nawet cos doplacic, ale nie mam pojecia do kogo sie z tym zwrocic. Pomóżcie
nie do końca jest to prawda
zmiana danych na kupbilet skutkuje tylko przy kolejnych rezerwacjach
bilety już wylosowane są przyporządkowane do konkretnych osób i zmiana tego przyporządkowania kosztuje łącznie 200 zł
polecam lekturę:
http://kupbilet.pl/PZPN_bilety_EURO2008.pdf
w tym par 9 pkt 2
par 5 pkt 3
z tego co się dotychczas mówi nazwisko nie będzie drukowane na bilecie
tylko w przypadku stwierdzenia fałszerstwa na bramce dane mogą być odczytane
tak było w Niemczech - wchodziło się bez problemów (nawet jak na bilecie było nazwisko kobiety a wchodził facet) i poza pierwszym meczem nikt się w zmiany nie bawił
problem może być natomiast z odbiorem biletów warunkowych, ale to nas raczej nie będzie dotyczyć - patrząć na dzisiejsze nominacje
bilety już wylosowane są przyporządkowane do konkretnych osób i zmiana tego przyporządkowania kosztuje łącznie 200 zł
polecam lekturę:
http://kupbilet.pl/PZPN_bilety_EURO2008.pdf
w tym par 9 pkt 2
par 5 pkt 3
z tego co się dotychczas mówi nazwisko nie będzie drukowane na bilecie
tylko w przypadku stwierdzenia fałszerstwa na bramce dane mogą być odczytane
tak było w Niemczech - wchodziło się bez problemów (nawet jak na bilecie było nazwisko kobiety a wchodził facet) i poza pierwszym meczem nikt się w zmiany nie bawił
problem może być natomiast z odbiorem biletów warunkowych, ale to nas raczej nie będzie dotyczyć - patrząć na dzisiejsze nominacje
to sprawdź sobie-zmień swoje dane w "danych podstawowych" tylko podaj "właściwy" PESEL(poszukaj sobie jakiegoś generatora numeru PESEL) i wtedy zobaczysz, że w zakładce "bilety imienne" Twojej rezerwacji pojawią się nowe dane, takie jakie wpisałeś w danych podstawowychginger pisze:nie do końca jest to prawda
-
takisobienick
Witam.
Mam bardzo PILNE!!! pytanie.
Na jaki numer konta wpłacaliście pieniądze za bilety? Chodzi mi o cały numer a nie że konto pzpnu:]. Bo dostałem dzisiaj maila od michała że zostałem wylosowany z puli klubu kibica
i mam cały formularz miodowa 1 ble ble pzpn bleble ale nie ma numeru konta. Właściwie to w numerze konta mam jedną liczbe -0. Tak więc niech dobry człowiek pomoże.
Pozdrawiam
Na jaki numer konta wpłacaliście pieniądze za bilety? Chodzi mi o cały numer a nie że konto pzpnu:]. Bo dostałem dzisiaj maila od michała że zostałem wylosowany z puli klubu kibica
Pozdrawiam
na konto:takisobienick pisze:Witam.
Na jaki numer konta wpłacaliście pieniądze za bilety? Chodzi mi o cały numer a nie że konto pzpnu:]. Bo dostałem dzisiaj maila od michała że zostałem wylosowany z puli klubu kibicai mam cały formularz miodowa 1 ble ble pzpn bleble ale nie ma numeru konta. Właściwie to w numerze konta mam jedną liczbe -0. Tak więc niech dobry człowiek pomoże.
Pozdrawiam
Polski Związek Piłki Nożnej
ul. Miodowa 1
00-080 Warszawa
bankDZ Bank Polska
nr konta:66 1740 0006 0000 3000 0024 2114
1.co sądzicie o tej stonce?http://www.sport-base.eu można niby bilety po cenach normalnych kupować ale coś mi nie chce się wierzyć
2.Mógłby ktoś dać skana z "To my kibicie" tam gdzie o euro 2008 jest opisane,chciałem kupić ten numer ale już nie było w empiku
2.Mógłby ktoś dać skana z "To my kibicie" tam gdzie o euro 2008 jest opisane,chciałem kupić ten numer ale już nie było w empiku
-
delegat fifa
zeby kupic , musisz sie zalogowac i stworzyc konto , alby miec konto nalezy zaplacic 20 euro , potem zamawiasz bilety ......... ale nie masz tych biletow tylko masz mozliwosc wziecia udzialu w ich losowaniu na tej stronie ... czytajcie uwaznie regulaminylukaszndg pisze:1.co sądzicie o tej stonce?http://www.sport-base.eu można niby bilety po cenach normalnych kupować ale coś mi nie chce się wierzyć
Witam.takisobienick pisze:Witam.
Na jaki numer konta wpłacaliście pieniądze za bilety? Chodzi mi o cały numer a nie że konto pzpnu:]. Bo dostałem dzisiaj maila od michała że zostałem wylosowany z puli klubu kibicai mam cały formularz miodowa 1 ble ble pzpn bleble ale nie ma numeru konta. Właściwie to w numerze konta mam jedną liczbe -0. Tak więc niech dobry człowiek pomoże.
Pozdrawiam
Mam dokładnie to samo, też brakuje u mnie numeru konta. Zastanawia mnie tylko co to za bilety. Koszt jednego biletu to 95zł. Podobno jest to kategoria 3 tylko że Specjalna. Nie wiecie może o co tu chodzi? Co to za specjalna kategoria? Może będę siedział za słupem od ośwoetlenia:-) Są to bilety na mecz Polska-Austria. "takisobienick" też masz wpłacić 225 zł? Czyli 190 za bilety+35 za kuriera?
-
takisobienick
-
Tricolores
Kupię bilety na mecze Polaków na EURO
[email protected]
[email protected]
kupię po rozsądnej cenie bilet na mecz Austria - Polska i Polska - Chorwacja
jak macie jakieś na zbyciu to proszę propozycje na priva lub [email protected]
jak macie jakieś na zbyciu to proszę propozycje na priva lub [email protected]
nr konta
Jest już nr konta w wygenerowanym druku przelewu. Jest on inny niż podał "ełka".takisobienick pisze:Witam.
Pozdrawiam
Polski Zwiazek Piłki Noznej
00-080 Warszawa, ul.Miodowa 1
7 7 1 7 4 0 0 0 0 6 0 0 0 0 3 0 0 0 0 0 3 1 7 7 7 0
Kupie po rozsądnej cenie 1 lub 2 bilety na POLSKA - NIEMCY ! [email protected] Trójmiasto tel: 501838851 Prawdziwy kibic naszych Orłów!
Re: nr konta
za nim cokolwiek wpłacicie to radziłbym dobrze sprawdzić czy te bilety są naprawdę... bo z kupbilet.pl wpłacało się pieniądze na to samo konto na wszystkie mecze-a tu pojawia się jakieś inne konto-dla mnie osobiście trochę to dziwnevivaldi78 pisze:Jest już nr konta w wygenerowanym druku przelewu. Jest on inny niż podał "ełka".takisobienick pisze:Witam.
Pozdrawiam
jeszcze zapytam czy w nazwie tego konta nie jest podany żaden bank-jaki to bank. który to oddział??
-
GebaRadomiak
GieKSa mysle ze oplaca sie jechacGieKSa64 pisze:Mam pytanie do kogoś kto sie mniej więcej w temacie orientuje. Czy warto jechac bez biletów do Klagenfurtu? Ile mi wyjdzie mniej więcej za benzyne z Katowic i z powrotem? Czy dam tam rade znalezc jakieś pole namiotowe czy cokolwiek do przekimania się w 5 osób w czasie naszych meczów?
Tez takie cos planuje i mecz przed telebimem chyba ze wlasnie zastanawiam sie nad tym czy istnieje mozliwosc kupienia biletu w Klagenfurcie bo np jak taki austryjak czy jakas inna narodowosc na bilet na Polska Niemcy itd to czy mozna kupic i wejsc na ten bilet czy tu beda dane osobowe wazne itd
-
takisobienick
Dzwoniłem dzisiaj do pzpnu i przedstawiłem całą sytuacje i koleś nie był wogóle zdziwiony więc chyba wszystko w normie a co do banku to ten co zawsze Dzpl cokolwiek to jest ale jak pamiętam to zawsze na to kazali wpłacać. A co do maili to wszytko sprawdzałem ten sam mail co zawsze ten sam numer strony więc chyba wszystko gra. Jeszcze apropo numeru konta to na Polska-Armenia też było inne niż to podane przez Ciebie ełka tak więc h** wie ile te michały mają kont.ełka pisze:za nim cokolwiek wpłacicie to radziłbym dobrze sprawdzić czy te bilety są naprawdę... bo z kupbilet.pl wpłacało się pieniądze na to samo konto na wszystkie mecze-a tu pojawia się jakieś inne konto-dla mnie osobiście trochę to dziwnevivaldi78 pisze:Jest już nr konta w wygenerowanym druku przelewu. Jest on inny niż podał "ełka".takisobienick pisze:Witam.
Pozdrawiam
jeszcze zapytam czy w nazwie tego konta nie jest podany żaden bank-jaki to bank. który to oddział??
Pozdro
Kategoria 3-Specjalna
Słyszałem że mogą to być bilety na takie miejsca z których jest ograniczona widoczność (np. siedzisz gdzieś za jakimś filarem i nie widzisz całej płyty boiska). Takie bilety nawet mają swoją nazwę "obstructed view". Mogą być to właśnie te wejściówki, tym bardziej że ich cena to tylko 95 zł zamiast 45 euro (ok160 zł). Co o tym myślicie?
Ostatnio zmieniony 17.04.2008, 23:55 przez vivaldi78, łącznie zmieniany 2 razy.
-
takisobienick
do "GieKSa64" - moim zdaniem opłaca się jechać, jest duża szansa że kupisz w miarę tanio bilet jak poczekasz do samego końca, na MS2006 ceny spadałby przed samym meczem, a biletów było od czorta, nawet na taki hit jak 1/8 finału Szwecja-Niemcy, nie dotyczyło to tylko meczów Anglików, którzy skupowali wszystko co było
"takisobienick" - skąd Wy dostaliście te bilety? zapisaliście się do jakiegoś klubu kibica?
and
"takisobienick" - skąd Wy dostaliście te bilety? zapisaliście się do jakiegoś klubu kibica?
and
Polska-Niemcy 2 bilety 3 kat sprzedam info [email protected]
no to macie szczęścietakisobienick pisze:Dzwoniłem dzisiaj do pzpnu i przedstawiłem całą sytuacje i koleś nie był wogóle zdziwiony więc chyba wszystko w normie a co do banku to ten co zawsze Dzpl cokolwiek to jest ale jak pamiętam to zawsze na to kazali wpłacać. A co do maili to wszytko sprawdzałem ten sam mail co zawsze ten sam numer strony więc chyba wszystko gra. Jeszcze apropo numeru konta to na Polska-Armenia też było inne niż to podane przez Ciebie ełka tak więc h** wie ile te michały mają kont.ełka pisze:za nim cokolwiek wpłacicie to radziłbym dobrze sprawdzić czy te bilety są naprawdę... bo z kupbilet.pl wpłacało się pieniądze na to samo konto na wszystkie mecze-a tu pojawia się jakieś inne konto-dla mnie osobiście trochę to dziwnevivaldi78 pisze: Jest już nr konta w wygenerowanym druku przelewu. Jest on inny niż podał "ełka".
Pozdro
-
glinik1921
Witam!
Nie znalazlem takiego tematu na forum, wiec pytanie zadam Tutaj!
Czy ktos z Was ma namiary na noclegi w Klagenfurcie i Wiedniu. Chodzi mi przede wszystkim o miejsca kempingowe(tanio
)
Jesli chodzi o Wieden to znalazlem to: http://www.eurocampings.pl/pl/europie/a ... au-106156/#
a w Klagenfurcie to: http://www.tiscover.at/camping-klagenfurt
Czy ktos z Was dokonywal juz tam rezerwacji? jesli tak to prosze o odpowiedz
p.s. z niemieckiego bez pojecia
Nie znalazlem takiego tematu na forum, wiec pytanie zadam Tutaj!
Czy ktos z Was ma namiary na noclegi w Klagenfurcie i Wiedniu. Chodzi mi przede wszystkim o miejsca kempingowe(tanio
Jesli chodzi o Wieden to znalazlem to: http://www.eurocampings.pl/pl/europie/a ... au-106156/#
a w Klagenfurcie to: http://www.tiscover.at/camping-klagenfurt
Czy ktos z Was dokonywal juz tam rezerwacji? jesli tak to prosze o odpowiedz
p.s. z niemieckiego bez pojecia
-
kaczmarOKS
pociag Poznan- Wieden kosztuje okolo 250 zl + jakas oplata za rezerwacje chyba 20zl (tak mowili w punkcie informacyjnym intercity w Poznaniu) jest znizka dla studentow (nie wiem jak uczniowie) wtedy wychodzi okolo 180zl+ta rezerwcja. z Wienia do Klagenfurtu pociag kosztuje od 25 do bodajze 15 euro w zaleznosci od ilosci osob ktore jada, im wieksza sie jedzie grupa tym taniej. ogolnie "troche" drogo wychodzi podrozowac pociagiem, na bank taniej bedzie busem albo fura na gas
Co do przejazdu to ja jadę autobusem. Wynalazłem firmę, która robi połączęnia na mecze i z Warszawy do Klagenfurtu w dwie strony zapłace 339zł. Nie jest to napewno konkurencyjna cena wobec samochodu (jeśli oczywiscie jedzie komplet osób), ale jak mi w PKP zaspiewali za pociąg ponad 600 zł to im podziekowałem.
http://www.megahome.pl/euro_2008.phpKosa pisze:Daj namiary na tą firmę