P.S. Najpierw była prowokacja Wisły
Komentarze WSZYSTKIE LIGI 11-13 kwietnia
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
1.Hymn jest śpiewany na każdych derbach.Walker pisze:Pytanie do ŁKS - u. Czy śpiewanie hymnu narodowego to u was standard czy tylko tak od okazji ?
A co do Listkiewicza, to jak Misio dostał wreszcie etat w jakiejs mega spółce związanej z Euro 2012 to może spokojnie odejsc dorabiając swoja ideologie, i zwolni miejsce następnemu Misiowi ... i jak spiewa Peja, ".. I nie zmienia się nic !!!"
Rzeczywiście ostatnio na Śląsku niesamowity boom. Ruch na Śląskim koło 15-17 tys (do tego jeszcze dochodzą derby), u siebie słabiej, ale też koło 10. Górnik już klasycznie koło 15-20 tys. GieKSa ostatnie 3 mecze po 10 tys, Piasta też z tego co pamiętam na ostatnim meczu dosyc konkretnie. Bytom też potrafi zaliczyc frekwencje koło 8 kafli. Sosnowiec (mimo, że nie Śląsk, to tuż obok) potrafi się zebrac w sporej ilości.
Do tego jeszcze takie Tychy i jeszcze kilka mniejszych ekip (chodzi mi o frekwencje)
Do tego wyjazdy na bardzo wysokim poziomie tych ekip.
Śląsk wielkościowo porównywalny jest z Warszawą, a jak jest dobry weekend to 3-4 kluby potrafią miec wyższą frekwencje niż Legia, już nie mówiąc o tym gdyby to wszystko zsumowac. Mam nadzieje, że będzie tylko lepiej.
Do tego jeszcze takie Tychy i jeszcze kilka mniejszych ekip (chodzi mi o frekwencje)
Do tego wyjazdy na bardzo wysokim poziomie tych ekip.
Śląsk wielkościowo porównywalny jest z Warszawą, a jak jest dobry weekend to 3-4 kluby potrafią miec wyższą frekwencje niż Legia, już nie mówiąc o tym gdyby to wszystko zsumowac. Mam nadzieje, że będzie tylko lepiej.
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=4259Total pisze:Ale powiem szczerze, że jeśli to żadna prowokacja to dlaczego prawie przez połowę meczu słychać było Lechię Gdańsk, a brak było innych zgodowiczów(Ślaska, Unii)? Wiec daruj sobie, ze to nie byla prowokacja.
Ja powiem inaczej ... dawniej nikomu z nas taka liczba nawet na takim wyjeździe było nie do wyobrażenia...qq pisze:Liczba dobra, ale zeby zaraz miazgaviceroy pisze:Liczba Piastoli w Katosach mizaga, na tym przykładzie mozna uznac jak wiele jest na sląsku klubów z kibicami...respect
![]()
Tyle ile jedzie sie z Gliwic do Katowic niektorzy jezdza na wlasny stadion w tym samym miescie.
choćby takie małe statystyki:::
2006 rok - 230 Chorzów
2007 rok - ok 600
2008 rok 1000 pare
A można powiedzieć że stać nas na jeszcze więcej ...
Ale jak będzie sie okaże
pozdrawiam
Wyb(R)aniec pisze:Ruch Chorzów - Odra Wodzislaw
widzow: ok 8000 (gosci ok 400)
doping z naszej strony dobry momentami bardzo dobry , doping gosci nie slyszalny u nas chyba ze w naszych przerwachdobra gra naszych grajkow i zasluzone 3pkt
Zaraz wyjdzie że sie czepiam ale może ktoś to sprecyzuje19(R)20 pisze:dziś ok 9500 w tym ok 400 Odra
doping średni ale udany powrót na Cichą po ok 5 miesiącach...
WIERNY pisze:Bez przesady panowie! Owszem liczba jak na nich rewelacyjna, ale przecież Śląska było więcej a mają sporo dalej, więc nie podniecajmy się tak mocno.viceroy pisze:Liczba Piastoli w Katosach mizaga, na tym przykładzie mozna uznac jak wiele jest na sląsku klubów z kibicami...respect
Nie ma co porownywac Slaska z Piastem,zachowajmy umiar.
Liczba Piasta bardzo dobra,biorac pod uwage to co bylo wczesniej,moze krok po kroku beda zwiekszac swoja pozycje-a to nie jest na slasku latwe,biorac pod uwage ilosc dobrych ekip.
-
Korona_Kielce
-
Łomżyński KS
-
ktoskadstam
-
Fan_Gwardii
http://i27.tinypic.com/2wn7ajp.jpg
mam pytanko do fanow Kalisza - w relacji piszecie ze Was 200, to zdjecie z tego meczu...???
mam pytanko do fanow Kalisza - w relacji piszecie ze Was 200, to zdjecie z tego meczu...???
Ja tez mam podobne pytanie do fana Chemika. Jakim cudem naliczyłeś 200 osób w młynie? Na Waszej stronie są fotki z meczu. Widać na nich Wasz młyn i licząc nawet zwykłych kibiców stojących poza młynem jest +/- ok.130 sztuk!! 

Ostatnio zmieniony 14.04.2008, 14:48 przez paquito, łącznie zmieniany 1 raz.
Fan_Gwardii pisze:http://i27.tinypic.com/2wn7ajp.jpg
liczone bylo dwukrotnie !
-
KrzychuChemik
Fotka jest z pierwszej połowy.Po stracie bramki wszyscy schodzą sie i jest nas ok 200.Gramy u siebie i o taką liczbe naprawde nie jest ciężko.Jak będę miał z innej części meczu to wklejepaquito pisze:Ja tez mam podobne pytanie do fana Chemika. Jakim cudem naliczyłeś 200 osób w młynie? Na Waszej stronie są fotki z meczu. Widać na nich Wasz młyn i licząc nawet zwykłych kibiców stojących poza młynem jest +/- ok.130 sztuk!!
Już jestem spokojny
Ostatnio zmieniony 14.04.2008, 19:53 przez KrzychuChemik, łącznie zmieniany 2 razy.
smiech z kibiców z Łomżyaha pisze:Moim zdaniem frajersko jest kroić barwy pod postacią bluzy . Wiadomo że bluza to nie szal i nie kosztuje 20zł , bo wiem ze niektórzy na taką bluze kosztu ponad 100zł zbierają , odłkadają sobie pieniądze.Jak to uczeń bez własnych dochodów , potępiam takie zachowania!
Z czym tu w ogole polemizowac , kazdy kto zaklada jakis gadzet kibicowski musi sie liczyc ze moze przyjsc mu go bronic , a co za tym idzie ze moze go stracic . Skoro to dla kogos duzy wydatek to niech sobie kupi zwykla bluze , bez akcentow kibicowskich , to na pewno jej nie straci .stradivarius pisze:Trochę chłop racji ma,bo 100 drogą nie chodzi,ale "pieniądze to nie wszystko".net12345 pisze:smiech z kibiców z Łomżyaha pisze:Moim zdaniem frajersko jest kroić barwy pod postacią bluzy . Wiadomo że bluza to nie szal i nie kosztuje 20zł , bo wiem ze niektórzy na taką bluze kosztu ponad 100zł zbierają , odłkadają sobie pieniądze.Jak to uczeń bez własnych dochodów , potępiam takie zachowania!![]()
![]()
Także kibice ŁKSu niech mają ze sobą paragon zakupu i wtedy można będzie sprawdzić cenę bluzy i zdecydować czy kroić czy zostawić.