a ****!
już jakiś czas temu było tu wklejone zdjęcie takiego grillowania bodajże Jagi, na pewno wcześniejsze niż Jastrzębia
niestety go odnaleźć nie mogę
jak sie juz czepiamy to grila(takiego z kielbaskami rzecz jasna) robil tez Radomiak w specjalu do Gdanska 2lata temu tyle ze nie wiem czy udokumentowne jest to na fotach
nie wiem co Was tak smieszy. staruszek spoko jesli czuje sie na silach i jest wsrod kibicow. przynajmniej nie nalezy do tych co na mecze nie chodza a mowia o chuliganach na stadionach. tak samo ci kolesie z wioskowa druzyna - sa tacy jacy sa, ale czy to powod zeby sie z nich brechtac?? dla mnie normalne foto - tak jakby nikt codziennie nie widzial zulkow po wioskach.
Nie rozkminiam jak można się naśmiewać z tego gościa, tym bardziej iż z relacji Wiślaków, ten pan dopingował w meczu. Zupełnie nie trafiona fotka i kiepska prowokacja. dokładnie jak napisał jablerr, u Was takich gości sie napi****ala
tu nie chodzi o to ze sie smieja z dziadka tylko z sytuacji ktora tam jest przedstawiona. jest Starsza osoba po srodku a wokol niej same dzieci.... ta rozkmina... Dziadek nikomu tam nie przeszkadza a wrecz przeciwnie chwala mu za to ze jest na meczu
Nie ma to jak za każdym razem wyciągać te same argumenty. Brakuje nowych czy nie piszą o nich na internecie i przez to ich nie znasz ?
Ten filmik jest tu wklejany średnio co kilka miesięcy przy okazji "krakowskich" sporów, aż nudne się to robi.
chyba masz coś związane z tym zdjęciem jesteś gejem?? widać ewidentnie ze to zwykły przypadek. nie wiem co w tym takiego specyficznego. Ten temat spadł już na sam dol tak samo jak to forum ku*** zdjęcia niektóre z d*** wyjęte a sie czegoś ktoś doszukuje na sile
To chyba ciebie pojebało, ja jestem z Tychów i nic wspólnego z Olimpią nie mam i też uważam że ta fotka to żenada i szukanie na siłe czegoś czego w rzeczywistości nie ma. Najlepiej jest siedzieć przed kompem i szukać "specyficznych" fotek zamiast ruszyć dupsko i pójść na mecz.