prawda w oczy kole...AGBD pisze:Dac takim internet...Danzing-chwm pisze:Lechia prawdopodobnie przygotuje 2tyś. biletów dla kibiców Legii żeby zagrać ITI na nosie. Takie są wstępne ustalenia. A ilu kibiców Legii zjedzie to zależy tylko od nich!
W Gdyni tradycyjnie pewnie przestraszą się Lechii i wpuszczą lub nie 300 kibiców!

Puchar Polski (temat zbiorczy) ;)
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
-
Malo sie tutaj wpisuje ,ale jak ktos taki wypisuje bzdury to kurwica bierze.Gdyby to zalezalo od nas kibicow dalibysmy Wam 2 tys biletów.Ale Was przeciez boi sie kazdy ,i na same słowo "Lechia" ma nawalone w gacie ,i barykaduje sie w domu.I polecam [link] w temacie PP zajrzec di komentarzy "Gdansk - Warszawa wspolna sprawa" 

-
-
A gdzie masz napisane że kibice Arki sie przestraszą?Wystarczy że wasi działacze robia w gacie i już nie wejdziemy.Swoja droga to sie czegos innego spodziewałem po Potarze ,ale niestety sie myliłem.OBIEKTYWNY pisze:Malo sie tutaj wpisuje ,ale jak ktos taki wypisuje bzdury to kurwica bierze.Gdyby to zalezalo od nas kibicow dalibysmy Wam 2 tys biletów.Ale Was przeciez boi sie kazdy ,i na same słowo "Lechia" ma nawalone w gacie ,i barykaduje sie w domu.I polecam [link] w temacie PP zajrzec di komentarzy "Gdansk - Warszawa wspolna sprawa"
Była szansa na normalność w czasie derbów ,ale niestety Wasze(władzy klubowej)podchody z ilościa biletów dla nas raczej przekreśliły szanse na dalsze rozmowy w podobnych tematach
-
Normalnosc to byla w latach 80Romano pisze:A gdzie masz napisane że kibice Arki sie przestraszą?Wystarczy że wasi działacze robia w gacie i już nie wejdziemy na [link].Swoja droga to sie czegos innego spodziewałem po Potarze ,ale niestety sie myliłem.OBIEKTYWNY pisze:Malo sie tutaj wpisuje ,ale jak ktos taki wypisuje bzdury to kurwica bierze.Gdyby to zalezalo od nas kibicow dalibysmy Wam 2 tys biletów.Ale Was przeciez boi sie kazdy ,i na same słowo "Lechia" ma nawalone w gacie ,i barykaduje sie w domu.I polecam [link] w temacie PP zajrzec di komentarzy "Gdansk - Warszawa wspolna sprawa" :lol:
Była szansa na normalność w czasie derbów ,ale niestety Wasze(władzy klubowej)podchody z ilościa biletów dla nas raczej przekreśliły szanse na dalsze rozmowy w podobnych tematach
Na Ejsmonda Wychowani..
-
-
1/4 finału - 1-2 kwietnia, 8-9 kwietnia
Arka Gdynia - Wisła Kraków 1 kwietnia, 18:15
Zagłębie Lubin - Polonia Warszawa 2 kwietnia, 19:00
Legia Warszawa - Lechia Gdańsk 2 kwietnia, 18:15
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski - Ruch Chorzów 1 kwietnia, 18:00
Wisła Kraków - Arka Gdynia 8 kwietnia, 18:00
Polonia Warszawa - Zagłębie Lubin 9 kwietnia, 17:45
Lechia Gdańsk - Legia Warszawa 9 kwietnia, 17:45
Ruch Chorzów - Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski 8 kwietnia, 17:45
Ciekawi mnie ile hipokryzji będzie w 1 meczach pucharu, jako że odbywają się one w okolicach obchodów rocznicy śmierci Karola Wojtyły. Pożyjemy zobaczymy.
Arka Gdynia - Wisła Kraków 1 kwietnia, 18:15
Zagłębie Lubin - Polonia Warszawa 2 kwietnia, 19:00
Legia Warszawa - Lechia Gdańsk 2 kwietnia, 18:15
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski - Ruch Chorzów 1 kwietnia, 18:00
Wisła Kraków - Arka Gdynia 8 kwietnia, 18:00
Polonia Warszawa - Zagłębie Lubin 9 kwietnia, 17:45
Lechia Gdańsk - Legia Warszawa 9 kwietnia, 17:45
Ruch Chorzów - Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski 8 kwietnia, 17:45
Ciekawi mnie ile hipokryzji będzie w 1 meczach pucharu, jako że odbywają się one w okolicach obchodów rocznicy śmierci Karola Wojtyły. Pożyjemy zobaczymy.
-
-
-
Zero szacunku dla ludzi bez honoru.
[link]
[link]
Danzing-chwm pisze:Jak łatwo policzyć kibiców Arki zasiądzie na trybunach około 6tyś. dokładnie 5700.
Kibic SKS-u mobilizacji na miniderby SKS- ARKA 2blabla44 pisze: Chuliganie wolnego miasta,pisze sie Danzig.
Kibic SKS pisze: Tylko niech ktos nie sciemnia ze nie moze byc ,bo jedzie na komunie !!!
Ja niestety musze 16 marca jechac na chrzest bratanka do Kielc.
-
-
Oficjalnie alko, ale z tych co nie weszli to tylko kilka osób było zawianych...;) pisze:Można dodać, że kilkudziesięciu Lechistów nie wchodzi i wyniknął mały dym, szarpanie płotem. Nie wiem z jakich to powodów było? Brak biletów? Alko?
Wytrawny Melanżownik pisze:wy wszyscy jestescie pojebani pokolenie bravo
r******* te forum w c***!!!
-
- ostatnie ostrzeżenie
Brali "na bok" ludzi od 0.2 promila.
Poza tym mecz pełen bluzg na poziomie 10-latka z jednej jak i z drugiej strony. Legia dała się sprowokować dopingiem dla Wisły i tak się zaczęło.
PS. Ochrona na Legii jest maksymalnie popierdolona, szczególnie ten gruby,łysy c*** (pewnie Legioniści kojarzą i wiedzą o kogo chodzi). Współczuje
Poza tym mecz pełen bluzg na poziomie 10-latka z jednej jak i z drugiej strony. Legia dała się sprowokować dopingiem dla Wisły i tak się zaczęło.
PS. Ochrona na Legii jest maksymalnie popierdolona, szczególnie ten gruby,łysy c*** (pewnie Legioniści kojarzą i wiedzą o kogo chodzi). Współczuje
-
Zagłębie - Polonia
Na meczu 5 osób, mimo braku sektora dla przyjezdnych. Wprowadzeni przez Zagłębie. Z naszymi jeden Arkowiec - dzieki za wsparcie.
Na meczu 5 osób, mimo braku sektora dla przyjezdnych. Wprowadzeni przez Zagłębie. Z naszymi jeden Arkowiec - dzieki za wsparcie.
Ostatnio zmieniony 04.04.2008, 12:09 przez Jankes_KSP, łącznie zmieniany 1 raz.
POLONIA PONAD ŻYCIE
-
Wisły 120 szala.PetykLG pisze:Byliśmy w liczbie ok 200/250 (plus Wisła) osob z flagami CHWM i Arki która została spalona na oczach sledzi.Dopingujemy jak na skład dość czesto i wyraźnie w przestojach sledzi.
Ogolnie to dziwota ze wchodzimy bez wiekszych problemow po wpisaniu sie wczesniej na listy.z ultras u nich dobrze wyszły flagi które klub zakupił wygladało naprawde dobrze.Mecz z wyzwiskami i bez tolerancji dla gospodarzy z naszej strony.
a wynik to 0-0
Wiiiiiiiisssssłaaaaaaaaa....
-
-
Nawet ku*** niewiesz w jakim celu nim szarpali i się udzielasz... Nie odpisuj.Browarski pisze:Hmm...i ktoś się tu z kogoś naśmiewał...;) pisze:Można dodać, że kilkudziesięciu Lechistów nie wchodzi i wyniknął mały dym, szarpanie płotem. Nie wiem z jakich to powodów było? Brak biletów? Alko?
PS. Jedno pytanko: to Ty (Browarski) u Nas jako pierwszy ew. drugi wszedłeś na sektor? Pytam z ciekawości.
SEX, ALKOHOL, MORDOBICIE
-
A w jakim celu jest ci potrzebna ta wiedza...będziesz nas rozkminiał przez neta???mlody_kibic pisze:PS. Jedno pytanko: to Ty (Browarski) u Nas jako pierwszy ew. drugi wszedłeś na sektor? Pytam z ciekawości.Browarski pisze:Hmm...i ktoś się tu z kogoś naśmiewał...;) pisze:Można dodać, że kilkudziesięciu Lechistów nie wchodzi i wyniknął mały dym, szarpanie płotem. Nie wiem z jakich to powodów było? Brak biletów? Alko?

a odpiszę, (strasznie w tobie dużo agresji "młody kibicu" ale wiem, to teraz takie modne napiąc się na necie)Nawet ku*** niewiesz w jakim celu nim szarpali i się udzielasz... Nie odpisuj.

POLONIA WARSZAWA
-
-
Po pierwsze to jestem z Legii, a nie Lechii. Po drugie to nie było szarpanie płotem od klatki, tylko szarpanie płotem za trybunami przy kanałku, ponieważ kaski otoczyły kibiców i jeśli dobrze widziałem to im gaz wrzucono. Tyle z mojej strony panie kumaty.Browarski pisze:Hmm...i ktoś się tu z kogoś naśmiewał...;) pisze:Można dodać, że kilkudziesięciu Lechistów nie wchodzi i wyniknął mały dym, szarpanie płotem. Nie wiem z jakich to powodów było? Brak biletów? Alko?
-
A w jakim celu jest ci potrzebna ta wiedza...będziesz nas rozkminiał przez neta??? :Dmlody_kibic pisze:PS. Jedno pytanko: to Ty (Browarski) u Nas jako pierwszy ew. drugi wszedłeś na sektor? Pytam z ciekawości.Browarski pisze:Hmm...i ktoś się tu z kogoś naśmiewał... :lol:;) pisze:Można dodać, że kilkudziesięciu Lechistów nie wchodzi i wyniknął mały dym, szarpanie płotem. Nie wiem z jakich to powodów było? Brak biletów? Alko?
Tak chcialem Cie rozkminic, jezeli to Ty to proponuje wszystkim zakonczyc polemike z tym czlowiekiem bo napewno przy [link] madrzejszy nie jest niz na stadionie. Moim zdaniem nie napialem sie w zadnym z postow, natomiast Ty robisz to przy kazdej odpowiedzi. Agresji tez we mnie nie znajdziesz, jestem spokojnym czlowiekiem.Nawet ku*** niewiesz w jakim celu nim szarpali i się udzielasz... Nie odpisuj.
a odpiszę, (strasznie w tobie dużo agresji "młody kibicu" ale wiem, to teraz takie modne napiąc się na necie) :lol: :lol: :lol: szarpali pewnie w takim samym, czyli żadnym...no bo co chcieli tym osiągnąć???? :lol:
Pozdrawiam.
SEX, ALKOHOL, MORDOBICIE