Na dzisiejsze derby zorganizowaliśmy zbiórkę na rynku o godzinę 14:00 Zbieramy się w około 500 osób i chcemy ruszana rynek. W tym momencie dostaliśmy informację, że Górnik wpadł pod kasy lecz od nas nikogo tam nie było. ...
To kto was poinformował ze Górnik jest pod kasami ? Zarząd klubu?
do M.O.W.
Amigo pisze od dwukrotnej wizycie pod kasami a ty o zdobywaniu młyna. Co ma jedno do drugiego?
Benek nie napinaj się. Tak jak napisał już M.O.W, że było tam, oprócz pikników 10 osób z jednego FC, więc czytaj uważnie. Co do reszty informacji to nie wiem czy śmiać się czy płakać, ale jak ostatnio u nas byliście to też było zawyżanie liczb i takie ploty, że jesteście u siebie itd. Nie mam zamiaru tu polemizować, bo i tak t nie ma sensu. To że piszecie, że wszędziej było widać Górnik to z jednej strony racja, ale w końcu jak dostaliście 2 tys. biletów to jakoś tu musieliście się dostać. Kasy Odry wcale nie zdobyte. Osobiście sam widziałem dużo samochodów, ale nikogo nie widziałem w szalu pod kasami czy na stadionie.
Na pewno mogę dodać, że dużo szali zmieniło właściciela, i w jedną i drugą stronę.
Tyle z mojej strony, więcej już nie mam zamiaru pisać na ten temat.
Ostatnio zmieniony 31.03.2008, 11:46 przez 1922, łącznie zmieniany 1 raz.
ok 2300 sprzedanych biletow + ludzie ktorzy weszli za darmo lub nie weszli (stali caly mecz za brama) + ludzie ktorzy przeszli z waszych sektorow od strony trybuny do naszych (nie dalo sie tego nie zauwazyc).
wasz klub zarobil na kibicach gości ok 35 000 dla waszego klubu sa to nie male pieniadze, majac na uwadze ze i was bylo z 5-6 tys z pewnoscia byl to finansowy sukces.
Nie bede z wami polemizowal przedstawilem jedynie nasze podliczenie. Moge sie oczywiscie zgodzic ze przy tak bliskim wyjezdzie i tej ilości osób wchodzi w rachube rozbieznosc +-100 osob.
Ile Widzewa na Cracovii , podacie wkońcu oficjana liczbę , czy jeszcze ustalacie?
Zobacz sobie dwie strony wcześniej jak ustalacie online waszą liczbe na Zagłębiu jeden twierdzi ze 5 tysi drugi ze 8 a następny ze 7, a o nasza liczbe niech cie głowa nie boli jak zwykle była dobra.....
Ale po cholerę odbijasz piłeczkę?
Pytam poprostu o Waszą liczbę , tymczasem po 2 dniach od wyjazdu nigdzie nie mozna jej znaleźc.Jestem zwyczajnie ciekaw.
chora_krowa pisze:
Dobrze, pojade zobacze. Kropkowac wiecej nie mam zamiaru, powiem wiecej , ciagnac tego tematu tez.
Jak tak twierdzicie ze was tylu bylo to tak twierdzcie. Ja odnioslem sie do zdjec.
Ty odnoszisz sie do zdjęć, my do tego ilu było naprawdę. Bardzo dobra ilość jak na nasze możliwości i tyle. Strasznie to was-Legię musi boleć...kropkowania, dyskusje...co chcecie udowodnić???
Zaczynasz w liczbie pojedynczej a kończysz w liczbie mnogiej. Wydaje mi się że z jedną tylko osobą prowadzisz konwersacje. CAŁA Legia w tym nie uczestniczy, więc nie wrzucaj wszystkich do jednego wora!
PS. Mnie np. wasza liczba ani grzeje ani ziębi.
pzdr
W 100% sie zgadzam ludzie na tym forum powinni zrozumieć ze polemizują z danymi osobami a nie wszystkimi kibicami danego klubu.
Mecz Odra - Górnik rozpoczął się z 18-minutowym poślizgiem, gdyż dwutysięczna rzesza kibiców Górnika Zabrze wywiesiła dwa transparenty, które nie spodobały się delegatowi PZPN. Na białych płótnach widniały napisy „Stop katom w niebieskich mundurach” oraz „Ćwikła trzymaj się”. Sędzia nie zezwolił na rozpoczęcie meczu, aż do chwili zdjęcia feralnych transparentów. Na ten moment trzeba było czekać aż kilkanaście minut. Pomogły dopiero prośby Tomasza Hajty i Jerzego Brzęczka.
- Górnikowi i tak grożą kary! Nie możemy sobie pozwolić na takie zachowanie skoro za pięć lat mamy organizować Mistrzostwa Europy – argumentował delegat Jerzy Miedziński.
Fajnie brzmi tłumaczenie Odry W.
Godzinę przed meczem mieliśmy zbiórkę na rynku .. A nie łaska było zrobić wcześniej ?? Przecież doskonale wiedzieliście jakie ilość Górnika do was jadą .. Ehhh Poprostu może celowo byliście na rynku bezpieczni ??
Dodam wszystkim gorącym głową ze nie reprezentuje nikogo z KSG ani ich zgód. To tylko moje osobiste odczucie.
a mozna nizej??:D.Ten post to riposta na madrosci lechistow.
Kolega "wielokropek" z Legii to dla mnie miszcz .
Rowniez koledzy z Gornika i Odry sa w czolowce miszczow
LzsKleszczewko pisze:a mozna nizej??:D.Ten post to riposta na madrosci lechistow.
Od kiedy jesteśmy kolegami mistrzu Jak widać można
fan pisze:czy z Polonią na w Gdańsku nie było wogóle Arki??
Nie było. Była za to Korona w sile dwóch osób. Dzięki za wsparcie na tak dalekim wyjeździe.
Od nas też kilka osób na Legia - Korona. Ciężko powiedzieć ile, ale było to słownie kilka osób.
Nie wiem czy tylko mi sie wydaje,ale widac jakies ostatnio liczniejsze wyjazdy wielu ekip,czesto nawet takich,dla ktorych liczny wyjazd byl abstrakcja...jak chocby Polonia...choc akurat liczny wyjazd Polonii,jakos mnie cieszy
Kiju pisze:Nie wiem czy tylko mi sie wydaje,ale widac jakies ostatnio liczniejsze wyjazdy wielu ekip,czesto nawet takich,dla ktorych liczny wyjazd byl abstrakcja...jak chocby Polonia...choc akurat liczny wyjazd Polonii,jakos mnie cieszy
250 to jest liczny wyjazd? pociąg specialny, wekend, mecz naglasniany od dawna, 2 miliony ludzi w miescie,dofinansowanie klubu! Mysle ze kluby z najmniejszych miejscowosci przy takiej organizacji byly by wstanie pojechac w wiekszej liczbie.
Michał z Łodzi pisze:Który to w historii wyjazd Polonii specjalem?
Ja pamiętam tylko jeden, do Nowego Dworu Maz.
Był jeszcze na pierwszy oficjalny mecz Cracovia - Polonia. Pojechało nas wtedy 400.
Wyjazd owszem niezły, ale mógł być o wiele lepszy. Pojechało sporo osób które chodzą od niedawna a nie było wielu które łażą od lat.
Nie ma jednak co się spodziewać, że wyjazdy po kilkuset osób staną się u nas normą. Szkoda, ale "wyżej d*** nie podskoczysz".
Gdyby nie pomoc klubu to by tego wyjazdu specjalem nie było.
kolba pisze:
250 to jest liczny wyjazd? pociąg specialny, wekend, mecz naglasniany od dawna, 2 miliony ludzi w miescie,dofinansowanie klubu! Mysle ze kluby z najmniejszych miejscowosci przy takiej organizacji byly by wstanie pojechac w wiekszej liczbie.
Dla mnie wyjazd Polonii jest liczny,naet bardzo liczny,moze bedzie poczatkiem lepszych liczb Polonii na innych stadionach.
Dzisiaj w Pradze odbyły się derby pomiędzy Slavią a Spartą na Strahovie, zapewne reprezentanci KSG wspomagali Slavię, więc może tym samym przybliżą kulisy spotkania, bo w 2. połowie zarówno na łuk zajmowany przez Spartę jak i Slavię wjeżdżały służby porządkowe, co najmniej jedna flaga Slavii doszczętnie zniszczona w czasie próby dostania się mundurowych, niepokoje na sektorach z tego co zrozumiałem(czeski mimo wszystko nie jest tak oczywistym językiem jakby się zdawało) były spowodowane przez użycie generalnie pirotechniki przez fanów obu drużyn, a zwłaszcza petard hukowych, chociaż mozliwe, że to babol, więc nie ręczę..
LzsKleszczewko pisze:a mozna nizej??:D.Ten post to riposta na madrosci lechistow.
Od kiedy jesteśmy kolegami mistrzu Jak widać można
Wiedzialem ze jakis tluk nie zlapie o co chodzi z miszczem
Weekend z udzialem kibicow Stalówki... Sobota w 29 osob wspieramy swoich Braci z Czestochowy a dzien pozniej w 4 osoby jestesmy na meczu Znicz Pruszkow-Stalówka lecz z braku listy imiennej nie zostajemy wpuszczeni do sektora gosci.
P.B pisze:w jakich okolicznosciach zginol ŚP Mari ? jego nazwa widniala na transparencie Ruch - Lech ?
na meczu ŁKS - Zagłębie tez wywieszamy transparent MARI PAMIETAMY (w barwach Areczki) i drugi transparent NIGDY NIE ZOSTANIESZ SAM (w Naszych barwach). na początku meczu stoimy tworząc krzyz, przez pierwsze 5 minut bez dopingu i flag.