Perypetie z producentem były ale co do jakości wykonania szala nie można mieć jakichkolwiek pretensji.
Polonia Bytom - patologia zoorganizowana !
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
Rozumiem że kolega wyżej pije do mnie i barw klubowych. Woli wyjaśnienia.
Flaga Ukrainy ;
Flaga RKS :
WiaC różnice w umieszczeniu barw na fladze? Jak nie wiesz to nie pisz!
Wiadomo nie od dziś że czcionka gotycka jest typowo niemiecką , i dlatego stwierdziłem że jest nietrafiona na szaliku Polski, ale nie odbiegajmy od tematu.
www.YBB.prv.pl pisze:Rozumiem że kolega wyżej pije do mnie i barw klubowych. Woli wyjaśnienia.
Flaga Ukrainy ;
Flaga RKS :
WiaC różnice w umieszczeniu barw na fladze? Jak nie wiesz to nie pisz!
Wiadomo nie od dziś że czcionka gotycka jest typowo niemiecką , i dlatego stwierdziłem że jest nietrafiona na szaliku Polski, ale nie odbiegajmy od tematu.
[link] a to co takiego, skoro gotyk to czcionka typowo niemiecka?
Na c*** mi, ku***, Twoje kwiaty...
Na c*** mi, ku***, Twoje łzy...
Na c*** mi, ku***, te dramaty...
Na c*** mi, ku***, jesteś Ty???
nie no kolego nie rob sobie jej i nie udawaj ze pozjadales wszystkie rozumy:) gotyk jak sama nazwa wskazuje charakteryzuje pewien okres w historii swiata,styl, wiec nie mow ze jest niemiecki, bo jest tak samo niemiecki jak i francuski, angielski czy polski...
musze powiedziec ze szale ktore robi mariusz z ok wychodza przekozacko , kazdy wzór wychodzi perfekcyjnie !!
pozatym wychodzi tanio i moim zdaniem za jakis czas przejmie on rynek szali
szczena_uns pisze:musze powiedziec ze szale ktore robi mariusz z ok wychodza przekozacko , kazdy wzór wychodzi perfekcyjnie !!
pozatym wychodzi tanio i moim zdaniem za jakis czas przejmie on rynek szali
zależy kto co bedzie wolał bo jak wiadomo gatunkowo sa zupełnie inne,lecz faktycznie projekty wychodza znacznie dokładniej.
Szale od 10 sztuk ,ostatnia mój szal..W sytuacji gardłowej szale docierają do odbiorcy w 7 dni roboczych.Standardowo 14 dni roboczych.Każdy projekt jest traktowany indywidualnie.
Nr gg:215819 nr tel:508153568 e:mail:[email protected],wzór wykonywany po akceptacji przez klienta.Ostatnia mój szal.
Ceny dla ilości szali dzianych z wzoru.
10sztuk 19 zł/szt
15sztuk 17 zł/szt
20sztuk 14,5 zł/szt
30sztuk 13 zł/szt
Koszty przesyłki nie wliczone(dla paczek do 30 kg 35 zł bez pobrania).W odległóści do 100 km od Jasła koszty transportu ponoszę Ja.
Szale nie są wykonywane przez Tomka Szulca,Kibicowskie.pl,Okz Krakowa.
Dzięki uprzejmości Rista -ponieważ nie mogę się zalogować na tym forum umieszczam tą reklamę -zapraszam do współpracy.
Viking78
Ostatnio zmieniony 12.04.2008, 22:11 przez risto, łącznie zmieniany 1 raz.