Oświadczenie Stow. Kibiców GKS Katowice
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
według mnie w to wszystko powinien się wmieszać Ogólnopolski Związek Stowarzyszeń Kibiców!! zaangazowanie OZSK pokazałoby, że kibice tworzą jedność, wspólnie opowiadają się za pewymi rozwiazaniami i działaniami. Wiadomo, że stowarzyszenie ma wieksze przebicie i dostęp do mediów, aniżeli kibice jednego klubu.
Nie wiem jak to dokładnie wyglada, ale zawsze można narobić szumu medialnego ogłaszając coś w rodzaju inicjatywy obywatelskiej, chęć uzbierania 100tys podpisów, w celu zmiany ustawy. Cel sam w sobie może trudno osiągalny, ale sama idea mogłaby ukazać siłę przebica grupy jaką są kibice.
Nie wiem jak to dokładnie wyglada, ale zawsze można narobić szumu medialnego ogłaszając coś w rodzaju inicjatywy obywatelskiej, chęć uzbierania 100tys podpisów, w celu zmiany ustawy. Cel sam w sobie może trudno osiągalny, ale sama idea mogłaby ukazać siłę przebica grupy jaką są kibice.
http://forumgieksy.pl/forumdisplay.php? ... 9047b&f=37
działa wam ? bo mi i znajomym nie, przypadek ?
-
michal1989
- Kontakt:
-
patyczakos
- Kontakt:
serwer mógł nie wytrzymać ilości odwiedzającychPozytywny pisze:http://forumgieksy.pl/forumdisplay.php? ... 9047b&f=37
-
Grupa trzymająca Władzię
-
Fighting Dragon Tokyo
Normalnie szok gdy to czytam
Tego nie można tak tego zostawić! Brawo, że klub broni kibiców oficjalnie na www.gieksa.pl
Członkowi klubu ukradli 4000 zł! Szok!
To nawet przeczyta zwykły społeczniak i jest w szoku! Niech to trafia gdzie tylko się da! Byle było głośno o tym!
Mam nadzieję, że jutro Kraków pomoże transparentem nagłośnić tą sprawę!
Członkowi klubu ukradli 4000 zł! Szok!
To nawet przeczyta zwykły społeczniak i jest w szoku! Niech to trafia gdzie tylko się da! Byle było głośno o tym!
Mam nadzieję, że jutro Kraków pomoże transparentem nagłośnić tą sprawę!
Powiem tak. Jestem jednym z wielu organizatorów tej akcji i... jestem w szoku. Dziękujemy za wyrazy poparcia i otuchy. Oraz wszelkiej pomocy. Pomaga nam cała kibicowska Polska. Dziękujemy.
Dziś pojawia się u nas TVN 24, GW, TV Silesia, TVP 3 - Aktualności, TVP 3 - pasmo ogólnokrajowe.
Walczyć będziemy na pewno.
PS. jeśli ktoś ma coś do mnie/do nas - jakis news/info to proszę o kontakt telefoniczny, a nie internetowy, gdyż teraz siedzimy w klubie po kilka godzin dziennie i ciężko jest dojść do sieci.
Dziś pojawia się u nas TVN 24, GW, TV Silesia, TVP 3 - Aktualności, TVP 3 - pasmo ogólnokrajowe.
Walczyć będziemy na pewno.
PS. jeśli ktoś ma coś do mnie/do nas - jakis news/info to proszę o kontakt telefoniczny, a nie internetowy, gdyż teraz siedzimy w klubie po kilka godzin dziennie i ciężko jest dojść do sieci.
Przed chwila w telewizji cyfrowej DVB-T TVN24 była rozmowa red. Justyny Wysockiej z kibicami GKS. 5(?) kolesi z czego wypowiadało się dwóch. Szkoda że musieli to przedstawić w tak dużym skrócie, ale dobre i to.
Dziennikarka zadawała dobre pytania, widać że dobrze znała temat, ale jak sama przyznała, czytała o tym wszystkim na forum GKS i Górnika
Dziennikarka zadawała dobre pytania, widać że dobrze znała temat, ale jak sama przyznała, czytała o tym wszystkim na forum GKS i Górnika
Moja mała sugestia - mozna zalozyc temat typu "Brutalosc policji, ochrony itp." i przykleic. I w tym temacie mozna by bylo wrzuca wszelkie przejawy brtualnego zachowania "sluzb porzadkowych" - niestety, pewnie po kazdej kolejce jakas ekipa mialaby kilka dowodow na to dranstwo. Ale wtedy kazda osoba (np. dziennikarze) moglaby wejsc w ten temat i zobaczyc jak to naprawde wyglada. Otworzyloby to troche oczy naszemu spoleczenstwu. Jesli modowe zgadzaja sie - to prosze o taki temat i przyklejenie.
GKS - trzymajcie sie...
STOP POLICYJNEJ PRZEMOCY i BEZKARNOSCI.
GKS - trzymajcie sie...
STOP POLICYJNEJ PRZEMOCY i BEZKARNOSCI.
-
Gordon Shumway
-
Necromans01
Moim zdanie każda ekipa powinna przeprowadzić zbiórkę kasy na najbliższym meczu. Myśle że to da lepszy efekt niż pojedyncze wpłaty, bo jeden da mniej drugi więcej i się uzbiera a przykładowo jak kogoś stać na 5 zł nie będzie pewnie robił przelewu a każdy grosz się liczy.
To tylko moje zdanie i u nas tak na pewno zrobimy.
Chłopaki czymajcie się!
Chłopaki czymajcie się!
-
mks-korona-kielce.prv.pl
Stanowisko SKKK Z-K
http://www.mks-korona-kielce.pl/news/show/213/
http://www.mks-korona-kielce.pl/news/show/213/
-
Żaba-Katowice
zbiórka kasy juz jest prowadzona i z tego co domnie dotarło w klubie przebiega nadzwyczaj dobrze,chodzi to o kase na adwokatow itp...lepiej jesli w tej kwestii wypowie sie ktos kto to prowadzi ja tylko dodam ze dzis o godz 19 na tvn w faktach,tvn24 ma byc wywiad z kibicami.Necromans01 pisze:Moim zdanie każda ekipa powinna przeprowadzić zbiórkę kasy na najbliższym meczu. Myśle że to da lepszy efekt niż pojedyncze wpłaty, bo jeden da mniej drugi więcej i się uzbiera a przykładowo jak kogoś stać na 5 zł nie będzie pewnie robił przelewu a każdy grosz się liczy.
Chłopaki czymajcie się!
-
Żaba-Katowice
-
Żaba-Katowice
-
lokiec2007
-
kaczmarOKS
-
lokiec2007
-
gdańszczanin
-
19MYSLOWICE64
Ostatnio zmieniony 26.03.2008, 21:35 przez Detonator, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Totus tuus