Jurand ze Spychowa pisze:hasło z vlepki Cidrów antyPB pierwsza klasa
Weź sie ogarnij. Cidrok komentujacy vlepke cidroków.
Vlepki z Zarszyna..... Dzieki chlopaki za ostrzezenie. Bede wiedział gdzie nie wjezdzac
Polonia Bytom - patologia zoorganizowana !
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
Jurand ze Spychowa pisze:hasło z vlepki Cidrów antyPB pierwsza klasa
Vlepki z Zarszyna..... Dzieki chlopaki za ostrzezenie. Bede wiedział gdzie nie wjezdzac
Haslo z Zarszyna debilnie zerzniete prawie słowo w słowo z oiedlowej vlepki RTSu.
i co teraz afere bedziesz krecil bo haslo skserowane ?? rozumie jakas grafika wymyslona przezd dany klub czy cos w tym stylu ale teraz orginalne i kozackie haslo jest teraz nie mozliwe prawie (prawie robi wielka ruznice ) bo wiekrzosc hasel jest juz wykozystana...
Vlepki ogole przecietne niczym sie nie wyruzniaja ale ogolem na +
Pozdrawiam
manolo_pb pisze:
Haslo z Zarszyna debilnie zerzniete prawie słowo w słowo z oiedlowej vlepki RTSu.
i co teraz afere bedziesz krecil bo haslo skserowane ?? rozumie jakas grafika wymyslona przezd dany klub czy cos w tym stylu ale teraz orginalne i kozackie haslo jest teraz nie mozliwe prawie (prawie robi wielka ruznice ) bo wiekrzosc hasel jest juz wykozystana...
Vlepki ogole przecietne niczym sie nie wyruzniaja ale ogolem na +
Pozdrawiam
Chłopaku pokaz mi gdzie ja krece afere?Hę?Heh,napisalem tylko fakt,i tyle.
Pozatym zamiast znajdowac wszedzie afery(na nazwisko masz Kaczynski ?) poucz sie lepiej poprawnej polszczyzny.
Witam mam takie pytanie co do projektowania VLEPEK
bo mam Adobe Photoshop 7 i robie w nim vlepeczki ale nie wychodza one tak efektownie jak wklejane tutaj mam tez CORELA DRAW X3 i powiedzcie w czym lepiej robic? i w ktorym beda lepiej wychodzily i jeszce jak ktos mogl by jakos z grobsza wytlumaczyc obsloge tego Corela bo sie nie moge polapac:(
POZDROO
no Photoshopa to nie jest łatwo się nauczyć polceam jakies nowsze wersje bo nie wszystkie brushe będą działały. Ja cisnę w CS2 i jest ok pozdrawiam i jak poprzednik życzę dużo cierpliwości
"To co nie zabija wciąż wzmacnia nas, a to co nas czeka pokaże czas..." TAG