Anglia U21 - Polska U21 25.III.2008
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Jak zamawialem bilety to koles sie mnie pytal czy chce bilety na "polski sektor".Lon(RKS)don pisze:widze ze wszyscy maja WL3 nie wiem czy to dobrze czy to zle bo od Nas wszyscy WL4
Dokladnie,mam nadzieje ze ktos sie znajdzie.Robert78 pisze:10 osób z Worcestershire na WL3.
Jak znajdzie się ktoś chętny do prowadzenia dopingu to może być ciekawie....
...
-
troche o kibolach Wolverhampton Wanderers,bo w sumie mecz na ich Molineux, kiedys ekipa Subway Army (od podziemnego przejscia z dworca kolejowego niedaleko stadionu) byla uwazana za jedna z lepszych w Anglii,obecnie wybiaj sie mlodziezowka z Wolves Youth, ich ulubiona knajpa przed meczami jest The Locks w centrum miasta do ktorej "odwiedzenia" zapraszam przed meczem
,na ten mecz prawdopodobnie kolesie z Wolves dogadaja sie z Villa i Zulusami ale watpie zeby dali rade cokolwiek wykrecic bioraca pd uwage jaka zgrabna ekipka emigracji z UK wybiera sie na to spotkanie
dodatkowo zawsze mozna sie dogadac z West Brom i pozamiatac Wilkami
zart oczywiscie,pozdrawiam

rangers till the river boyne is dry
-
Bilety zamówione!Holba pisze:Tylko osoby, ktora zamawia.
Do dzisiaj poszlo ok. 500 biletow na polski sektor.
pzdr
Na dzisiaj około 1000 biletów poszło na polskie sektory!!!!!
Może być naprawdę dobrze a większość będzie chciałą kupić przed meczem. Babka powiedziała, że na 90% bilety będą równiez dostępne przed meczem!!!!!
Tato, nie byłeś dobrym ojcem ale nauczyłeś mnie szacunku i wierności dla klubu, dla CKS-u Czeladź i Reprezentacji Polski, dziękuję. Tego Ci nie zapomnę!!!
-
Bilety dotarly, wszystkie na sektor WL2
Jesli chodzi o doping moge wziasc na siebie pod warunkiem, ze gardlo dojdzie do stanu uzytku publicznegi
kiedys w dawnych czasach prowdzilem doping u nas, tego sie nie zapomina;)
Do zobaczenia 25.III.2008 godz 19.00
Jesli chodzi o doping moge wziasc na siebie pod warunkiem, ze gardlo dojdzie do stanu uzytku publicznegi

Do zobaczenia 25.III.2008 godz 19.00

Tato, nie byłeś dobrym ojcem ale nauczyłeś mnie szacunku i wierności dla klubu, dla CKS-u Czeladź i Reprezentacji Polski, dziękuję. Tego Ci nie zapomnę!!!
-
Oto komu bedziemy kibicować!!!
Kadra U-21 na mecz z Anglią
bramkarze: Przemysław Tytoń (Roda Kerkrade), Wojciech Szczęsny (Arsenal Londyn)
obrońcy: Mariusz Pawelec, Adam Danch (obaj Górnik Zabrze), Jakub Rzeźniczak (Legia Warszawa), Piotr Polczak (Cracovia), Przemysław Kocot (Zagłębie Lubin)
pomocnicy: Piotr Kuklis (Widzew Łódź), Michał Renusz (Jagiellonia Białystok), Kamil Glik (Real Madryt), Cezary Wilk (Kolporter Korona Kielce), Artur Marciniak (PGE GKS Bełchatów), Szymon Pawłowski (Zagłębie Lubin)
napastnicy: Dawid Jarka (Górnik Zabrze), Piotr Ćwielong (Ruch Chorzów), Robert Lewandowski (Znicz Pruszków)
Lista rezerwowa: Adam Stachowiak (Odra Wodzisława), Adam Kokoszka (Wisła Kraków), Witold Cichy (Odra Wodzisław), Radosław Majewski (Groclin Dyskobolia Grodzisk Wlkp.), Łukasz Janoszka (Ruch Chorzów), Dawid Janczyk (CSKA Moskwa), Bartłomiej Dudzic (Cracovia), Piotr Grzelczak (Widzew Łódź).
-
-
Znajac angielskie przepisy, wniesc jeszcze moze wniesiasz ale po odpaleniu momentalnie zostaniesz aresztowany,Lon(RKS)don pisze:bierze ktos z was na mecz jakies piro i czy wogole jest mozliwosc odpalenia czegokolwiek oczywiscie bez zadnych konsekwencji

-
-
-
Robert78 pisze:Czy na stadion można wnieść kamerkę lub aparat?
Angole mi mówili, że jest zakaz wnoszenia czegokolwiek czym można rzucić i również zakaz wnoszenia flag.
P.S. Wybiera się ktoś z Kidderminster?

-
Oczywiscie, ze mozna.Robert78 pisze:Czy na stadion można wnieść kamerkę lub aparat?
Nie ma zakazu wnoszenia flag.Robert78 pisze:
Angole mi mówili, że jest zakaz wnoszenia czegokolwiek czym można rzucić i również zakaz wnoszenia flag.
...
"Jeszcze nikt nie wygrał wojny umierając za ojczyznę. Wojnę wygrywa się, kiedy to przeciwnik ginie za swoją." Gen.Patton
-