Warciarzy w Płocku 14 osob.Pozdroplockier pisze:Warciarzy 12 w Płocku, nas na meczu kolo 7 tys.
komentarze - 21/22 marca 2008
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
bo za dużo nas było a biletów było 300Ferdydurke pisze:Vinnyl pisze:Jakieś 50-60 osób z Motoru otoczone przez policje na dw. Gdańskim. Nie wiem czy to główna ekipa czy osoby, które nie miały biletów jednak widać było, że mieli jakieś problemy z psami, którzy ich trzymali i co jakiś czas wyciągali pojedyncze osoby i brali na hol. Nie wiem o co chodzi. Ale myśle że jak przyjdą wyjaśnia do czego psy się przyczepiły. Pozdrawiam
Dodam tylko,że potem kibice Motoru nie zostali wpuszczeni na sektor i cały mecz przestali pod nim.
A osoby z biletami też nie były wpuszczane? Ciekawi mnie to, bo to nie pierwszy taki przypadek na K6.kafarek pisze:bo za dużo nas było a biletów było 300Ferdydurke pisze:Vinnyl pisze:Jakieś 50-60 osób z Motoru otoczone przez policje na dw. Gdańskim. Nie wiem czy to główna ekipa czy osoby, które nie miały biletów jednak widać było, że mieli jakieś problemy z psami, którzy ich trzymali i co jakiś czas wyciągali pojedyncze osoby i brali na hol. Nie wiem o co chodzi. Ale myśle że jak przyjdą wyjaśnia do czego psy się przyczepiły. Pozdrawiam
Dodam tylko,że potem kibice Motoru nie zostali wpuszczeni na sektor i cały mecz przestali pod nim.
To były osoby pijane, po spisaniu i pyraniu zostaly wpuszczone do pociagu.Vinnyl pisze:Jakieś 50-60 osób z Motoru otoczone przez policje na dw. Gdańskim. Nie wiem czy to główna ekipa czy osoby, które nie miały biletów jednak widać było, że mieli jakieś problemy z psami, którzy ich trzymali i co jakiś czas wyciągali pojedyncze osoby i brali na hol. Nie wiem o co chodzi. Ale myśle że jak przyjdą wyjaśnia do czego psy się przyczepiły. Pozdrawiam
-
przem-1977
-
Hans Kloss
Info .telefoniczne.
Gieksa nadal wraca ze Stalowej Woli... po12 godzinach jest dopiero w... Krakowie gdzie wiele osob leży na glebie ,każdy jest kamerowany i spisywany , jedna osoba hospitalizowana.. a wszystko to efekt starć z policją które mialy miejsce w Tarnowie podczas powrotu Gieksy.
Tak więc ten wyjazd bedziep onad 24-godzinny;/
CHWDP!
z innej beczki
walka ROW (45os) - Odra Wś (60os) po ok 30sek zakończona zwycięstwem ROW-u Rybnik.
Gieksa nadal wraca ze Stalowej Woli... po12 godzinach jest dopiero w... Krakowie gdzie wiele osob leży na glebie ,każdy jest kamerowany i spisywany , jedna osoba hospitalizowana.. a wszystko to efekt starć z policją które mialy miejsce w Tarnowie podczas powrotu Gieksy.
Tak więc ten wyjazd bedziep onad 24-godzinny;/
CHWDP!
z innej beczki
walka ROW (45os) - Odra Wś (60os) po ok 30sek zakończona zwycięstwem ROW-u Rybnik.
Nie chce sie za bardzo napinac ale pamieta wpisy widzewiakow jak to niby my ŁKS wposcilismy Legie na sektory i jacy to nie jestesmy be.A dzis to samo robi Widzew,normalnie dramta najwieksza kosa i jest na sektkorze!!!Z Lechem nie poszlo to teraz Legia?Proponuje widzewiakom sie ogarnac i zdecydowac.Gdzie oprawa na tak waznym meczu?Umowa ze nie robia oprawy?Do ilosci ludzi sie nie czepiam bo ceny.Oglnie lipa jak derby Slaska(choc one sportowo o wiele lepsze).
Pomysłowo w Jastrzębiu

Jakość może bez rewelacji, ale z tymi racami na blokach niezła sprawa
http://pl.youtube.com/watch?v=ocRnsWZjJzc

Jakość może bez rewelacji, ale z tymi racami na blokach niezła sprawa
http://pl.youtube.com/watch?v=ocRnsWZjJzc
Róznica jest. I to zasadnicza. Mimo tego, że Legia została wpuszczana na nasze sektory nie było żadnych uprzejmości. Od pierwszej minuty były bluzgi. Z jednej i z drugiej strony. Nie mówię, że tak powinno być, i że jest super bo sobie ubliżaliśmy. Ale pewna granica nie została przekroczona. I bardzo dobrze. Solidarność solidarnością, a historia histrorią !!!
Wesołych!
Wesołych!
No , a zresztą Kiju ze Szkocji napewno jest obiektywny i napewno wszystko ocenia sprawiedliwie
. Oni Legie inaczej wpuszczali a My to mamy z Legią zgodę i dlatego na nich bluzgaliśmy ostatnio w Warszawie.
I jeszcze ujmuje ta jednosc Widzewiaków co do wpuszczenia Warszawiaków
, najbardziej w kontekście niedawnego układu na kadrę , kiedy L siedziała pod zegarem a RTS na Żylecie.
Ale oczywiscie Widzew.kibice.net zaraz nas zagdacze
A ty -Ł- se przypomnij "historię" układu z Lechem i powód z jakiego się on narodził.
I jeszcze ujmuje ta jednosc Widzewiaków co do wpuszczenia Warszawiaków
Ale oczywiscie Widzew.kibice.net zaraz nas zagdacze
A ty -Ł- se przypomnij "historię" układu z Lechem i powód z jakiego się on narodził.
-
chora_krowa
GieKSa tez nie jest a zostalo napisane wielka. polonista nigdy dobrym nie bylem ale wydaje mi sie ze GieKSa czy Stalówka to nazwa wlasna i chyba sie powinno pisac z duzych liter. dla mnie czy to Kolejorz czy Craxa czy inne takie nazwy powinny byc pisane z duzych jak nazwy klubowchora_krowa pisze:Z calym szacunkiem. Stalowka to nie jest nazwa klubu i nie widze powodu by pisal ja z duzej litery. Tak samo jak wojskowi czy kolejorz.camillo pisze:moze troche szacunku Stalówce !!Adolf88 pisze:małe sprostowanie, 731 osob na stalowce, 606-GieKSy, 50-KSG,75-JKS.
To chyba do mnie sie odnosilo.el rodowitos pisze:a co do tego żeby Widzew kiedys hipotetycznie pojechał do Wawy na zakazie to Ci co tu sie wypowiadaja ze by niepojechali pewnie by sie pierwsi "bili" o bilety a potem tłumaczyli że sytuacja sie całkowicie zmieniła i to nie to samo......w mysl zasady "jesteśmy zawsze tam....."
Wiem doskonale jakbym sie zachowal,wiec nie wiem o co Ci chodzi.
Nie jestem dzieckiem,mam swoje przekonania i zasady i nie mam zamiaru ich zmieniac.
Na kilku stadionach po prostu nie usiade obok kibiców gospodarzy.
Ostatnio zmieniony 24.03.2008, 15:26 przez Kiju, łącznie zmieniany 1 raz.
edit - proszę o wykasowanie postów z zacytowaną moją wypowiedzią
informacja zdementowana, sorry dla kibiców Unii za zbyt pochopną opinię
oraz wielkie podziękowania za pomoc naszym chłopakom
pzdr
informacja zdementowana, sorry dla kibiców Unii za zbyt pochopną opinię
oraz wielkie podziękowania za pomoc naszym chłopakom
pzdr
Ostatnio zmieniony 25.03.2008, 17:14 przez Zajczak, łącznie zmieniany 1 raz.