Komentarze Dla Miasta Łódź ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
- ban
-
wy za to 1 na 1 zawsze z honorem sie bijecieRetkinianin1908 pisze:NO TAK BO WY BIJECIE TYLKO W 15 VS 1 TAK JAK BYŁO Z BARTKIEM ALE OLAĆ SCHEMAT .POZDRÓW ODE MNIE KRANIKA (jak wiesz kto to ) I SPYTAJ SIE JAK TAM PO IMPREZIE PRZED FANABERIĄI TAK SIE WAS BOJE BO MAM 12 LAT HAHAHAHA

RDG 1910 WzR 2002
-
- ban
-
- ban
-
- ban
-
Bedzie ciekawie jak ełkaesiacy wyczają kim jest Retkinianin1908 
Ja bym jednak stawial, ze to jakis Widzewiak probuje narobić siary ŁKS'owi marną prowokacją, więc się nie podpalajcie

Ja bym jednak stawial, ze to jakis Widzewiak probuje narobić siary ŁKS'owi marną prowokacją, więc się nie podpalajcie

cracovia 1906 krakow pisze:Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.
-
Nie znasz sprawy to zamknij morde. Na c*** się woził po osiedlu na którym wiedział że jest proWidzewskie i ŁKS praktycznie nie istnieje. A co do Fanaberi to kumple ci powiedzieli? że się tak wozisz?Retkinianin1908 pisze:NO TAK BO WY BIJECIE TYLKO W 15 VS 1 TAK JAK BYŁO Z BARTKIEM ALE OLAĆ SCHEMAT .POZDRÓW ODE MNIE KRANIKA (jak wiesz kto to ) I SPYTAJ SIE JAK TAM PO IMPREZIE PRZED FANABERIĄI TAK SIE WAS BOJE BO MAM 12 LAT HAHAHAHA
Pozdrawiasz go jakbyś był równy z Nim.. Sądze że gdyby Cie spotkał i przeczytał to co tutaj piszesz zamknął byś mordę na co najmniej 2 miesiące a starzy odłączyli by neostrade..
Weź się synku za lekcje, niedługo macie egzaminy do Gimnazjum i znowu cie nigdzie nie przyjmą.
RDG 1910
-
Cj co do Bartka to lipa wyszla i nie ma co ukrywać i niewoził się po Radogoszczu wiec nie masz racji... a nawet jeśli top niepowinno dojsc nawet do takiej sytuacji widac ze niektorzy zbyt powaznie biora ta "zabawe" ja rozumiem dostac w pizde miec limo i ok dostalo sie za klub p**** sie zgoi i gitara...Cj pisze:Nie znasz sprawy to zamknij morde. Na c*** się woził po osiedlu na którym wiedział że jest proWidzewskie i ŁKS praktycznie nie istnieje. A co do Fanaberi to kumple ci powiedzieli? że się tak wozisz?Retkinianin1908 pisze:NO TAK BO WY BIJECIE TYLKO W 15 VS 1 TAK JAK BYŁO Z BARTKIEM ALE OLAĆ SCHEMAT .POZDRÓW ODE MNIE KRANIKA (jak wiesz kto to ) I SPYTAJ SIE JAK TAM PO IMPREZIE PRZED FANABERIĄI TAK SIE WAS BOJE BO MAM 12 LAT HAHAHAHA
Pozdrawiasz go jakbyś był równy z Nim.. Sądze że gdyby Cie spotkał i przeczytał to co tutaj piszesz zamknął byś mordę na co najmniej 2 miesiące a starzy odłączyli by neostrade..
Weź się synku za lekcje, niedługo macie egzaminy do Gimnazjum i znowu cie nigdzie nie przyjmą.
RDG 1910 WzR 2002
-
-
-
Cj pisze:Nie znasz sprawy to zamknij morde. Na c*** się woził po osiedlu na którym wiedział że jest proWidzewskie i ŁKS praktycznie nie istnieje. A co do Fanaberi to kumple ci powiedzieli? że się tak wozisz?Retkinianin1908 pisze:NO TAK BO WY BIJECIE TYLKO W 15 VS 1 TAK JAK BYŁO Z BARTKIEM ALE OLAĆ SCHEMAT .POZDRÓW ODE MNIE KRANIKA (jak wiesz kto to ) I SPYTAJ SIE JAK TAM PO IMPREZIE PRZED FANABERIĄI TAK SIE WAS BOJE BO MAM 12 LAT HAHAHAHA
Gówno wiesz wiec zamknij pysk i sie nie odzywaj przekumaty Widzewiaku
-
-
-
-
-
- ban
ja ja tez chce wezcie mnie proszenie napinaj sie tak, ok? pisze:na przykład ja.
też jestem przekumaty, chłopaki weźcie mnie do tej ekipy!!
albo pozwolci mi chociaz wiernie kibicowac kazdemu przekumatemu stąd na akcji!
tak tak, załóżmy FC NAPINKOWICZE.
przestańcie się przeprzekumacać boto już nudne.

TORCIDA GLIWICE
-
- ban
przepraszam wiem moze ze ja tam nie jestem takim hóliganemna przykład ja.
też jestem przekumaty, chłopaki weźcie mnie do tej ekipy!!
albo pozwolci mi chociaz wiernie kibicowac kazdemu przekumatemu stąd na akcji!
tak tak, załóżmy FC NAPINKOWICZE.
Laughing
przestańcie się przeprzekumacać boto już nudne.

obiecuje stac sie kumatym i czesciej zagladac na te "kumate" tematy
tylko wezcie mnie chłopaki proszeeeeeee
Kropka za uchem to zgoda żydzewa z ruchem
-
wydaje mi sie, ze bedziesz dobrym kumaczem ;[akuku pisze: przepraszam wiem moze ze ja tam nie jestem takim hóliganemi nie słysze o wszystkich akcjach na miescie , i nie wpisuje sie za czesto na kibice.net , ale czy tez mogłbym ?
obiecuje stac sie kumatym i czesciej zagladac na te "kumate" tematy
tylko wezcie mnie chłopaki proszeeeeeee
tylko wiesz, zeby do nas dolaczyc musisz przejsc test kumatowosci!!
odpowiedz na 2 przekumate pytania, ktore nam wyjawia czy naprawde sie kumasz!
1. Masz kumatą neostrade?!
2. Ile to 2+2*2, bez uzycia kalkulatora.. mozesz uzyc tylko tego kumatego w windowsie jedynie of course.
SZACUN!! ;[

-
- ban
kurw*! z neostrada skonczyłem 2 lata temu , teraz oseidlowka wiec juz odpadam i nawet nei zabieram sie do pkt. 2 bo i tak pewnie nie miałbym szanswydaje mi sie, ze bedziesz dobrym kumaczem ;[
tylko wiesz, zeby do nas dolaczyc musisz przejsc test kumatowosci!!
odpowiedz na 2 przekumate pytania, ktore nam wyjawia czy naprawde sie kumasz!
1. Masz kumatą neostrade?!
2. Ile to 2+2*2, bez uzycia kalkulatora.. mozesz uzyc tylko tego kumatego w windowsie jedynie of course.
SZACUN!! ;[
Laughing

Kropka za uchem to zgoda żydzewa z ruchem
-
Co ty p*********??Cj pisze:Nie znasz sprawy to zamknij morde. Na c*** się woził po osiedlu na którym wiedział że jest proWidzewskie i ŁKS praktycznie nie istnieje. A co do Fanaberi to kumple ci powiedzieli? że się tak wozisz?Retkinianin1908 pisze:NO TAK BO WY BIJECIE TYLKO W 15 VS 1 TAK JAK BYŁO Z BARTKIEM ALE OLAĆ SCHEMAT .POZDRÓW ODE MNIE KRANIKA (jak wiesz kto to ) I SPYTAJ SIE JAK TAM PO IMPREZIE PRZED FANABERIĄI TAK SIE WAS BOJE BO MAM 12 LAT HAHAHAHA
Jakie się woził i jak to ŁKS nie istnieje ,ŁKS Zawsze Był,Jest I Będzie !!!! Na Radogoszczu wyplęgło się wiele gnoi czerwonego koloru i może dlatego tak ci się wydaje....To osiedle zawsze będzie białe !!!
Byliśmy,Jesteśmy,Będziemy -Rodowici Łodzianie -Radogoszcz Zachód 1908
-
Dobra synek idź spać.. i śni dalej o Łksie na Radogoszczu1908 Rado. Zach. pisze:Co ty p*********??Cj pisze:Nie znasz sprawy to zamknij morde. Na c*** się woził po osiedlu na którym wiedział że jest proWidzewskie i ŁKS praktycznie nie istnieje. A co do Fanaberi to kumple ci powiedzieli? że się tak wozisz?Retkinianin1908 pisze:NO TAK BO WY BIJECIE TYLKO W 15 VS 1 TAK JAK BYŁO Z BARTKIEM ALE OLAĆ SCHEMAT .POZDRÓW ODE MNIE KRANIKA (jak wiesz kto to ) I SPYTAJ SIE JAK TAM PO IMPREZIE PRZED FANABERIĄI TAK SIE WAS BOJE BO MAM 12 LAT HAHAHAHA
Jakie się woził i jak to ŁKS nie istnieje ,ŁKS Zawsze Był,Jest I Będzie !!!! Na Radogoszczu wyplęgło się wiele gnoi czerwonego koloru i może dlatego tak ci się wydaje....To osiedle zawsze będzie białe !!!

Przyznaje.. jest was paru ale nie można mówić tu o jakiejś silnej grupie, jesteście dużą mniejszością.
RDG 1910
-
Rzeczywiście bloki są w większości białeCj pisze:Dobra synek idź spać.. i śni dalej o Łksie na Radogoszczu1908 Rado. Zach. pisze:Co ty p*********??Cj pisze: Nie znasz sprawy to zamknij morde. Na c*** się woził po osiedlu na którym wiedział że jest proWidzewskie i ŁKS praktycznie nie istnieje. A co do Fanaberi to kumple ci powiedzieli? że się tak wozisz?
Jakie się woził i jak to ŁKS nie istnieje ,ŁKS Zawsze Był,Jest I Będzie !!!! Na Radogoszczu wyplęgło się wiele gnoi czerwonego koloru i może dlatego tak ci się wydaje....To osiedle zawsze będzie białe !!!![]()
Przyznaje.. jest was paru ale nie można mówić tu o jakiejś silnej grupie, jesteście dużą mniejszością.

Jest to dowód, że nasze osiedle nie jest białe i nie będzie

-
Tylko że większość z tych szali jest zapewne ze wschodu, gdzie faktycznie jest was dużo , myślisz że namazaliście kila napisów i już jesteście wielcy awanturnicy i hools
(bo za takich się macie
)......... a wy może macie silną grupę ?? gdyby nie wsparcie ze zgierza i ze radogoszcza wschodu nic byście nie znaczyli !! a ŁKS-u jest tu więcej niz ci się wydaję , tylko że są to fans a nie tacy jak wy "chuligani" 

Byliśmy,Jesteśmy,Będziemy -Rodowici Łodzianie -Radogoszcz Zachód 1908
-
- ban
Jeździsz w barwach na al.Unii z RDG1908 Rado. Zach. pisze:Tylko że większość z tych szali jest zapewne ze wschodu, gdzie faktycznie jest was dużo , myślisz że namazaliście kila napisów i już jesteście wielcy awanturnicy i hools(bo za takich się macie
)......... a wy może macie silną grupę ?? gdyby nie wsparcie ze zgierza i ze radogoszcza wschodu nic byście nie znaczyli !! a ŁKS-u jest tu więcej niz ci się wydaję , tylko że są to fans a nie tacy jak wy "chuligani"

-
-
1908 Rado. Zach. pisze:Wyobraź sobie że jadę !!! ale nie lansuję się z tym tak bardzo bo wiem że można trafić na kilkunastu zjebów i skończyć w szpitalu ...
raz piszesz ze jestes kozak pozniej ze sie nie lansujesz

pompa ogólnie i uważaj żebyś nie dostał gdzieś na Rado w łeb.
a jechać w barwach ŁKs to mozesz sobie do synagogi