Z Jarosławia wyruszamy na 2 busy i 6 aut lacznie 86osob
Kierowca busa pomylił drogi i podjechal pod klatke gosci . Wysypujemy sie z busow jednak do niczego nie moglo dojsc ze zwgledu na duzo ilosc policji.
Po meczu ekipa samochodowa zostaje w Sanoku (dzieki za goscine)
Busy udaja sie do Jarosławia .Za dynowem promocja w pewnym sklepie konczy sie przymusowym postojem na policji w przeworsku ! Po 1.5h w eskorcie wracamy do Jarosławia
Stal Sanok-Karpaty
Na ten mecz przygotowywaliśmy się od kilku tygodni. Propagandzie służyły plakaty, vlepki okolicznościowe oraz transparent. W dniu meczu zbieramy się na rynku(gdzie spotkały się wszystkie ekipy osiedlowe) skąd zeszliśmy już razem na stadion. Z czasem pod kasy dobijały kolejne grupki naszych oraz dojechały wszystkie zgody. Wejscie na stadion dość sprawne. Finalnie zajmujemy połowe trybuny krytej(przy czym staliśmy w strasznym ścisku), zajeliśmy przejścia a i tak ok 60 osób stało pod trybuną.Naszą liczbe szacujemy na 550 osób . Jest to nasza oficjalna liczba i nie bedzie my wchodzić tu w żadne dyskusje. Z nami 86 kibiców JKS-u, 13 KSZO, 60 Sanovii i 15 Resovii.Jak na taką liczbe doping średni, oprawa wyszła słabo, widać że w takiej liczbie wcześniej sie na Wierchach nie pojawiliśmy. W przerwie kilkadziesiąt osób od nas atakuje 'koroną' jednak Karpaty nie dokońca chyba zrozumiały naszych intencji i troche późno zaczynają rozmontowywać klatke. W efekcie kończy sie na pokopaniu w płot po czym ochrona gazuje obie ekipy. Do końca meczu względny spokój.
Trzeba w tym miejscu wspomnieć o tym, ze Czuwaj w dniu meczu nie odbierał tel od nas(chłopak dokładnie wie jak było).
Dziękóweczka dla zgód za wsparcie
pochód
Ostatnio zmieniony 15.04.2008, 15:18 przez Baltazar, łącznie zmieniany 1 raz.
Baltazar pisze:Stal Sanok-Karpaty
Na ten mecz przygotowywaliśmy się od kilku tygodni. Propagandzie służyły plakaty, vlepki okolicznościowe oraz transparent. W dniu meczu zbieramy się na rynku(gdzie spotkały się wszystkie ekipy osiedlowe) skąd zeszliśmy już razem na stadion. Z czasem pod kasy dobijały kolejne grupki naszych oraz dojechały wszystkie zgody. Wejscie na stadion dość sprawne. Finalnie zajmujemy połowe trybuny krytej(przy czym staliśmy w strasznym ścisku), zajeliśmy przejścia a i tak ok 60 osób stało pod trybuną.Naszą liczbe szacujemy na 550 osób . Jest to nasza oficjalna liczba i nie bedzie my wchodzić tu w żadne dyskusje. Z nami 86 kibiców JKS-u, 13 KSZO, 60 Sanovii i 15 Resovii.Jak na taką liczbe doping średni, oprawa wyszła słabo, widać że w takiej liczbie wcześniej sie na Wierchach nie pojawiliśmy. W przerwie kilkadziesiąt osób od nas atakuje 'koroną' jednak Karpaty nie dokońca chyba zrozumiały naszych intencji i troche późno zaczynają rozmontowywać klatke. W efekcie kończy sie na pokopaniu w płot po czym ochrona gazuje obie ekipy. Do końca meczu względny spokój.
Trzeba w tym miejscu wspomnieć o tym, ze Czuwaj w dniu meczu nie odbierał tel od nas(chłopak dokładnie wie jak było).
Dziękóweczka dla zgód za wsparcie
pochód
Kibiców Sanovii ponad 70-ciu na tym meczu. Pozdro!
Kilka dni przed meczem ultrasi rozwieszają 500 plakatów informujących o wyjeździe. Z Mielca wyruszamy 2 autokarami i jednym autem, w 127 osób + 4 ziomków z Korony (Dzięki za wsparcie !). Na meczu prezentujemy 4 oprawy, oraz prowadzimy dobry doping w asyście bębna !
Niestety zdjecia napewno tego nie oddają, chyba że jakieś 100 osób wyszło na kiełbaski to by sie zgadzało.
LucassNH
pogrubiłeś mi 2 rzeczy o 300 osobach wbiegających na murawę i tutaj sam nie liczyłem ich ale w gazecie tak pisało, a jeśli chcesz screena ci wyśle co do klatki to kolega, który w tym uczestniczył tak mi powiedział
[quote="Bob Budowniczy"]Oficjalna Relacja : Orzeł Przeworsk - Stal Mielec
Kilka dni przed meczem ultrasi rozwieszają 500 plakatów informujących o wyjeździe. Z Mielca wyruszamy 2 autokarami i jednym autem, w 127 osób + 4 ziomków z Korony (Dzięki za wsparcie !). Na meczu prezentujemy 4 oprawy, oraz prowadzimy dobry doping w asyście bębna !
[link]
liczba jak na moje oko zawyzona jest duzo wolnego miejsca a 130 osob tam wchodzi max ze niema sie gdzie ruszyc wiem bo bylismy tam raz ta liczba
Zupełnie Zielony pisze: Niestety zdjecia napewno tego nie oddają, chyba że jakieś 100 osób wyszło na kiełbaski to by sie zgadzało.
I zapewne te kiełbaski były zupełnie zielone...
Zalecam poradę u wiadomego specjalisty.
Gołym okiem widać że Stali 2x więcej niż Karpat ; szkoda że do zdjęć gości nie masz zastrzeżeń ( liczba 280 to max)
Bob Budowniczy pisze:Oficjalna Relacja : Orzeł Przeworsk - Stal Mielec
[link]
liczba jak na moje oko zawyzona jest duzo wolnego miejsca a 130 osob tam wchodzi max ze niema sie gdzie ruszyc wiem bo bylismy tam raz ta liczba
to prawda ze w Przeworsku jest smieszna klatka i dosyc mala ale nie przesadzaj ze w 130 osob nie mogliscie sie ruszyc, bo my bylismy tam dokładnie w 146 osob i mysle ze jeszcze z 15-20 by sie zmiesciło.
pozdro
Klata w Przeworsku rzeczywiście jest mała, My byliśmy w tamtej rundzie w 108 i było już ciasno, choć jeszcze kilkanaście osób by weszło (max. pojemność to chyba jakieś 130). Co do liczb tej kolejki nie podejmuje się ich komentowania (każdy widzi na fotkach).
Unia Nowa Sarzyna-STAL SANOK
Nas 52+ 9 JKS Jarosław i 9 Sanovia Lesko (dzieki za wsparcie) zawróconych przez psiarnie pod samą Sarzyną(trzepali nas całą II połowę). Umawiamy sie na walke z miejscowymi lecz zamiast nich jedzie Stalówka, która ma problemy z tymi co zawsze, bedą chcieli to opiszą.
Pisz bardziej szczegółowo, jeżeli chodzi ci o ustawkę to nie była ona do końca ugadana (mieliście psy przy sobie cały czas) a jeżeli chodzi o Stalówke to nie pisz że zamiast nas przyjechała bo wynika na to, że to niby myśmy nasłali na was ich.
Bob Budowniczy pisze:Oficjalna Relacja : Orzeł Przeworsk - Stal Mielec
[link]
to prawda ze w Przeworsku jest smieszna klatka i dosyc mala ale nie przesadzaj ze w 130 osob nie mogliscie sie ruszyc, bo my bylismy tam dokładnie w 146 osob i mysle ze jeszcze z 15-20 by sie zmiesciło.
pozdro
Po meczu Stal Mielec - Siarka Tarnobrzeg, kibice Stali Mielec obijają jednego piłkarza Siarki odbierają mu szal Siarki ... tragedia w Mielcu ostano źle sie dzieje, ale ze aż tak ...
com pisze:Kompletna bzdura, żaden piłkarz Siarki nie został obity przez nikogo z Mielca, nie kłam. Nie byłeś, nie widziałeś to nie wypisuj bzdur. Od nas to tyle w tym temacie.
Całą sytuacja jest opisana na siarka-tarnobrzeg.eu poczytaj a zmienisz zdanie na temat tej sytuacji, może sam nie wiesz co sie dzieje w grupie Twych kibiców i Wy się chcecie nazywać kibicami, nie ubliżając nikomu, ale na różnych wsiach jest lepiej!