nikczemny pisze:Ale o czym Wy Panowie rozmawiacie???
Czasami wydaje mi się jak tu zaglądam że naprawdę poziom niżej już zejść nie może a przynajmniej nikt nie stara się by go jakoś podtrzymywać czy pilnować.
Wisla jedzie w ponad 1300 osób do Poznania - chujowo bo się mobilizowali
Na Ruch przychodzi 18 koła ludzi - chujowo bo móiwli że będzie 40
Na Górniku jest zajebista frekwencja - chujowo bo to allianz nakręcił
Nas w Katowicach kolo 1300 w drodze na mecz maly dym z psiarnia,wpada polewaczka pare osob obrywa.Na meczu sporo pozdrowien nasz doping sredni,GKS prezentuje sie b dobrze z 3 oprawami
W Katowicach licznie wspieraly nas wszystkie zgody
Kolejny się urwał z choinki. Ruch od kilku lat krzewi tą idee. Zresztą ma ona zwolenników we wszystkich klubach Górnego Śląska. A jak śpiewacie Nam " Polska bez Śląska" to nie wkurzacie nas tylko sprawiaie radość. Dlatego Wam klaszczemy !
wszystkie kluby Górnego Śląska ? w Jastrzębiu tak nie spiewają
PS.
Motor Lublin - GKS Jastrzębie
Nas ponad 700 chłopa na tym dalekim wyjeździe
Chemik Kędzierzyn około 50
GKS Jastrzębie około 500
Hutnik Kraków około 200
Uklad z FC Widzewa z Grudziadza,ktory to fan club wspomagal Elane na tym meczu w 90 osob.
Elana ma zgode z Ruchem i mysle ze wiekszosc kibiców Widzewa pozytywnie odbiera ta ekipe.
rozumie ze to przez zgode Ruch - Widzew ale mozesz mi powiedziec czy Elana ma uklad jeszcze z jakims Fc Widzewa czy Tylko z Grudziadzem? czy juz to moze jest cos wiecej na lini Elana - Widzew ?
Ciekawe że nikt o tym nie wspomniał
GieKS na meczu z Śląskiem gwiżdże na hymn Polski
Jakby to było na Ruchu to już wielkie halo, a komentarzy pewnie by było na 10 stron
jak dla mnie bardzo dobre liczby Petry i Gks-u Jastrzębie..szacunek dla Łks-u za awanture z ochroną w tym cyrku naprawde trudno coś wykręcić
co do innych wydarzeń w ten week wzorem Nordica prosze kibiców Arki o nie komentowanie sobotnich wydarzeń..w niedziele(pewnie w ramach odpowiedzi ) kilkanascie aut Bks-u krązy po Gdyni widziani także na rumskiej dzielnicy Janowo,ale nie wiem czy kogoś trafili
Ostatnio zmieniony 18.03.2008, 13:36 przez macias, łącznie zmieniany 1 raz.
neRka pisze:Ciekawe że nikt o tym nie wspomniał
GieKS na meczu z Śląskiem gwiżdże na hymn Polski
Jakby to było na Ruchu to już wielkie halo, a komentarzy pewnie by było na 10 stron
lglglglg pisze:a o czym Kibice.net maja sie dowiedzieć od was ,przecież trójmiasto jest wasze
reszta PM.
To nie o to chodzi.
Jak dacie w ryj dla Arki to po 5 minutach na forum jest :"info tel", po kilku godzinach mamy ze trzy relacje jak to Arka dostała.
W sobotę Lechia dostała w ryj i cisza.
Skoro chwalicie się zwycięstwami to można byłoby podzielić się i porażką.
to moze ty sie pochwal zwyciestwem i tyle... a jesli niechcesz to nie gadaj do kogos by sie porazka chwalil...
Tajemniczość tego forum mnie powala..."info tel", "kto ma wiedzieć to wie", coś gdzieś, ktoś kogoś w iluś tam...jak wiecie coś konkrektnego to piszcie o wydarzeniu a jak słyszeliście od "znajomego" to lepiej opanowac palce i chęć błyśnięcia świecie internetu i odejśc od kompa. Niektórzy mogli by konkurować z "Panem z muchą" z "Nie do wiary"...
GKS chyba zapomniał jak się zawstydził i przestał śpiewać, gdy uszłyszał "Dospel Katowice". Podczas hymnu cały stadion gwizdał. Flaga Niemiec cały czas widoczna na lewym sektorze. Na stadionie który powinien być skansenem, żadna oprawa nie będzie wyglądała ładnie, na zdjęciach owszem git, ale na żywca już nie bardzo. Kompleksy wobec Ruchu też widoczne... .
Ostatnio zmieniony 18.03.2008, 23:02 przez Tam_1947, łącznie zmieniany 1 raz.
Czasem nie wiem czy się smiać czy płakać jak czytam tutaj niektóre posty.
Najpierw kibice Arki piszą żeby nie pisać i nie komentować wydarzeń z soboty a jak narazie są jedynymi kibicami ktorzy poruszyli temat.Wygląda to tak, jakby chcieli się czymś pochwalić ale nie bardzo wiedzieli jak.
Tam_1947 pisze:GKS chyba zapomniał jak się zawstydził i przestał śpiewać, gdy uszłyszał "Gospel Katowice". Podczas hymnu cały stadion gwizdał. Flaga Niemiec cały czas widoczna na lewym sektorze. Na stadionie który powinien być skansenem, żadna oprawa nie będzie wyglądała ładnie, na zdjęciach owszem git, ale na żywca już nie bardzo. Kompleksy wobec Ruchu też widoczne... .
gwizdy się odnosiły do sytuacji na boisku, was mało kto słyszał, albo zwrócił na to uwage, podobnie jak śpiewy o dospelu...
Jak wam wybudują nowy stadion to będziesz mógł inne stadiony skansenami nazywać, chyba że na własnym jeszcze nie byłeś
krzyki typu Dyskobolia rzeczywiście były bezsensu, sam się tak darłem i po przemyśleniu całej sprawy wiem, że to było nie na miejscu ale uwierz mi, że większość darła się pewnie tylko ze względu na atmosferę tego spotkania i emocje. To są te tzw niekontrolowane okrzyki. Przypuszczam, że żaden prawdziwy kibic GieKSy nie życzy wam tej fuzji/przejęcia czy jak to tam się w waszym przypadku zwie. Nie zmienia to faktu, że cieszył nas bardzo widok tylu kibiców przyezdnych na Bukowej bo ostatnio chyba tyle Tychszan było w 4 lidze u nas. Kompleksów w stronę Ruchu nie mamy a zwykłą nienawiść i brak szacunku, zresztą jeśli wasi kibice byli tacy idealni to mimo zaczepki z naszej strony też nie darli by się Dospel. Zresztą były to tak naprawdę według mnie mało znaczące sprawy tego dnia - najważniejsza była atmosfera, frekwencja i wy jako goście.
Może przestańmy się już przekomarzać na linii Katowice-Wrocław odnośnie stadionu i innych aspektów, Gieksa naprawdę solidnie się zaprezentowała i z pewnością zasługuje kibicowsko na I ligę, a wykonanie hymnu moim zdaniem nie powinno mieć w ogóle miejsca..dość duży nietakt z naszej strony kiedy anthem traktowany jest w roli swego rodzaju karty przetargowej do stadionowych złośliwości..co innego "Polska biało czerwoni"..
Wiadome ze na Gornym Slasku wsrod kibicow wszystkich klubow (no moze oprocz takich wynalazkow jak GKS Jastrzebie, Chemik Kedzierzyn czy Odra Opole) sa kibice o sympatiach pro niemieckich, pro polskich, czy tez jedynie pro slaskich.
Takze to ze na meczu jakiegos klubu stad wisi flaga polska, a innym razem niemiecka, nie jest zadnym zaskoczeniem czy czyms dziwnym.
To jest wlasnie - w wersji stadionowej - ta slynna gornoslaska wielokulturowosc.
ciekawe czy kibice Celticu czy Barcelony mają takie same rozkminki jak kibice tych klubów z innego kraju pokażą lub wywieszą fane swojego kraju
przecież wiadomo że wielu kibiców z tych rejonów wyjechało do Niemiec i okazjonalnie pojawiają sie na meczach swoich klubów .