Kubal pisze:Jaga z zajebistym dopingiem,szkoda,że piosenka kojarzy się i jest ściągnięta od Cveny Zvezdy.Z Sosnowca 2 autokary + kilka fur.
Mecz nudny,do tego padał snieg
Dla mnie hitem wyjazdu bylo przylapanie pary policjantow na oralnych igraszkach kolo stadionu.
Nawet na sluzbie mozna obciaganc koledze z pracy loda.
PS zycie pisze najlepsze scenariusze w tym przypadku do programu MAMY CIE!!:)
DWA KLUBY-DWA MIASTA-JEDNA PRZYJAŹŃ
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC & BKS BIELSKO
To ja powiem ci ze mimo ze was było duzo to byliscie słabeiej słyszalni niz 3 paczki Polonii Bytom. A skoro uwazasz ze doping był słaby po straconych bramkach to moze wez pod uwage ze wtedy własnie wy sie odzywaliscie a jak sie samemu spiewa to sie mniej słyszy przeciwnika. Mimo imponujacej liczby wypadliscie kiepsko ale tak to jest jak robi sie raz na rok pospolite ruszenie.
Eee Bogdan - Ty dalej swoje Bylo nas tylko 15 tysiecy. Trudno, miejmy nadzieje, ze najblizsze mecze wykaza wieksza mobilizacje. Cale szczescie, ze WY zawsze mieliscie taka duza frekwencje, az pozazdroscic
Kolejny się urwał z choinki. Ruch od kilku lat krzewi tą idee. Zresztą ma ona zwolenników we wszystkich klubach Górnego Śląska. A jak śpiewacie Nam " Polska bez Śląska" to nie wkurzacie nas tylko sprawiaie radość. Dlatego Wam klaszczemy !
Polonia Bytom - patologia zoorganizowana !
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
Wisła jakieś pospolite ruszenie zrobiła czy może mieli jakies dofinansowanie do wyjazdu? Bo w takich liczbach, przy niemałej odległości, rzadko gdzie sie pojawiają.
Wisła jakieś pospolite ruszenie zrobiła czy może mieli jakies dofinansowanie do wyjazdu? Bo w takich liczbach, przy niemałej odległości, rzadko gdzie sie pojawiają.
pick-nick pisze:Ilu kibiców łódzkiego Widzewa stawiło się na meczu ze swoimi odwiecznymi braćmi z chorzowskiego Ruchu?
Kibiców łódzkiego Widzewa na meczu ze swoimi odwiecznymi braćmi z chorzowskiego Ruchu stawiło się ponad trzy tysiace.
sorry ale nie moge albo malo znasz historie, albo nie rozumiesz slowa odwieczny albo jestes za mlody by pamietac wydarzenia sprzed 10 lat chocby. zeby goloslownym nie byc - opis meczu Widzew-Ruch`99 z zina Hooligans 1999 - "o dziwo kilka razy Widzew na nas zabluzgal, lecz sprawa jest juz jasna - kosa (...). Po meczu ekipa samochodowa od nas kroi 8-metrowa flage Widzewa. wiadomo ze uklady sie zmieniaja ale po co pisac o odwiecznych braciach
A Ty się z choinki urwałeś? Jaga śpiewa Zvezdę już od meczu z Legią na jesieni (co zresztą powinieneś wiedzieć, jaki kibic Legii).
Fakt faktem, zajebiście kibicom Jagi wychodzi śpiew tej piosenki.
Ogarnij Sam napisałem,że zajebiście im to wychodzi co nie zmienia faktu,że piosenka jest Zvezdy.A to,że śpiewali ją na Łazienkowskiej wiedziałem pierwszy od Ciebie
Złodzieje i pijacy są,kibice z Warszawy,złodziejsko przemytniczy klub,to Legia Warszawa
"Doping ? Byliście słyszalni kilkanaście razy... w tym praktycznie non- stop przez pierwsze 10 minut drugiej połowy. Szczególnie dobrze niosło się " Niepokonana" , " HSV " czy "Każdy to powie... " .
Takią informację dostałem po meczu od osoby która z Wisłą nie ma nic wspólnego.
I takich wiadomości było bardzo wiele więc troche obiektywizmy pyrusy. Jak byliście u nas ostatnio to będąc na idealnej trybunie do dopingowania (wysoka z dachem) w przeciwieństwie do naszej wzdłuż boiska w TV (haha) i nie tylko było was słychać kilka razy. A na ten wyjazd robiliście wielką nagonkę bo bilety wam nie schodziły i nieźle się napociliście zeby uzbierać przyzwoitą liczbę. A 2-3 lata temu byliście u nas w 70 osób więc nie ośmieszajcie się oceniając nas, tylko patrzecie na sibie. Bo u nas ruch kibicowski trwa wiele lat i jak my zaczynaliśmy to wy nie mieliście jeszcze kibiców. Trudno żebyśmy w ok 1300-1400 osób przekrzyczeli 8 tysięcy pod dachem i 8 tysięcy na innych sektorach i nikt od nas w tym kierunku się nie napina. Było nas słychać parenaście razy i ok potwierdzają to wasze gwizdy i odpowiedzi robimy to dla siebie a nie dla was i głęboko w d**** mamy to co wy sobie myślicie. Chcieliśmy więcej biletów ale nie dostaliśmy mimo ogromu chętnych a wy do nas piszecie o jakimś pospolitym ruszeniu jak bilety skończyły się 3-4 tygodnie przed wyjazdem.
Na plus w Poznaniu zasługuje fakt iż nie robili żadnych problemów przy wchodzeniu na stadion, kontrole były szybkie i sprawne a wszyscy którzy pojechali nawet bez biletu to weszli.
Wspiera nas Unia,Śląsk i Lechia bdb liczbami. Za to dzięki!
I proszę się dalej nie napinać fani Interu sprzed telewizora.
Ostatnio zmieniony 16.03.2008, 11:44 przez fanatycznyTS, łącznie zmieniany 2 razy.
prawy_prosty pisze:Transparent Ruchu pojebany jak kocie jajca. Mam nadzieje że to tylko prowokacja i przypomnienie o sobie a nie realna potrzeba. Hymn Polski śpiewacie podczas meczy reprezentacji? Co na to wszystko wasze ziomki z Łodzi?
u Nas jest pluralizm, trzy narody jeden klub. rozumiesz?
jako Polak urodzony w Myszkowa hymn śpiewam, ale pewnie znajdzie się na Ruchu ktoś kto nie śpiewa, mając do tego pełne prawo.
nie generalizuj.
Koleszko fanatyczny było to moje subiektywne uczucie.Wiem jaka jest róznica miedzy oglądaniem meczu w tv a na stadionie i przez to odbieraniem dopingu.Pisze to co słyszałem.Wybacz nie znam rozkładu mikrofonów na Lechu.Nie bylem w Poznaniu,nie jestem kibicem zadnej z druzyny(jednej bardzo nie lubie drugiej nienawidzę).Po to sa komentarze zeby tacy telewizyjni fani jak ja tez cos od siebie dodali.Jak sie nie podoba to przykro mi.Czasy kiedy wszystko było po myśli MO dawno minęły.dziekuje i życzę miłej niedzieli.
Pojawiają się głosy, że Wisław zawiodła. Nie zgadzam się z tym. Wisła zaprezentowała dokładnie to czego się po nich spodziewałem....żenade. Oni są po prostu bardzo słabą ekipą wyjazdową. Połowa najebana do nieprzytomności, 3/4 stojące z łapami w kieszeni, jakiś bełkot pod nosem który nazywają dopingiem. Właśnie na tyle obecnie ich stać. Jeden wyjazd w przyzwoitej liczbie w sezonie to zdecydowanie za mało. Za to napinka w necie na iście mistrzowskim poziomie. Obecnie Lechowi to możecie co najwyżej buty czyścić. I doskonale zdajecie sobie z tego sprawę - stąd bardzo powszechne z waszej strony odwołania do przeszłości i tradycji ruchu kibicowskiego na przestrzeni lat. Jak się jest słabym to trzeba się jakoś dowartościować.
Co do Lecha - oprawa całkiem ładna, trans zajebisty, sektorówka trochę nieczytelna . Doping dobry, momentami rewelacyjny. Dopóki kocioł będą mieli na sektorze na prostej dużo więcej nie da im się na Bułgarskiej z trybun wycisnąć. Pozostaje im czekac na koniec remontu.
Podsumowując - ekipy potwierdziły swoje miejsce na scenie kibicowskiej.
Ostatnio zmieniony 16.03.2008, 12:23 przez Hezbollah, łącznie zmieniany 1 raz.
fanatycznyTS pisze:Na plus w Poznaniu zasługuje fakt iż nie robili żadnych problemów przy wchodzeniu na stadion, kontrole były szybkie i sprawne a wszyscy którzy pojechali nawet bez biletu to weszli.
Mogliście wziąć Waszych działaczy, może by się czegoś o organizacji nauczyli.
Lecha 16 tys., doping niezły, oprawa widoczna na zdjęciach.
Wisły ok 1300, dopingują przez większość meczu ale rzadko słyszalni. Mają oprawę "Casual style"
Kubal pisze:Jaga z zajebistym dopingiem,szkoda,że piosenka kojarzy się i jest ściągnięta od Cveny Zvezdy.Z Sosnowca 2 autokary + kilka fur.
Mecz nudny,do tego padał snieg
Cieszy mnie to co napisałeś, a jednocześnie... dziwi.
Nie jestem w stanie sobie nawet przypomnieć kiedy ostatnio było tak drętwo na naszej trybunie. Pogoda, ostatnie wyniki, a raczej styl gry oraz brak dotychczasowych gniazdowych zrobił swoje, czyli doping na poziomie 2/3 ligi.
Smokofilimidynek pisze:To przedstawiciel "honorowych i przestrzegających wszystkie zasady kibicowskie" sympatyków Wisły nie w drodze powrotnej z Poznania??
Nie prosze pana, w 1 dzien sprzedazy przedstawiciel honorowych i przestrzegajacych wszystkie zasad kibicowskich sympatykow Wisly uslyszal ze nie ma biletow do Poznania. Chetnych na ten wyjazd bylo na oko ze 3 tys, wiec o mnie sie nie boj.
Jeśli oceniasz ekipe tylko po dopingu to jesteś dla mnie zwykłą cipką.I prośba do wiślaków nie wdawajcie się w głupią dyskusje z pyrlandią.A najlepiej będzie jak wogóle popierdolicie to forum.
Ciesz się synek, że nie oceniam po waszych akcjach poza stadionowych jak chociażby ta z Kielc bo wypadli byście poniżej wszelkiej krytyki.
Jak się nie ma argumentów to się nie podejmuje polemiki.
Phil pisze:Rafał TS a na jakiej płaszczyźnie kibicowskiej uważasz Wisłe lepszą od Kolejorza ? Możesz odpowiedzieć na PM, żeby nie zrobiła się w komentarzach napinka.
Powiedz gdzie porowna Wisle do Lecha? a tym bardziej gdzie w ogole napisal ze jest lepsza? ku*** nauczcie sie czytac ze zrozumieniem.
[quote=''tskrk'']Hezbollah -> jeżeli połowa z 1300 jest najebana do nieprzytomności to zostaje 650 przytomnych, a ty piszesz że 3/4 ma ręcę w kieszeniach i coś próbuje śpiewać, a 3/4 z 1300 = 975 więc ciekawe skąd się wzieło to 975 - 650 = 325... [/quote]
Taa, a sam pisze o logice rosnie nowa maskotka tego forum
Jeśli oceniasz ekipe tylko po dopingu to jesteś dla mnie zwykłą cipką.I prośba do wiślaków nie wdawajcie się w głupią dyskusje z pyrlandią.A najlepiej będzie jak wogóle popierdolicie to forum.
Ciesz się synek, że nie oceniam po waszych akcjach poza stadionowych jak chociażby ta z Kielc bo wypadli byście poniżej wszelkiej krytyki.
Dziękujemy łaskawco.
Swoją drogą skąd Ty to wszystko wiesz..
byłeś w sektorze Wisły incognito.
stałeś na bramce z alkomatem.
ewentualnie jesteś jasnowidzem. I dobrym matematykiem
Patton pisze:Eee Bogdan - Ty dalej swoje Bylo nas tylko 15 tysiecy. Trudno, miejmy nadzieje, ze najblizsze mecze wykaza wieksza mobilizacje. Cale szczescie, ze WY zawsze mieliscie taka duza frekwencje, az pozazdroscic
Ja dalej swoje:)
A niby Wy jaką mieliście?Derby się odbyły i większość z Was kipiała z zachwytu ilu to Was nie bylo i zaczeły się slogany,hasła i inne duperele.Zobaczymy co będzie dalej.Zobaczymy ilu bedzie przychodzic jak przyjda mecze bez cisnien.Jeśli bedziecie utrzymywac(badz co badz) tą wysoką forme z np.meczu z Widzewem to szczerze Ci tu pogratuluje.Górnika na Jadze bylo 17 tyś.
Odnośnie meczu Lechia Gdańsk - Wisła Płock niezwykle niestosowny, moim zdaniem, transparent na płocie gospodarzy: "Kosowo jest Serbii, Trójmiasto jest Lechii"
Szanowni Kibice Lechii, jeżeli pragniecie manifestować w szczytnym celu, to nie łączcie tego z przyziemną, lokalną napinką...
Bo można to także tak zrozumieć, że tyle ma wspólnego z Serbią np. Prisztina, co Gdynia z Lechią...
Oj napinacze napinacze. Przyganiał kocioł garnkowi. Obie ekipy zaprezentowały się konkretnie i tyle.
Swoją drogą chciałbym zobaczyć miny ultrasów Lecha gdy Wisła zaśpiewała przed meczem " Spalona kobieta - spalona oprawa"
Walker pisze:Oj napinacze napinacze. Przyganiał kocioł garnkowi. Obie ekipy zaprezentowały się konkretnie i tyle. Swoją drogą chciałbym zobaczyć miny ultrasów Lecha gdy Wisła zaśpiewała przed meczem " Spalona kobieta - spalona oprawa"
Może panowie z Lecha się wypowiedzą ?
Nasz doping nie był zły, aczkolwiek zawsze może być lepiej. Sektorówka kolejorza ładnie zrobiona, a jeżeli idzie o doping gospodarzy było on dobry kiedy włączała się kryta. Jak rykneliscie pare razy Chorwackie naprawde robiło to wrażenie
I jeszcze jedno : inne kluby w Polsce powinny uczyć się od Lecha wpuszczania kibiców gości. Tyle.
pzdr
wiele osob pisze ze tylko 15tys kibicow Ruchu gdzie te 24tys czy nawet 48tys, jaki klub oprocz Lecha, Wisly i Gornika jest w stanie miec taka frekwencje??
mecz przyjezni nie wywieral takiego wielkiego cisnienia jak Wielkie Derby a mimo to przyszlo bardzo duzo ludzi,
wielkie brawa dla Ruch za ogarniecie dopingu,
na wczorajszym meczu mielieliscie zdecydowanie lepszy, bardziej zgrany i rowny mlyn (na jakies 10tys ktory robil wielkie wrazenie) niz na Derbach
przed Wami wielka sznas na zrobienie super klimatu na ligowa Pilke Nozna na stadionie Slaskim, mecze Ruch-Lech i Ruch-Legia mozna naglosnic i spokojnie jestescie w stanie miec frekwencje na 30-35tys ludzi moze nawet wiecej
Ostatnio zmieniony 16.03.2008, 14:43 przez Derles(RTS), łącznie zmieniany 3 razy.