Euro 2008 - bilety!!!
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
dzydzydzydzy
-
psychol1908
Podbij do miejscowego klubu, zeby Tobie sprzedali. U mnie IV ligowa Pogon dostala 22 bilety... ja sprobuje powalczyc o nieChino XL pisze:Jest jeszcze jakaś opcja na bilety? Nie mówie tu o konikach w necie, tylko o sensownych propozycjach. Może są jacyś Francuzi, Holendrzy co przed losowaniem grup pokupowali bilety w ciemno i teraz sie okazuje, że to sa bilety na mecze Białych Orłów?
Nie rozuie czegos...ywald pisze:A ja mam :
ćwierćfinał wiedeń
ćwierćfinał bazylea
półfinał
finał
Wszystko z jednego konta.
Wolałbym mieć jeden pewny niż 4 warunkowe.
Może ktoś chętny na wymianę ? Obojętnie jaki mecz (Niemcy, Austria, Chorwacja.)
Przeceiz po wlosowaniu biletow na dane spotkanie automatycznie system mial usuwac zgloszenie z nastepnych meczow. Wiec jak to jest w koncu ze na jedno konto wylosowales 4 spotkania?
wir freuen uns Ihnen mitteilen zu können, dass Ihnen im Rahmen der Verlosung zur UEFA EURO 2008 (TM) ein Ticket bzw. Tickets für folgendes Spiel zugeteilt werden konnte(n):
1 Ticket(s) für das Spiel Österreich-Polen, am 12.06.2008 in WIEN, Kategorie 2, Preis (Einzelpreis x Anzahl) 84,00 EUR
Kartenwert inkl. Bearbeitungsgebühr 84,00 EUR
Versandgebühr 12,00 EUR
Rechnungs- und Zahlungsbetrag 96,00 EUR
Dostalem taki tekst na maila. Niemieckiego w ogole nie znam wiec wrzucilem w translator. I....jade na Euro.
Tylko ciekaw jestem czy bede musial siedziec na sektorze z Austriakami.
1 Ticket(s) für das Spiel Österreich-Polen, am 12.06.2008 in WIEN, Kategorie 2, Preis (Einzelpreis x Anzahl) 84,00 EUR
Versandgebühr 12,00 EUR
Dostalem taki tekst na maila. Niemieckiego w ogole nie znam wiec wrzucilem w translator. I....jade na Euro.
-
DOLNOSLAZAK
-
tommek12345
moze poporstu miał 4 konta albo i wiecej ??usagi pisze:ywald pisze:A ja mam :
ćwierćfinał wiedeń
ćwierćfinał bazylea
półfinał
finał
Nie rozuie czegos...
Przeceiz po wlosowaniu biletow na dane spotkanie automatycznie system mial usuwac zgloszenie z nastepnych meczow. Wiec jak to jest w koncu ze na jedno konto wylosowales 4 spotkania?
do kolegi niże jest aukcja prywatna i tylko zaproszeni moga licytowac wiec pewno za to ze gosc pozwoli licytowac trzeba mu zaplacic tak mi sie wydaje
Ostatnio zmieniony 15.03.2008, 13:53 przez DuchTSW, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Darko Pancev
o co chodzi z tym allegro ?
http://www.allegro.pl/item329841425_eur ... olska.html
http://www.allegro.pl/item328508194_eur ... olski.html
jest tam opcja kup teraz a ceny nominalne ??? gdzie jest ,,haczyk,,bo ja go ta nie widze ?
zamienie Polska-Austria kat1. na Polska-Niemcy(obojetnie jaka kategoria).jak cos to PW.
jest tam opcja kup teraz a ceny nominalne ??? gdzie jest ,,haczyk,,bo ja go ta nie widze ?
zamienie Polska-Austria kat1. na Polska-Niemcy(obojetnie jaka kategoria).jak cos to PW.
wcisnij KUP TERAZ a............................napewno wyskoczy aukja dla znajomychDarko Pancev pisze:o co chodzi z tym allegro ?
Napisałem wyraźnie że z jednego konta.DuchTSW pisze:moze poporstu miał 4 konta albo i wiecej ??usagi pisze:ywald pisze:A ja mam :
ćwierćfinał wiedeń
ćwierćfinał bazylea
półfinał
finał
Nie rozuie czegos...
Też nie wiem jak to się stało.
Może to dotyczyło tylko biletów grupowych
A jaki masz tam status?Cichy pisze:wir freuen uns Ihnen mitteilen zu können, dass Ihnen im Rahmen der Verlosung zur UEFA EURO 2008 (TM) ein Ticket bzw. Tickets für folgendes Spiel zugeteilt werden konnte(n):
Versandgebühr 12,00 EUR
Dostalem taki tekst na maila. Niemieckiego w ogole nie znam wiec wrzucilem w translator. I....jade na Euro.Tylko ciekaw jestem czy bede musial siedziec na sektorze z Austriakami.
U mnie na e-mailu nic nie ma.
Wylosował ktoś jeszcze z OEFB??
-
RKS RAKOW
Też bym kupił np. na Niemcy bo mam na Austrię i Chorwację, ciekawe tylko jak bardzo będą "zdzierać" szacowni posadacze biletów, ja mówiąc szczerze gdybym miał możliwość sprzedaży zrobiłbym to po nominalnej, ew. kwota manipulacyjna na kilka piwHooliFan pisze:Kupie bilet na euro mecze grupowe Polski ...jak cos na priv pozdro
-
bydgoszczanin
-
lokiec2007
na mistrzostwa-europy.com pojawil sie ciekawy artykul, ciekawe tylko czy prawdziwy, jesli tak to PZPN znowu leci sobie z nami w wiadomo co...
tu macie link
tu macie link
W ramach ciekawostek polecam ten link:
http://www.euroteam.info/subeventdetail ... 20Specific
TYLKO bilety na mecze Polakow (z Niemcami i Austria) sa wyprzedane. Euro team dalej oferuje np bilety na final.
http://www.euroteam.info/subeventdetail ... 20Specific
TYLKO bilety na mecze Polakow (z Niemcami i Austria) sa wyprzedane. Euro team dalej oferuje np bilety na final.
-
Radek_Sierpc
- Kontakt:
-
Darko Pancev
-
Darko Pancev
kod bedzie w mailu którym dostałes od razu po zgłoszeniu sie na losowanie ..no i w sumie powinneś dostac maila ponownego jesli zostałes wylosowany.Skorpion pisze:Witam.Czy ktoś moze mi powiedzieć jak sprawdzic swój kod zgłoszenia.Gdzieś mi się kartka zapodziała a chciałbym sprawdzić bo Imie i poczatek nazwiska się zgadza..i nawet jest tyle kropek co mojenazwisko:).Z góry dzieki
-
kaczmarOKS
taka mala ciekawostka , za wp.pl
ja wiem ze to "fakt" i w ogole ale mooooze cos w tym jestLosowanie biletów na mecze Polaków podczas Euro 2008 roku może być nieważne! Jak to możliwe? Istnieje uzasadnione podejrzenie, że w systemie komputerowym, który odpowiadał za rejestrację i losowanie, była luka, która pozwalała tej samej osobie wysyłać nieograniczoną liczbę zgłoszeń!
W efekcie byli tacy, którzy w ten sposób znacznie zwiększyli swoje szanse na wylosowanie biletu, a nawet... większej ich liczby! Sprawą już zainteresował się Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumenta - informuje "Fakt".
System można było w bardzo prosty sposób obejść. Istniał sposób, żeby jedna osoba mogła zarejestrować się niezliczoną ilość razy na to samo nazwisko. Wystarczyło, że za każdym razem podawała inny, sfałszowany numer PESEL, a komputer traktował ją już jak zupełnie nową osobę" - mówi "Faktowi" informatyk, który odkrył tę nieprawidłowość.
-
Radek_Sierpc
- Kontakt:
-
Darko Pancev