Szyderczy Paluszek pisze:Ile Piasta na swoim meczu?
napewno więcej niżpisze na onecie
liczba około 5500-6tys
Alez...sektor jest tak jak widać , niema co komentować , ale po tym meczu pewnie ludzie z UM i sam prezydent zrozumie że niema co zwklekać z modernizacją lub budową całkiem nowego stadionu
A z czym? z grą i kibicami którzy już ponad 60 lat czekają na ekstraklase
Ostatnio zmieniony 09.03.2008, 20:47 przez Sztygar, łącznie zmieniany 2 razy.
Bełchatów powiesił flagę "dolnośląskie" u samej góry a wszyscy siedzieli na dole. Było jakieś zamieszanie, flaga była targana, ale ostatecznie nie wiem czy wpadła w wiślackie ręce bo logistycznie wydaje się to mało prawdopodobne.
To gwoli wyjaśnienia, ja nie kumaty to nie wiem czy wpadła czy nie, napewno zniknęła z sektora.
pivo pisze:Na meczu w Gliwicach debiutuje "nowa" flaga Lechii Gdansk!!:)
[link]
Sektor gosci w Gliwicach to zenada , z czym do ligi ??
Napisz petycje to naszego zarzadu! chyba nie myslisz, ze to my chcielismy aby taka wybudowana ? Szansa spora na zmiane tego "czegos" bedzie przy remoncie czesci stadionu, ktory zapowiada sie w niedlugim czasie.
Wisla wyciaga flage z sektora GKS'u. GKS łapie flage i zaczyna ja szarpac, Wisla odcina to co jest po ich stronie (wszystko dzialo sie przez krate).
Zabawa sie konczy bo wjezdzaja ci co zawsze i zabieraja flage.
Aligator pisze:Wisla wyciaga flage z sektora GKS'u. GKS łapie flage i zaczyna ja szarpac, Wisla odcina to co jest po ich stronie (wszystko dzialo sie przez krate).
Zabawa sie konczy bo wjezdzaja ci co zawsze i zabieraja flage.
Oczywiscie odcinają plastikowymi nozami pozyczonymi uprzednio od pana Władka od Kiełbasek.
Druga ewentualnosc jest taka,że byli to chuligani Cracovii,przebrani w barwy Wisły,pragnący wywołać awanturę... na noże rzecz jasna
Sytuacja z flagą miała miejsce tuż po gwizdku kończącym pierwszą połowe, Wiślacy zaczęli szarpać flagę która wisiała na samej górze, później już tylko "przepychanki" aby ją odzyskać.
Część płótna zostaje po stronie Wisły, część u Nas, flaga już nigdy nie zawiśnie, ale to chyba jasne.
To żeś dojebał z tym odcinaniem:) ....bo jak na moje oko to sie potargala i tyle....akcja na plus...z zaskoczenia...szkoda tylko ze całe płótno nie poszło ale...jeszcze będzie czas
Janis pisze:Oczywiscie odcinają plastikowymi nozami pozyczonymi uprzednio od pana Władka od Kiełbasek.
Druga ewentualnosc jest taka,że byli to chuligani Cracovii,przebrani w barwy Wisły,pragnący wywołać awanturę... na noże rzecz jasna
Umiesz czytać ze zrozumieniem. Kilkanaście postów wyżej była prośba by pisać konkrety a nie rozmywać tematu. Nie masz nic do interesującego do dodania, to po prostu odpuść. Przez kilku "inteligentych inaczej" forum niestety się stacza...
Popisano stadion Ruchu i jego okolice
Piątkowy wieczór. Mecz przyjaźni Zagłębie Sosnowiec - Legia Warszawa. Niespodziewanie ostatni w tabeli sosnowiczanie pokonują wyżej notowanego rywala 2:1. Po porażce piłkarzy Legii, niektórzy fani z Warszawy "odwiedzili" stadion chorzowskiego Ruchu. Pod osłoną nocy popisali oni obiekt przy Cichej 6 oraz jego okolice. Oprócz dobrze znanych "eLek" pojawiły się m.in. napisy: "Uzależnieni Legia Warszawa" czy "Ultras Legia". Poniżej prezentujemy zdjęcia z efektów ich "pracy".
Liczba Warty rzeczywiście niespotykana u nich. Co więcej - aż trudno sobie przypomnieć podobną liczbę Zielonych na wyjeździe w ramach rozgrywek na szczeblu centralnym.
Z innej beczki: mam pytanie do kibiców Lechii - kiedy ostatnio podróżowaliście na wyjazd specjalem? Bo nie wiem czy słusznie, ale zdaje mi się, że nie często preferujecie ten rodzaj transportu.
speed pisze:To żeś dojebał z tym odcinaniem:) ....bo jak na moje oko to sie potargala i tyle....akcja na plus...z zaskoczenia...szkoda tylko ze całe płótno nie poszło ale...jeszcze będzie czas
to zle patrzyles, bo flaga zostala odcieta od ciagnachych ja Belchatowian.
Potwierdza to tez gks.
e-gks.info
Na naszym sektorze zawisły dwie osiedlowe flagi ( Dolnośląskie, Okrzei ), no właśnie... początkowo wisiały dwie, jednak w drugiej połowie już tylko jedna. Cała sytuacja dosyć przypadkowa, flaga "Dolnośląskie" powieszona została na samej górze sektora, tuż po gwizdku kończącym pierwszą część meczu przez podwójną siatkę doszło do "przeciągania flagi". Cała sytuacja zakończona została w chwili gdy wiślacy odcięli1/5 część flagi która była po ich stronie. Cóż, nauczka na przyszłość, tej flagi "Dolnośląskie" już nigdy nie ujrzymy na meczu GKSu, jednak wkrótce pojawi się nowa, nad którą już myślą fani z tego osiedla.
Na naszym sektorze zawisły dwie osiedlowe flagi ( Dolnośląskie, Okrzei ), no właśnie... początkowo wisiały dwie, jednak w drugiej połowie już tylko jedna. Cała sytuacja dosyć przypadkowa, flaga "Dolnośląskie" powieszona została na samej górze sektora, tuż po gwizdku kończącym pierwszą część meczu przez podwójną siatkę doszło do "przeciągania flagi". Cała sytuacja zakończona została w chwili gdy wiślacy odcięli1/5 część flagi która była po ich stronie. Cóż, nauczka na przyszłość, tej flagi "Dolnośląskie" już nigdy nie ujrzymy na meczu GKSu, jednak wkrótce pojawi się nowa, nad którą już myślą fani z tego osiedla.
Wizard pisze:jemu chodzilo zapewne o droge z Dyskobolii
ktory to raz ??
a co sie stalo krowa przy drodze sie zesrala ? a ktory to raz ? bo jak wracaja to ona tam stoi i sra zawsze ...
ps. temat to komentarze wiec moze piszcie co sie dzialo albo nie piszcie wogole bo te posty nic nie wnosza a tylko mozna sie podkurwic czytajac takie cos
op3 pisze:
nie gadaj - pooddychalismy lesnym powietrzem.Slonce swiecilo,bylo extra.Podaj jeszcze liczby "gospodarzy" skoro juz tam byles.
a mze jednak nie pisalibyscie szyframi tylko normalnie ? chyba ze GieKSa sie czegos wstydzi ...
Ci którzy piszą szyframi udawają w miare kumatych bo liczą na to az ktoś bardziej obcykany w temacie potwierdzi info telefoniczne od kolegi,Chłopie chyba zapomniałeś o tym że chulligani na tym forum już dawno przestali się udzielać mamy rok 2008 większosci idzielającym się na tym forum polecam wybranie się na wyjazd swojego klubu pzdr